75+ Parhaat vastasyntyneiden vauvojen nimet bengalilaisilla merkityksillä

Länsi -Bengal tai yleisemmin tunnettu nimellä Bengal, on valtio, joka on kuuluisa makeisistaan, vieraanvaraisuudestaan ​​ja rakkaudesta ja kunnioituksesta, jota ihmiset osoittavat kulttuuriaan ja musiikkiaan kohtaan. Bengalin ihmiset puhuvat “bengali” -kieltä, joka on myös maan “Bangladeshin kansan” ensimmäinen kieli. Bengalilaiset ottavat vakavasti omistautumisensa musiikkia, jumalia ja jumalattareita sekä muita taiteen ja kulttuurin muotoja kohtaan. Tämä vakavuus näkyy bengalilaisten vauvojen nimissä.

Voimme oppia ja ymmärtää paljon asioita ja ideologioita, joihin bengalilaiset uskovat vain vilkaisemalla bengalilaisten vauvojen nimiluetteloa. Rakkaudella, luonnolla ja jumalilla ja jumalattarilla on tärkeä rooli useiden päätösten tekemisessä aivan kuten vauvan nimi. Tarkastellaan siis joitakin parhaista bengalilaisista lasten nimistä ja opitaan lisää niiden merkityksestä ja merkityksestä.

Parhaat vastasyntyneiden vauvojen nimet bengalilaisilla merkityksillä

Bengali -vauvojen nimet ja merkitykset:

Nykyaikaiset bengali -poikien nimet:

1. Koushik:

Yksi kaikkien aikojen tärkeimmistä bengalilaisista nimistä. Tämän nimen merkitys on “rakkaus”. Nimi viittaa lapsen rakastavaan ja huolehtivaan luonteeseen, joka antaa hänelle mahdollisuuden saada paljon huomiota tulevaisuudessa. Nimi on yksi kaikkien aikojen suosituimmista bengalilaisista nimistä. Tämän nimen ääntäminen on myös varsin aito.

2. Mihir:

Mihir tarkoittaa “aurinkoa”. Nimi kuvaa lapsen voimakasta luonnetta. Tämä on yksi kauneimmista nimistä koskaan. Nimi on niin kaunis, että kuka tahansa rakastuu tähän nimeen helposti. Bengali -vanhemmat rakastavat poikiensa nimeämistä tämän nimen kanssa. Tämä bong -vanhempien asenne tekee siitä yhden kaikkien aikojen käytetyimmistä bengalilaisista poikavauvista.

3. Benoy:

Tämä on klassinen bengali -nimi, jota ihmiset rakastavat. Termin Benoy merkitys on “kohtelias”. Tämä tarkoittaa, että nimettävällä lapsella on kohtelias asenne. Tämä on niin kaunis nimi. Sinusta tuntuu myös samalta, kun olet altistunut tämän nimen merkitykselle.

4. Ardhendu:

Ardhendu on itse asiassa yksi kuuluisimmista bengali -nimistä koskaan. Termin Ardhendu merkitys on “puolikuu”. Nimeä käytetään yleensä perheissä, jotka ovat melko uskonnollisia. Tämä on yksi kiehtovimmista bengali -nimistä koskaan. Näet paljon bengalilapsia, joilla on tämä kaunis nimi.

5. Indroneel:

Tämä on hyvin yleinen nimi bongien keskuudessa. Tästä nimestä voi olla useita johdannaisia. Bengalin mukaan tämän nimen yleisin merkitys on “sininen helmi”. Indroneelin merkitys liittyy lordi Shivaan, jota pidetään myös sinisenä helmenä. Tämä on yksi parhaista nimistä, joita voidaan käyttää nimetessäsi bengali -poikavauvaasi. Se on siten yksi parhaista bengali -poikien nimistä.

6. Debesh:

Debesh on selvästi se, jota jumalat suosivat. Nimi on melko perinteinen ja sitä käytetään edelleen. Se viittaa myös lapsen onnelliseen luonteeseen, ja tätä voidaan väittää yhdeksi parhaista bengalilaisista vauvojen nimistä pojille. Nimi on melko makea ja sen voidaan sanoa olevan yksi parhaista nimistä pienille pojille siellä.

7. Palash:

Nimen Palash merkitys on “puu”. Tämä on melko rauhallinen nimi ja nimeä voidaan käyttää melkein jokaiselle poikalapselle. Lapsen nimeämiselle tällä nimellä ei ole erityisiä vaatimuksia. Nimi Palash on todella kaunis ja sen voidaan sanoa olevan yksi kauneimmista bengali -poikien nimistä.

8. Partho:

Partho tarkoittaa yleensä Parth o Arjunin varianttia. Tämä on erittäin hyvä ja uskonnollinen nimi, jolla voit nimetä poikavauvasi. Nimi on niin kaunis, että kuka tahansa rakastuu siihen helposti. Tämä on yksi kaikkien aikojen suosituimmista bengalilaisista vauvojen nimistä pojille. Tätä nimeä ei voi vain sivuuttaa, koska se vaeltaa jatkuvasti päässäsi.

9. Ilo:

Etsitkö bengalilaisia ​​vauvojen nimiä pojille? Sitten tämä on ihana. Tämä nimi on melko kaunis ja melkein kaikki rakastavat sinua, kun he kuulevat tämän nimen. Ilo tarkoittaa “iloitsemista”, jonka voit helposti selvittää nimen kauneudesta. Nimi on melko yksinkertainen ja samalla hieno. Kukapa ei rakastaisi tätä nimeä?

10. Arnab:

Nimi Arnab, lausutaan myös Or-nabiksi, tarkoittaa merta ja on suosittu bengalilainen nimi.

11. Ronit:

Nimi Ronit tarkoittaa henkilöä, joka tuo paljon iloa, onnea ja säteilyä.

12. Aadi:

Nimeä Aadi voidaan käyttää myös muunnelmana monille nimille. Nimi tarkoittaa elämän lähdettä tai ensimmäistä.

13. Anurag:

Nimi Anurag sisältää naisellisia muunnelmia. Tämä nimi on ainutlaatuinen ja tarkoittaa hellä, ihastuttava tai ystävällinen.

14. Debashish:

Vedisen astrologian mukaan uskotaan, että jokainen yksilö, jonka nimi alkaa D -kirjaimella, menestyy. Bengali “V” lausutaan “B.” Joten Dev, joka lausutaan Benbiksi, tarkoittaa “Jumala”. Ashish tarkoittaa “pidetty”. Debashish tarkoittaa siis “Jumalan pitämää”.

15. Shijoy:

Shijoy on nimi, jonka sana sisältää ilon. Lisäksi nimi tarkoittaa nopeaa ja loogista. Henkilöä, joka ei voi sietää epäoikeudenmukaisuutta ja joka taistelee tällaisissa tilanteissa, kutsutaan Shijoyksi!

Ainutlaatuiset bengali -tyttövauvojen nimet:

16. Bipasha:

Nimen Bipasha merkitys on “joki”. Joki on loistava tapa tytölle, koska naisia ​​on usein verrattu ja täydennetty vesistöillä. “Hän kelluu kuin joki.” Nimi on todella kaunis ja kun ihmiset ymmärtävät tämän nimen merkityksen, he rakastavat sinua vielä enemmän.

17. Debjani:

Debjani tarkoittaa “rakastettua”. Tässä on toinen hämmästyttävä nimi bengalilaisille tytöille. Itse asiassa tämä on yksi parhaista bengali -tyttövauvojen nimistä. Voidaan helposti rakastua tämän nimen valtavaan kauneuteen ja aitouteen. Nimi on erittäin kaunis ja melkein jokainen tyttö haluaisi saada tällaisen nimen.

18. Konkana:

Monet kuuluisat bengalilaiset naiset kantavat tätä nimeä. Nimen Konkona merkitys on “rannekoru”. Nainen on itse asiassa paljon kauniimpi kuin kunnollinen rannekoru. Naista ei voi koskaan verrata. Hänen kauneutensa on ainutlaatuinen ja vertaansa vailla ja korvaamaton. Bengalilaiset käyttivät laajalti nimeä Konkona tyttöjen nimeämiseen.

19. Durba:

Durba tarkoittaa pyhää ja pyhää ruohon muotoa, jota käytetään hindupujissa. Nimi on todella kaunis ja sopii myös tytölle.

20. Rajkanya:

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, meillä on tämä ainutlaatuinen nimi, joka tarkoittaa kuninkaan tytärtä. Nimi on erittäin kaunis ja sopii vain kauniille naisille.

21. Oindrilla:

Oindrilla, hyvin erilainen nimi, on Lord Indran vaimon vaihtoehtoinen nimi. Ainutlaatuinen nimi ihanalle tytölle.

22. Kaushiki:

Kaushiki on naisellinen versio nimestä Kaushik, tämä aasialainen tyttövauvan nimi, jossa k tarkoittaa silkkiä.

23. Bibha:

Bibha tai muuten tunnettu ja lausuttu Vibhaksi on jumalatar Lakshmin, rikkauden ja vaurauden jumalattaren nimi. Nimi tarkoittaa sitä, joka tuo positiivisen valon/säteen.

24. Bidya:

Bidya on suosittu bengali -nimi, joka tarkoittaa tietoa. Nimi on melko suosittu muissa hindulaisissa kulttuureissa, ja se voidaan kirjoittaa myös nimellä Vidya.

25. Rima:

Nimi Rima on lyhyt ja makea nimi, joka tarkoittaa ’valkoista antilooppia’. Eläin on erittäin harvinainen ja kaunis, joten nimi on myös hyvin erityinen.

26. Shambhavi:

Vaikka nimi on hinduherran Ganeshan nimi, sitä käytetään itse asiassa naispuolisena aasialaisena nimenä. Nimi Shambhavi tarkoittaa herraa itse.

27. Nandana:

Nimi Nandana on erittäin iloinen nimi. Tämä nimi tarkoittaa ’sitä, joka nauttii onnellisuudesta tai onnesta ympärillään’.

28. Jaya:

Nimi Jaya on menestyksen ja voiton merkitys. Nimi Jaya tarkoittaa sitä, joka on aina muita korkeampi, seuraajaa, voitonhaltijaa.

29. Aritri:

Nimi Aritri tarkoittaa henkilöä, jolla on kyky ylistää ja tehdä Jumala onnelliseksi hänen hymneillään.

30. Rupa:

Rupa -nimessä on monia muunnelmia, mutta sana Rupa itsessään tarkoittaa “jalometallisen hopean kauneutta”.

Bengali -julkkisten lasten nimet:

31. Adira:

Adira on suosittu näyttelijä Rani Mukherjeen ja aviomiehen Aditya Chopran tyttären nimi. Nimi tarkoittaa kuuta.

32. Ria:

Ria on entisen näyttelijä Moonmoon Senin vanhemman tyttären nimi, joka on myös ollut kameran päällä ja pois.

33. Raima:

Raima on eläkkeellä olevan näyttelijä Moonmoon Senin nuoremman tyttären nimi, toisin kuin vanhempi sisarensa, Raima on onnistunut luomaan nimen Bengali -elokuvateollisuudessa.

34. Aradhya:

Kuuluisa Bollywood -näyttelijä Aishwarya Rai Bachchan ja aviomies Abhishek Bachchanin tytär on nimeltään Aradhya.

35. Harun:

Kriitikoiden arvostetuista rooleista tunnettu Konkona Sen Sharma ja ex-beau Ranveer Shorey saavat yhdessä pojan Harunin..

36. Aakash:

Aakash -nimellä on hyvin yksinkertainen ja surrealistinen merkitys taivas. Aakash on suosittu näyttelijä ja poliitikko Rupa Ganguly.

37. Nysa:

Kajol, kuuluisa bengalilainen Bollywood -näyttelijä, antoi esikoisensa Nysa. Nimi tarkoittaa “uutta alkua”.

38. Jug:

Kajolilla on myös poika kaunotar Ajay Devganin kanssa. Nimi Yug tarkoittaa nykyistä ikää tai sukupolvia.

Bengali -unisex -vauvojen nimet:

39. Anshu:

Nimi Anshu on intialaisen jumalattaren lyhennetty nimi. Nimi tarkoittaa auringon säteitä tai valonsäteitä.

40. Ambar:

Nimi Ambar tarkoittaa taivasta ja sitä käytetään poikien ja tyttöjen osoittamiseen.

41. Anmol:

Anmol on ihana nimi, joka tarkoittaa “arvokasta/liian arvostettua”. Tämä on jälleen yksi suosittu pojan ja tytön nimi.

42. Arya:

Nimi Arya oli elävästi suosittu muinaisina aikoina. Nimi tarkoittaa “loistava tai joku erittäin jalo”.

43. Kanishka:

Kanishka oli hyvin kuuluisan hallitsijan ja Kalinga -kuninkaan nimi. Nimi tarkoittaa “hyvyyden/voiman kannattajaa tai Jumalan lasta”.

44. Kashish:

Nimellä Kashish on useita merkityksiä, jotka muodostavat nimen, joka tarkoittaa “vetovoimaa tai ihailua”.

45. Bhagwati:

Bhagwati oli aikoinaan suosittu unisex -nimi, joka ei ollut vain bengali, vaan hindulainen unisex -nimi. Nimi Bhagwati on jumalatar Durgan toinen nimi.

46. ​​Masum:

Nimi Masum tarkoittaa ’joku erittäin viaton ja naiivi.’ Erittäin ihana unisex -aasialainen vauvan nimi.

47. Hira:

Nimi Hira tarkoittaa jalokivitimanttia. Nimi on myös toinen hindulainen jumalatar Lakshmin nimi.

48. Adya:

Nimeä Adya voidaan käyttää sekä pojille että tytöille. Nimi tarkoittaa, että joka on aina ensimmäinen, se on myös jumalatar Durgan nimi.

Bengali Hindu God Baby -nimet:

49. Dwarakadas:

Nimi Dwarakadas tarkoittaa sitä, joka on Dwarakan palvelija, hindulaisten jumalan Herran Krishnan asuinpaikka tai nimi tarkoittaa itse Herraa.

50. Fanibhushan:

Fanibhusan/Fanibhushan on hindulaisten jumala Shivan, Adiyogien, vaihtoehtoinen nimi.

51. Ghajeshwar:

Ghajeshwar/Gajeshwar tarkoittaa valtaa, nimi on hindulaisten jumalan herran Ganeshan vaihtoehtoinen nimi.

52. Ghanshyam:

Ghanashyam on toinen hindujumala Herran Krishnan nimi.

53. Aaditri:

Aaditri on hindun voiman ja vakauden jumalattaren Durgan varajäsen.

54. Hridaynath:

Nimi Hridaynath tarkoittaa sydämen Herraa. Nimi voi yksinkertaisesti tarkoittaa rakastettua.

55. Ilashpasti:

Nimi Ilashpasti on ainutlaatuinen ja sillä on erittäin vahva merkitys. Ilashpasti on Maan Herran nimi.

56. Indrakanta:

Indrakanta on muunnelma hindujumalien kuninkaan Herra Indran nimestä.

57. Jaikrishna:

Jai Krishna on yhdistelmä kahdesta nimestä, jotka kiinnitettynä tarkoittavat hindujumala Herran Krishnan voittoa.

58. Jaivardhan:

Sana Jai ​​tarkoittaa tässä voittoa, kun taas Vardhan on toinen Lord Shivan nimi, nimi tarkoittaa samaa.

59. Jhareshwar:

Nimi Jhareshwar on myös hindulaisten jumala Shivan vaihtoehtoinen nimi.

60. Kanthamani:

Nimi Kanthamani voi tarkoittaa joko hindulaista Krishnaa tai kaulakorua, jos se on käännetty.

61. Krishnadas:

Nimi Krishnadas tarkoittaa henkilöä, joka on Herran Krishnan uskollinen ja rakastava palvelija.

62. Krishnendu:

Krishnendu on toinen muunnelma hindujumala Herran Krishnan nimestä. Nimi tarkoittaa myös Maan prinssiä.

63. Krithikesh:

Krithikesh on vaihtoehtoinen nimi yhdelle kolmesta jumalallisesta hindulaisesta Herrasta, Jumalasta Brahmasta.

64. Mahalingam:

Mahalingam on Herra Shivan vaihtoehtoinen nimi. Voimme usein havaita Lingamin temppelin jumaluuden sijasta.

Bengali -muslimien vauvojen nimet:

65. Ali:

Nimi Ali on melko yleinen islamilainen nimi ja tarkoittaa “ylivoimainen/näkyvä tai kohonnut”.

66. Ayan:

Ayan -nimellä on arabialainen ja hindi -merkitys ja alkuperä. Arabiaksi nimi tarkoittaa aikaa/aikakautta.

67. Ahmed:

Nimi Ahmed tarkoittaa ihmistä, joka jatkuvasti kiittää ja ylistää jumalaa.

68. Farida:

Aasian bengali -muslimien tyttövauvan nimi f tarkoittaa miestä, joka on hyvin erilainen eikä kukaan vastaa häntä.

69. Sara:

Lyhyt ja suloinen bengali -tyttövauvan nimi, joka alkaa s: llä, tarkoittaa “prinsessaa”.

70. Anwar:

Tämä merkityksellinen bengali -poikavauva alkaa kirjaimella, joka on täynnä kirkkautta.

71. Häpeä:

Tämä bengalilainen tyttölapsi tarkoittaa ’tuoksua, jonkun tai jonkin tuoksua tai hajua heidän tuoksustaan’.

72. Rashed:

Rashed -nimellä on monia muunnelmia. Nimi Rashed tarkoittaa sitä, että hän seuraa oikeaa ohjausta ja suuntaa.

73. Shaheen:

Bengali -muslimivauvan nimi Shaheen tarkoittaa henkilöä, joka on tai on samanlainen kuin Falcon.

74. Aftab:

Nimi Aftab voi tarkoittaa sekä aurinkoa että auringonvaloa, mikä merkitsee sen voimaa, valoa ja kaunista säteilyä.

75. Hamida:

Nimi Hamida sisältää maskuliinisen muunnelman, Hamid. Nimi Hamida tarkoittaa henkilöä, joka on hyvin armollinen.

76. Farah:

Farah -nimellä on monia muunnelmia; Alkuperäinen arabialainen nimi tarkoittaa täynnä onnea.

77. Shahid:

Myös nimellä Shahid on naisellinen vaihtelu; nimi tarkoittaa sitä, joka on todistaja.

78. Sadiq:

Bengali -poikavauva, joka alkaa s: llä, tarkoittaa rehellistä ja vilpitöntä henkilöä.

79. Afsana:

Nimi Afsana tarkoittaa viittausta kauniiseen satuun tai kauniiseen tarinaan.

Yllä luetellut Bengali -poikavauvojen ja tyttövauvojen parhaat nimet. Nimet ovat kaikki kauniita ja niissä on viehättävä viehätys, joka tekee niistä kaikista niin erityisiä. Jokaisella nimellä on ainutlaatuinen merkitys, mutta silti on olemassa loputtomia vaihtoehtoja. Vaikka siellä on monia vaihtoehtoja, toimme sinulle joitain suosituimpia bengali -vauvojen nimiä ja joitain ainutlaatuisimpia bengali -vauvojen nimiä yhdessä kattavassa luettelossa.