Suositut brasilialaiset vauvanimet lapsellesi

Ne ajat ovat menneet, kun vauvat nimettiin isovanhempiensa ja esi -isiensä mukaan. Nykyaikaiset vanhemmat pyrkivät kastamaan vauvansa luovilla ja ainutlaatuisilla nimillä. Brasilian vauvojen nimet ovat listan kärjessä, koska ne ovat varsin merkityksellisiä ja kuulostavat myös hyviltä. Lisäksi ne lisäävät vauvasi nimeen eksoottisen elementin ja yhdistyvät Brasilian rikkaaseen kulttuuriin ja perintöön. Tyypillisellä brasilialaisella nimellä on kaksi nimeä, joista ensimmäinen on henkilöllisyys ja toinen nimi on yleensä heidän miehensä tai isänsä nimi.

Useimmilla brasilialaisilla nimillä on raamatullinen merkitys kristinuskon vaikutuksen vuoksi maassa. Voidaan myös löytää vaikutteita portugalin, saksan, italian ja latinan kielistä nimiin, koska Brasilia oli aikoinaan näiden Euroopan kansojen siirtomaa. Jos haluat antaa lapsellesi merkityksellisen nimen, joka kuulostaa myös eksoottiselta, älä etsi enää! Valitse näistä suosituimmista brasilialaisista vauvojen nimistä.

Suositut brasilialaiset vauvanimet lapsellesi

Kauniita brasilialaisia ​​nimiä tytöille ja pojille:

Alla olevat 80 suosituinta brasilialaista vauvan nimeä ja tarjoavat joitain kaikkien aikojen tärkeimpiä tietoja sekä mahtavat merkitykset ja alkuperä tekevät niistä niin hyviä.

Brasilian tyttövauvojen nimet:

Tässä on luettelo joistakin Brasilian parhaista brasilialaisista nimistä seuraavasti.

Brasilian tyttövauvojen nimet

1. Abai:

Aloitetaan luettelosta kauniilla nimellä brasilialaisille tytöille. Tämä on selvästi yksi hienoimmista nimistä kaikille Brasilian perheisiin syntyneille tytöille. Abai tarkoittaa “Niiliä”.

2. Andresa:

Tämä on hyvä nimi brasilialaiselle tyttövauvalle. Nimi on varsin voimakas kuin itse merkitys. Nimi Andresa tarkoittaa “vahva” tai “rohkea”. Jos etsit hyvää nimeä, jolla voit nimetä tyttäresi, tämä on yksi brasilialaisista vauvojen nimistä, jonka joku koskaan tulee läpi.

3. Branca:

Branca on yksi vanhimmista nimistä brasilialaisten vauvojen nimeämistietueiden mukaan, ja sitä käytetään edelleen tämän kulttuurin tyttövauvojen nimeämiseen. Nimi on varsin houkutteleva ja melkein kuka tahansa rakastuu siihen.

4. Canciana:

Tämä on yksi kaikkien aikojen parhaista brasilialaisista vauvojen nimistä. Nimi on loistava ääntäminen ja myös merkitys on varsin vaikuttava. Nimi tarkoittaa ketään Italiasta. Se on loistava tapa nimetä kaikki brasilialaiset tyttövauvat.

5. Corliss:

Corliss tarkoittaa “ystävällistä” ja sillä on englantilainen alkuperä. Nimi sopii brasilialaisille tyttövauvoille ja on ehdottomasti yksi hienoimmista nimistä, jota vanhempi voi käyttää tyttärensä nimeämiseen.

6. Folade:

Folade on yksi Brasilian historian arvostetuimmista nimistä. Nimi on äärimmäisen kunniallinen ja yksi kaikkien aikojen aristokraattisimmista nimistä ja merkitys on myös varsin kaunis. Folade tarkoittaa “kunnia saapuu” ja erityisesti sen merkityksen vuoksi se on yksi parhaista nimistä brasilialaisille tyttövauvoille.

7. Flavia:

Tämä osoittaa tytön, jolla on keltaiset tai vaaleat hiukset. Brasiliassa tämä nimi on varsin suosittu ja lähes brasilialaiset tytöt on nimetty sen mukaan. Sitä pidetään yhtenä alueen kauneimmista tytöistä.

8. Fethee:

Tämän nimen merkitys on Tuomio ja kaikki mahtavat piirteet (tuomio) ja tapa lausua tämä nimi on varsin vaikuttava ja riittää vakuuttamaan melkein kuka tahansa nimeämään vauvansa tällä nimellä. Sen väitetään olevan yksi parhaista tyttöjen nimistä (brasilialainen).

9. Dimas:

Nimi Dimas tarkoittaa “auringonlaskua” ja jos etsit yhtä hienoimmista nimistä, tämä saattaa olla oikea sinulle. Nimi on varsin kiehtova ja sopii kaikille brasilialaisille tytöille.

10. Coloma:

Nimi Coloma sopii useimmille tytöille. Brasilialaiset tyttövauvat on usein nimetty sen mukaan ja se tarkoittaa “kyyhkyä”. Merkitys tekee nimen automaattisesti niin kauniiksi, että jokainen vanhempi on valmis nimeämään tyttärensä sen mukaan.

11. Fernanda:

Tämä on toinen kaunis nimi, joka on peräisin kristillisestä mytologiasta. Fernanda tarkoittaa “seikkailua rakastava tyttömatkaaja”. Jos haluat tyttäresi olevan vahva ja itsenäinen nainen, ei voi olla parempaa nimeä kuin tämä.

12. Ileana:

Ileana on yksi suosituimmista brasilialaisista nimistä tytöille ja tarkoittaa “loistavaa ja loistavaa”. Se on johdettu miesnimestä Elia ja edustaa naisen lopullista kauneutta.

13. Marcia:

Marcia on latinalainen nimi, joka tarkoittaa “Marsista”. Se tarkoittaa myös naissoturia. Jos etsit tehokasta nimeä pikkutytöllesi, Marcia on paras veto!

14. Edite:

Edite, lausutaan Ehdahay, on peräisin portugalilaisesta ja latvialaisesta kielestä. Tämä harvinainen tyttövauvan nimi tarkoittaa “sodassa rikas”. Tällaisten tyttöjen uskotaan olevan todellisia taistelijoita elämässään!

15. Jacinda:

Jacinda on johdettu kreikkalaisesta mytologiasta ja tarkoittaa “kaunista”. Se tarkoittaa myös portugalilaista kukkaa nimeltä hyasintti, joka tunnetaan kauneudestaan ​​ja viehätyksestään!

16. Lani:

Lani on kaunis nimi, joka edustaa toivoa. Se tarkoittaa “rauhan tuottajaa”. Lani on suosittu myös Havaijin kielellä, missä se tarkoittaa “taivasta”.

17. Ida:

Ida on peräisin saksan kielestä ja tarkoittaa “ahkeraa naista”. Se on yksi Brasilian vanhoista koulunimistä, ja sitä pidetään yhtenä tyttövauvan kunnioitettavista nimikkeistä.

18. Kiania:

Kiania tarkoittaa “aamunkoittoa”. Se edustaa uutta alkua, kirkkautta ja onnea. Kiania on kotoisin brasilian ja portugalin kielistä ja on yksi parhaista tyttövauvojen nimistä.

19. Jacqueline:

Tämä heprealainen nimi tarkoittaa “Jumala varjelkoon”. Se on peräisin ranskasta ja on Jacquesin naisnimi.

20. Cindy:

Yksi Brasilian suosituista tyttöjen nimistä on Cindy. Se edustaa kreikkalaista Kuun Jumalaa. Cindyä käytetään myös lyhyenä nimimuotona, kuten Cinderella, Cynthia ja Lucinda.

Brasilian poikavauvojen nimet:

Tässä on luettelo joistakin parhaista brasilialaisista poikien nimistä seuraavasti.

Brasilian poikavauvojen nimet

1. Abilio:

Tämän nimen merkitys on ”taitava”, ja kaikista mahtavista syistä tämän voidaan sanoa olevan yksi parhaista nimistä kaikille brasilialaisille poikavauville, jotka on tarkoitus nimetä suurella merkityksellä varustetulla nimellä. Nimi määrittelee täällä nimettävän henkilön.

2. Eduardo:

Olet varmaan kuullut tästä nimestä ennenkin. Nimi on varsin kiehtova ja sopii useimmille brasilialaisille poikavauville. Nimi kuulostaa hyvältä korville ja sillä on myös vaikuttava merkitys. Eduardo tarkoittaa “vaurauden vartijaa”.

3. Francisco:

Nimi Francisco tarkoittaa portugalilaista alkuperää olevaa henkilöä Ranskasta. Nimi on varsin kiehtova kaikille naisille, ja sen voidaan sanoa olevan yksi parhaista nimistä kaikille pojille.

4. Eusebio:

Tämä on loistava nimi brasilialaisille poikavauville, ja kunnollisen merkityksen ja erinomaisen brasilialaisen tunnelman vuoksi voidaan sanoa, että se on yksi hienoimmista nimistä melkein jokaiselle poikavauvalle.

5. Emerico:

Nimi Emerico tarkoittaa “työn voimaa”. Nimi on varsin mielenkiintoinen ja sitä pidetään yhtenä parhaista nimistä, jotka voidaan antaa brasilialaiselle vauvalle.

6. Drake:

Nimi Drake on yksi parhaista nimistä kaikille brasilialaisille pojille. Nimeä käytetään melko usein, ja sen kunnollisen merkityksen vuoksi sitä käytetään niin laajalti, että se ylittää kaikkien kuuluisten brasilialaisten vauvojen nimien suosion.

7. Ernesto:

Nimi Ernesto tarkoittaa “kuoleman taistelua”. Merkitys on melko tumma, ja siksi sitä käytetään hieman vähemmän verrattuna kaikkiin siellä oleviin. Nimen alkuperä liittyy portugalilaisiin nimiin.

8. Fayre:

Nimen merkitys on täsmälleen sama kuin nimi kuulostaa. Tämän nimen merkitys on ”oikeudenmukainen” ja sen suuren merkityksen vuoksi tämä nimi on jotain, jonka voidaan sanoa olevan täysin sopiva brasilialaisille poikavauville.

9. Daysi:

Nimi tarkoittaa kukkaa ja kaunista. Nimen Daysi merkitys on ”valkoinen ja keltainen kukka”. Brasilialaiset käyttävät nimeä laajalti vauvojensa nimeämiseen. Merkitys on myös varsin hyvä ja hyvien ominaisuuksien vuoksi tämä nimi on jotain, jota kaikki mieluummin huutavat.

10. Fethee:

Nimi Fethee tarkoittaa “tuomiota” ja se on korkea kunnia. Se on sellainen nimi, joka sopii täysin kaikille siellä oleville brasilialaisille pojille ja tälle mahtavalle ominaisuudelle, joka koskee ääntämistä ja merkitystä.

11. Gabriel:

Se on johdettu heprean kielestä ja tarkoittaa “Jumala on vahvuuteni”. Gabriel on myös tärkeä raamatullinen enkeli, joka kertoo Marialle, että hän synnyttää pojan.

12. Garan:

Garan on johdettu ranskan kielestä ja tarkoittaa “vartijaa” tai “vartijaa”. Jos haluat tehdä pojastasi hyvän rodun johtajan ja suojelijan, tämä on paras!

13. Ilar:

Jos etsit nimeä, joka puhuu optimismista ja onnellisuudesta, Ilar on paras siellä. Sana Ilar on peräisin latinalaisesta kielestä ja tarkoittaa “iloista”.

14. Lajos:

Lajos on kuuluisan soturin ja pyhän miehen nimi. Sana Lajos on peräisin unkarin kielestä, ja se on yksi Brasilian laajalti valituista poikavauvista.

15. Keisari:

Kaiser on yksi nimi, jonka jokainen vanhempi toivoo vauvalleen. Se tarkoittaa “keisaria” ja on peräisin saksan kielestä. Se on myös peräisin arvostetuimmasta Caesarin tittelistä.

16. Darvin:

Darvin on alun perin englanninkielinen nimi ja tarkoittaa “rakastettua”. Uskotaan, että tällaiset vauvat ovat yleensä rakastettavia ja voivat olla suuria väkijoukkoja.

17. Jack:

Yksi Brasilian yleisimmistä nimistä, joka tarkoittaa “Jumala on armollinen”. Vanhemmat valitsevat tämän nimen vauvoilleen, koska he pitävät lapsia jumalallisina lahjoina!

18. Baltasar:

Baltasar tarkoittaa “Jumalan suojelemia”. Tämä nimi on peräisin heprean kielestä ja liittyy Raamatussa mainittuun ”kolmeen viisaaseen”.

19. Edwaldo:

Edwaldo tarkoittaa “varakas hallitsija”.

20. Jason:

Jason on johdettu kreikkalaisesta nimestä, joka tarkoittaa “parantaa”. Se on myös yksi vanhimmista nimistä juutalaisessa perinteessä ja se on myös yksi Jeesuksen seitsemänkymmenestä opetuslapsesta.

20 suosituinta brasilialaista julkkislapsen nimeä:

1. Gisele:

Nimi, jossa on useita muunnelmia, Gisele on ranskalaista alkuperää oleva naisellinen nimi, joka yksinkertaisilla sanoilla tarkoittaa “kirkas lupaus” tai germaanisesti “gisil”.

2. Xuxa:

Xuxa on portugalilaista alkuperää oleva nimi. Tämä nelikirjaiminen nimi lausutaan “Shoo-sha”, ja sillä on merkittävä merkitys “Queen”.

3. Kefera:

Tämä kaunis nimi, joka kuulostaa todella esteettiseltä, on tuntematon alkuperä, mutta mitä ihmiset spekuloivat sen tarkoittavan, on ”muutoksen jumalatar”.

4. Zico:

Lyhyt ja makea nimi, Zico on suurempi merkitys. Tämä maskuliininen nimi tarkoittaa ja merkitsee voiman/voiman voimaa.

5. Guilherme:

Tämä portugalilainen alkuperänimi ymmärretään muunnelmana muuten yleisestä nimestä William. Nimi tarkoittaa “suojelija”.

6. Bianca:

Tämä kaunis nimi, joka alkaa kirjaimesta b, on italialainen alkuperänimi. Nimi Bianca yksinkertaisemmilla sanoilla tarkoittaa “loistavaa”.

7. Delmo:

Nimi Delmo tarkoittaa “jaloa suojelijaa”. Nimi Delmo kiersi yhdistämällä kaksi eri alkuperää olevaa nimeä.

8. Bruna:

Nimi tunnetaan ja kuullaan elävämmin Brasiliassa ja Italiassa. Nimi Bruna tarkoittaa saksalaista alkuperää tarkoittaa “tummia hiuksia”.

9. Ana:

Englantilainen nimi Ana on täynnä armoa. Nimellä on useita muunnelmia, kuten “Hanna”.

10. Fabrizio:

Italialainen nimi Fabrizio on ollut joidenkin kuuluisimpien ihmisten nimi. Nimi tarkoittaa “käsityöläinen”.

11. Cynthia

Kuun jumalattaren nimi. Cynthia on kreikkalainen alkuperänimi ja tarkoittaa myös Cynthusin maasta.

12. Adriana:

Nimellä Adrianna on useita merkityksiä, ja sen tiedetään olevan peräisin maskuliinisesta sanasta “Adrian”, joka tarkoittaa maasta “Hadrian”.

13. Camilla:

Camilla on legendaarisen sotureiden nimi. Nimi Camilla on johdettu maskuliinisesta nimestä Camillus.

14. Alinne:

Nimi Alinne tarkoittaa “reilua ja hyvännäköistä”. Se tunnetaan paremmin kelttiläisenä vauvan nimenä ja naisellinen muoto “Allen”.

15. Morena:

Nimi Morena tarkoittaa “ruskeat hiukset” tai ruskeat hiukset. Morena -nimellä on kolme eri alkuperää.

16. Taina:

Vaikka jotkut uskovat, että Taina on suomalainen nimi, lyhyt muoto Tatjana, toiset tietävät sen myös skandinaavisena nimenä.

17. Eduardo:

Rikas vahtimestari on nimen Eduardo merkitys, nimi on englantilainen/vanha englantilainen.

18. Alessandra:

Nimi Alessandra tarkoittaa puolustaa tai auttaa. Se on kreikkalaisen alkuperän nimi ja sillä on myös muunnelma.

19. Felipe:

Nimi Felipe tarkoittaa hevosten ystäviä. Se on muunnelma nimestä Phillip, kreikkalainen alkuperä.

20. Perla:

Nimi, joka tarkoittaa arvokkaita “helmiä”. Perla on espanjalaista alkuperää, mutta jotkut uskovat sen olevan myös italialaista ja latinalaista alkuperää.

20 Brasilian amerikkalaisen lapsen nimeä:

1. Rodrigo:

Saksalaisesta/saksalaisesta Roderick -nimestä johdettu nimi on Roderigo, joka viittaa moniin historiallisiin ihmisiin.

2. Alessandra:

Nimi, joka tarkoittaa miesten puolustajaa kreikkalaisen alkuperänsä mukaan, on naisnimi Alessandra.

3. Camilla:

Camilla on naisellinen muoto paremmin tunnetusta nimestä Camillus, joka oli historiallisen sotureiden nimi.

4. Bruno:

Nimi Bruno voi tarkoittaa panssaria ja ruskeaa, sillä sana Brun tarkoittaa saksalaista sanaa, jonka kautta Bruno on johdettu.

5. Caio:

Nimen Caio merkitys on “iloitse”. Walesin nimellä on useita muunnelmia useilla kielillä.

6. Catarina:

Nimi, joka on suosittu monissa maissa, Catarina tarkoittaa “puhdasta” sen kreikkalaisesta alkuperästä.

7. Sabrina:

Nimi Sabrina tarkoittaa “Kypros” tai Sever -joelta. Latinalaisen alkuperän nimellä on jonkinlainen historiallinen merkitys.

8. Christiano:

Erittäin suosittu brasilialainen nimi, nimi on itse asiassa kreikkalaista alkuperää ja tarkoittaa “kristillistä”.

9. Valentina:

Nimen Valentina tiedetään olevan ukrainalaista alkuperää. Tämä tyttövauvan nimi tarkoittaa vahvaa, tervettä ja rohkeaa.

10. Alexio:

Nimi Alexio tarkoittaa “puolustajaa”. Joku, joka on miesten auttaja ja suojelija.

11. Gabriela:

Nimi Gabriela voi olla sekä pojan että tytön nimi. Nimi tarkoittaa “Jumala on vahvuuteni”.

12. Sofia:

Sofia on hyvin yleinen naisenimi; tämä brasilialainen tyttövauvan nimi tarkoittaa viisautta tai viisasta naista kreikkalaisen alkuperänsä mukaan.

13. Yolanda:

Nimi Yolanda sisältää monia muunnelmia eri kielillä ja tarkoittaa violettia kukkaa Yolanda.

14. Ramona

Nimellä Ramona on erittäin vahva merkitys. Tämä brasilialainen tyttövauvan nimi tarkoittaa “pahan tuhoajaa”, suojelijaa.

15. Feliciana:

Nimi, jolla on useita kielellisiä muunnelmia yleisesti latinaksi Felicia, Feliciana tarkoittaa “onnekas”.

16. Marco:

Nimellä Marco on historiallinen merkitys. Nimi Marco tarkoittaa sotaa käyvää henkilöä.

17. Leo:

Leo on latinalaista alkuperää oleva nimi. Tämä nimi, joka on myös aurinkomerkki, tarkoittaa latinaksi leijonaa.

18. Hugo:

Nimi Hugo sisältää monia muunnelmia sekä naisellisia että maskuliinisia. Nimi tarkoittaa älykkyyttä.

19. Mateo:

Nimi Mateo tarkoittaa sitä, joka on Jumalan lahja, kaunis ja erittäin merkityksellinen nimi.

20. Lucas:

Nimellä Lucas on myös monia muunnelmia, mutta tärkein niistä on Lucas. Nimi Lucas tarkoittaa henkilöä, joka antaa valoa.

Seuraavassa oli joitain parhaita nimiä, joita koskaan löydät brasilialaisen lapsen nimeämiseksi. Nimet ovat niin hämmästyttäviä, että kaikki ovat valmiita tarjoamaan vauvoilleen niin kauniita nimiä. Nimet ovat niin houkuttelevia, että melkein jokainen lapsi kypsyessään ymmärtämään nimien merkityksen on ylpeä vanhemmistaan. Jos seuraavan kerran hämmennät etsiessään suosittuja brasilialaisia ​​vauvojen nimiä, tiedät mistä etsiä.