9 parasta ja tyylikästä mustan verhon mallia kotiin

Musta on ikivihreä väri. Se ei koskaan vanhene. Mustilla verhoilla voidaan luoda ikuisia malleja ja kuvioita. Yhdistymisen aikana se sekoittuu mihin tahansa muuhun väriin. Seinän väri on yleensä valkoinen kotona ja työpaikalla. Joten musta verho valkoisella seinällä häikäisee ulkoasua. Koska musta on pimeää, se pimentää huoneesi. Koko huoneen ilmapiiri on tumma mustalla verholla. Yksikään auringonvalokerros ei pääse sisään.

Moderni & Upeat mustat verhot talon sisustamiseen:

Tässä on 9 suosituinta mustaa verhoamme alla ja valitse rakkaasi saadaksesi huoneesi näyttämään kauniilta.

1. Maaginen musta verho:

Kun näet tämän mustavalkoisen verhon, sinusta tuntuu kuin muovilevyt roikkuvat. Verhossa on shakkilaudan kuvio, joka näyttää maagiselta ja lumoavalta. Tämä mustavalkoinen verho on valkoista pellavaverhoa.

2. musta raidallinen verho:

Se on mustavalkoinen raidallinen verho, jossa on vaakasuorat raidat. Mustavalkoiset raidat on järjestetty peräkkäin. Se on erittäin pehmeä verho, jolla on upea vaikutus. Pienellä on pitkä raidallinen verho huoneen kulmassa.

3. Musta kerrosverho:

Tämän mustan ja hopean verhon pohjana on hopea ja se on koristeltu mustilla kerroksilla. Tässä mustassa ikkunaverhossa on paksu kangas. Kahden kerroksen raon välinen rako luo ympyrän muodon.

4. musta murskattu verho:

Se on mustaa samettiverhoa murskattuna. On täysin selvää, että verhon päällä on laattalaskut. Tavallista mustaa verhoa käytetään huipentamaan huoneen kevyempi puoli. Tässä samettiverhossa on paksu kangas, joka on turvallinen ja suojaava kotiin.

5. Kultaiset mustat verhot:

Se on suihkun musta ja kultainen verho, jota käytetään kylpyalueen piilottamiseen. Yksinkertainen musta verho koostuu melko kultaisesta printistä. Kultainen muotoilu mustalla verholla kiinnittää erityistä huomiota ja tekee klassisesta suunnittelusta.

6. Musta pitsiverho:

Tämä musta läpikuultava verho koostuu mustasta pitsikankaasta. Pitsimateriaali on luonteeltaan läpinäkyvää. Mustalla pitsiverholla on taiteellinen painatus, joka näyttää hämmästyttävältä. Koska se on pelkkää, voi katsoa myös ikkunan ulkopuolelle.

7. Musta kukkaverho:

Tämä musta ja kermanvärinen verho näyttää upealta ja kermanvärinen verhon pohja. Tässä verhossa on iso musta kukkapainatus harmailla lehdillä. Tämä tuoksuva verho levittää kukkien tuoksua koko huoneeseen.

8. Musta rullaverho:

Se on kääritty punaisen ja mustan verhon yli, joka kuvaa swagia. Keskellä on kaksi mustaa verhoa ja molemmilla puolilla yksi punainen verho. Punainen ja musta verho on kolmion muotoinen, joka on vieritetty pääverhon päälle ja näyttää aivan fantastiselta.

9. Musta valintaverho:

Tämä musta ikkunaverho on ainutlaatuinen. Siinä on mustavalkoinen ruutukuvio. Keskellä verho ripustetaan hieman yläpuolelle ja sidotaan jousella. Pääverhon yläpuolella toinen pieni kokoinen holkki, jonka päähän on kiinnitetty valkoinen pitsikangas. Tämäntyyppiset verhot herättävät vieraasi huomion ja antavat olohuoneellesi klassisen ilmeen.

Mustat verholevyt luovat taikuutta, kun ne ripustetaan kotona. Kuten yllä on nähty, voit myös luoda erilaisia ​​malleja mustan verhon kautta. Se valaisee kodin tunnelmaa. Yleisenä värinä löydät mustan verhon erikuvion. Se voi jopa hämmentää sinua, minkä verhorakenteen valitset.