9 uusinta ja parasta pimennysverhoa kotiin

Verhot täydentävät talon yleistä ulkonäköä ja auttavat meitä hallitsemaan tenoria sekä valon virtausta taloon. Pimennysverhojen on tarkoitus olla täysin läpinäkymättömiä, jotta huoneemme muuttuisi täysin tummemmaksi, jolloin se näyttää tyylikkäältä.

Moderni & Tyylikkäät pimennysverhon mallit talon sisustamiseen:

Täältä löydät 9 parasta pimennysverhon mallia, joista voit tarkistaa tulevia ostoksia.

1. Raidalliset tyylikkäät pimennysverhot:

Tämä tyylikäs ja tyylikäs harmaiden pimennysverhojen kokoelma esittelee tämän vaativimpien verhojen joukosta. Erityistä tässä on sen raidallinen malli, joka on valittu yläreunan reunoille. Tämän pitkän harmaan verhon runko on tavallinen mutta tyylikäs.

2. Lämpöeristetyt pimennysverhot:

Löydä tämä hieno valikoima valkoisia pimennysverhoja, joita käytetään vain tekemään huoneesta tummempi. Koska me kaikki tiedämme, että valkoista sävyä ei voida valita huoneiden pimentämiseksi, tämä valkoinen verho on kohokuvioitu eristetyllä lämpömateriaalilla, jotta se olisi paksumpi. Ja siksi verho voi tehdä alueen vapaaksi auringonvalosta. Tämä häikäisevä itse suunniteltu valkoinen verho on paras parhaista, jotka voidaan valita sekä oviin että ikkunoihin.

3. kodin sisustus pimennysverhot:

Tämä on yksi parhaista pimennysverhoista, jota käytetään makean kodin sisustukseen makeamman näköiseksi. Tämän verhon valikoiman yläosassa on röyhelöitä, jotka korostavat sen kauneutta. Siinä on myös sidontalanka käytön helpottamiseksi, joka koostuu samasta kankaasta.

4. Paksu polyesteri pimennysverhot:

Tämä häikäisevä valikoima sinisiä pimennysverhoja toivoisi varmasti toiveidesi täyttää kotisi teeman. Jos olet valinnut tietyn teeman sisätiloihisi, voit valita tämän tummansinisen sävyn, joka ei sovi konseptiin. Tämä verho on materiaalia, joka käyttää paksua polyesteriä, joka kestää äärimmäiset auringonvalot. Voit tehdä huoneistasi tummempia milloin haluat käyttämällä tätä ainutlaatuista muotoilverhoa.

5. Painetut pimennysverhot:

Voit helpottaa mieltäsi ja myös inspiroida uudella kokoelmalla, kuten linkissä näkyy, voit käyttää tällaisia ​​vaihtoehtoja. Tämä on kermanväriset pimennysverhot, joissa on itse suunniteltu painatus koko vartaloon. Se on tarkoitettu ikkunoille ja saatavana myös kaikissa erikokoisissa verhoissa. Tämä kukkakuvioinen verho on erittäin hassu, mikä antaa kasvitieteellisen puutarhanäkymän koko huoneeseen ja tekee huoneista tummempia ripustettaessa.

6. makuuhuoneen pimennysverhot:

Valaise huoneesi tällä makuuhuoneesi mustaan ​​pimennysverhosettiin. Tämä houkutteleva verhojoukko sopii helposti kaikkiin sisustuksiin. Riippumatta siitä, valitsetko lempivärejäsi ja -sävyjäsi, tämä musta verho sopii hyvin heidän kanssaan. Ja tee kodistasi viehättävä kauneudella. Se on tavallinen ja valmistettu aidosta laadusta.

7. Lyhyet pimennysverhot:

Tässä on henkeäsalpaavan ikkunakokoelman verho, joka on ylhäällä tavallinen ja jossa linnan mallit ovat alaspäin. Painetun linnan käsite meren rannalla on täysin sinisessä sävyssä. Kangas on satiinia ja sillä voi olla elinajanodote pitkällä aikavälillä. Nämä ikkunan lyhyiden pimennysverhopaneelien verhousmallit estävät täysin auringonvalon ja saavat sinut tuntemaan olosi viileäksi, paitsi kuuma aurinkoinen päivä ulkona.

8. Pitkät paksut pimennysverhot:

Tässä tulee lapsi keräämällä pitkät pimennysverhot, jotka ovat niin viehättäviä luonteeltaan vihreässä sävyssä. Varjo on niin kevyt, että se toisi valoa sisätiloihin sen lisäksi, että se pitää huoneen poissa auringonvalolta ja sen lämmöltä. Tämä lasten pimennysverho on tyylikkään näköinen ja myös lasten suosikki, koska siihen on painettu sarjakuvahahmoja.

9. Supreme Fusion pimennysverhot:

Tutustu tähän upeaan pimennysikkunaverhojen kokoelmaan, joka on hyödyllinen. Tällaisen kokoelman voi valita sekä huoneen pimeyttämiseksi että henkilökohtaisen makuuhuoneen sisustamiseksi. Tässä pimennysverhossa on harmaat, valkoiset ja punaiset fuusio -sävyt.

Hieman ylimääräinen valikoima kangassarjoja, joita käytetään huoneen peittämiseen auringonvalolta ja joita käytetään myös sisustustarkoituksiin, huomauttaa pimennysverhoista. Niitä on saatavana monenlaisia ​​malleja ja kokoja oman toiveen mukaan. Voit vain tarkistaa parhaat yllä mainitut pimennysverhot, jotta voit saada tietää nykyisistä lajikkeista ja tehdä ostostasi kätevän.