Modulära bokhyllor i personlig design med mycher

Modulära bokhyllor mörkt trä-vitt vardagsrum

Vill du ha lite mer? När standardhyllan inte längre räcker till behövs personliga lösningar. Med Invändig etikett mycs alla blir en designer och skapar den perfekta bokhyllan för sig själv: mer än tre meter i höjd så att hyllan når under taket i den gamla byggnaden är inga problem. Från den nästan fem meter långa hyllbredden för den stora boksamlingen till den 40 cm smala hyllan för att använda det minsta hörnet, det finns många dimensioner att välja mellan. Passar bara en trapphylla under snedtaket? Inga problem heller! Klyftorna mellan golven ska vara täta eftersom det finns nästan alla pocketböcker? Eller bred så att det finns plats för de illustrerade böckerna? Vem i onlinekonfiguratorn Bokhyllor hos mycs designar, har absolut designfrihet och kan utnyttja sitt bostadsutrymme perfekt. I synnerhet kan invånare i svåra, slingrande rum, små singellägenheter eller vindsvåningslägenheter dra nytta av detta.

Designa dina egna bokhyllor

modulära bokhyllor skräddarsydda mycher-öppna hyllor

För att fullt ut kunna leva ut den nuvarande trenden mot individualism i inredningen kan även tillbehör som lådor, dörrar eller snygga hyllfötter läggas till, eftersom: Den perfekta bokhyllan beror inte bara på måtten!

Bokhyllor som passar alla typer

modulära bokhyllor skräddarsydda mycher-öppna hyllor

De som redan är fullt möblerade vill att deras hyllor ska harmonisera med de andra möblerna. Alla som renoverar eller flyttar har specifika idéer om hur den nya anläggningen ska se ut. Därför har mycs tre träslag och sju färgade lacker med vilka väggar, golv, fronter, fötter och bakväggar kan färgas individuellt i konfiguratorn. Bokhyllorna passar alla typer: naturligt subtil, livlig och färgglad eller modern och cool – designalternativen är otaliga. De skandinaviskt minimalistiska formerna på mycs-möblerna matchar många olika stilar, beroende på val av färg och material.

Möbler för individualister från myc

Bokhylla-trä-ram-vit-kub-fack-vardagsrum

Förutom hyllor erbjuder mycs även andra möbler för individualister: skåp, skåp, garderober, matsal, skrivbord och soffbord kan också utformas mycket enkelt i online -konfiguratorn. Interiöretiketten är inte bara rätt plats för unika bokhyllor, utan också för individuell inredning i allmänhet!

Designa bokhyllor enkelt i online -konfiguratorn

modulära bokhyllor-design-dig-själv-online-konfigurator-färgpalett