30+ ainutlaatuista ja luovaa 7. hääpäivän lahjaa

Lahjavaihtoehdot ovat aina hämmentäviä, koska siellä on paljon saatavilla, ja tämä voi verottaa aivosi. Paras tapa lahjoittaa on ymmärtää vuosipäivän teema. 7. hääpäivän lahjat ovat perinteisiä ja tyylikkäitä. Siksi teema olisi kupari ja villa. Tässä on mielenkiintoisia ajatuksia.

7 -vuotislahja

Mikä on yhteinen perinteinen ja moderni 7 -vuotislahja?

Tämä vuosi koskee klassisia ja perinteisiä lahjoja. Se on kuparia ja villaa, jotka molemmat ovat hyödyllisiä. Katso muut mahdolliset lahjavaihtoehdot.

7 -vuotislahja aviomiehelle ja vaimolle:

1. Nahkapussi:

7. hääpäivän lahjat 1

Nahkapussin voi ostaa monille tuotteille. Voit lahjoittaa hänelle pienen matkakassin, jossa säilytetään tärkeimmät asiat, kuten puhelin ja lompakko.

2. Villainen takki:

7. hääpäivän lahjat 2

Tässä on toinen hieno vaihtoehto avioliiton 7. hääpäivälahjoille. Villatakit ovat erittäin käteviä kylmällä talvella, ja voit saada oikean koon, jotta se sopii hänelle todella hyvin.

3. Kupari -avaimenperä:

7. hääpäivän lahjat 3

Entä nuo kupari -avaimenperän klassiset hahmot? Voit joko muokata sitä tai hankkia jo saatavilla olevan. Molemmat ovat todella hienoja kuparilahjoja 7 -vuotispäivälle. Tätä hän käyttää myös päivittäin.

4. Tina häät merkki:

7. hääpäivälahjat 4

Tämä on hieno! Voit lahjoittaa häätaulun, johon molemmat nimesi on kirjoitettu. Tästä tulee hyvä esitys kotiisi.

5. Luodinkynä:

7. hääpäivälahjat 5

Tässä on toinen mielenkiintoinen 7. hääpäivälahja aviomiehelle. Luodikynä voidaan yksilöidä nimillä, ja se on kaiverrettu laatikkoon, jossa on hieno pakkaus. Tsekkaa tämä.

6. Tarinamme:

7. hääpäivälahjat 6

Jotta se olisi hieman erikoisempi, kokeile “meidän tarinamme” -peitettä, johon on kirjoitettu kaikki tärkeät päivämäärät ja asiat. Tällä tavalla voit myös muistaa kaikki elämäsi parhaat sanat.

7. Yhteystietokortin haltijat:

7. hääpäivälahjat 7

Saatavilla on kaunis joukko mukautettuja korttikoteloita. He varmistavat, että ne ovat niin hienoja, että et halua menettää niitä hinnalla millä hyvänsä.

8. Pullonavaajat:

7. hääpäivälahjat 8

Nykyään markkinoilla on useita pullonavaajia. Jotkut niistä ovat suorastaan ​​hienoja, ja toiset palvelevat tarkoitusta. Voisit tarkistaa senkin.

9. Rakkausrannekkeet:

7. hääpäivälahjat 9

Fancy rannekorut toisilleen ajateltavaa. Ne eivät ole vain, vaan myös tyylikkäitä. Se kertoo paljon enemmän arvoista, jota teillä on toisillenne.

10. Villahuivi:

7. hääpäivän lahjat 10

Huivit ovat erittäin tyylikkäitä ja aivan kuumia, kun niitä käytetään oikein. Lahjoita miehellesi hyvin yksinkertainen villahuivi, joka sopii melkein kaikkiin hänen mekkoihinsa.

11. Kuparisarja:

7. hääpäivän lahjat 11

Kupariset ruokailuvälineet on erinomainen 7. hääpäivälahja vaimolle. Tämä on ihanteellinen asetus, jossa on kaikki lusikasta suuriin astioihin.

12. Elämänpuun riipus:

7. hääpäivän lahjat 12

Vaikka se saattaa kuulostaa hyvin yksinkertaiselta, elämänpuun riipus on kaunis, jossa on paljon värejä ja monimutkaisia ​​yksityiskohtia, hämmästyttävä sininen levittää paljon positiivisuutta ja hän yksinkertaisesti rakastaa sitä.

13. Gem Stone -kaulakoru:

7. hääpäivän lahjat 13

Täällä on todella paljon vaihtoehtoja, joista voit valita. Niitä on useita malleja ja värejä, joten ne ovat hyvä 7 -vuotislahja vaimolle.

14. Matkatavaratunniste:

7. hääpäivälahjat 14

Tämä on nahkainen matkatavaratunniste vaimollesi. Matkatavaratunnisteen avulla voit valita omasi nopeasti mistä tahansa kasosta. Koska se on nahkaa, se kestää pitkään.

15. Kuparipullo:

7. hääpäivälahjat 15

Kannusta häntä juomaan kuparipullosta. Kupari on hyvä keholle, kuten Ayurvedan mukaan. Se auttaa tasapainottamaan aisteja ja muita ilman elementtejä.

16. Kuparin vuosipäivärannekkeet:

7. hääpäivälahjat 15

Nämä ovat tyylikkäitä ja erittäin ihania lahjoja vaimolle. Kupari -vuosipäivärannekkeessa on nimi ja se on myös hyvin perinteinen.

17. Telakointiasema:

Voit ajatella hänelle henkilökohtaista telakointiasemaa, jossa on telineet puhelimelle, rannekorut, leikkeet ja muut naisten asusteet.

18. Kupariset kalvosinnapit:

Toinen söpö, kalvosinnapit ovat eräänlainen. Ne ovat klassisempi ja harkittu lahja ajatella toisiaan joka kerta.

19. Kuparikaulakoru:

Naiset rakastavat varmasti kaulakorua. Mutta entä jotain kuparia tällä kertaa? Näissä kuparikaulakoruissa on ainutlaatuisen kauneuden tunne ja ne toimivat parhaana lahjana 7 -vuotispäivänä.

20. Nahkalaukku:

Tämä ei koskaan kuole tai mene muodista. Meidän ei todellakaan tarvitse kertoa sinulle, kuinka paljon naiset rakastavat näitä.

Parhaat 7. hääpäivälahjat hänelle ja hänelle kuvilla:

Tässä muutamia parhaita ideoita.

1. 7 Kehys:

Tässä on mukava DIY -kehysidea 7. hääpäiväksi. Tämä kehys on tehty asettamalla kuparikolikot numeron 7 muotoon. Voit myös lisätä yksilöllisen setelin. Tämä on hänelle erityinen 7 -vuotislahja.

2. Avioliiton tärkeät päivämäärät:

Toinen tapa muistuttaa häntä elämäsi erityisistä päivistä. Aseta kuparikolikot osoittamaan, mitä tapahtui milloin. Tämä on yksinkertainen DIY, jonka voit tehdä vapaa -ajallasi.

3. Kuparin avaimenperä:

Tämä kuparinen avaimenperä on täydellinen lahjaksi 7 -vuotispäivääsi varten, koska se käyttää kyseisen vuoden teemaa. Kupari -avaimenperässä on neliömäinen metallikappale, johon on kaiverrettu vuosipäivä. Siihen voidaan myös lisätä pieni 7 -numeroinen kuparikappale. Tämä voi olla hyvä 7 -vuotispäivälahja.

4. Kuparikortti:

Tee puolisollesi yksinkertainen onnellinen 7 -vuotispäiväkortti, joka on myös omituinen. Käytä kuparin symbolia kortin keskellä ja tee siitä rohkea ja iso. Mietitkö tätä? Käytä viileitä värejä saadaksesi lisää vaikutusta.

5. Kuparinen sydänkehys:

7. hääpäivä

Tässä sinun on otettava pala kuparia sydämen muotoon ja annettava sille sitten yksityiskohtia lyömällä se ympäri. Tämä antaa sille eräänlaisen kohokuvioidun ilmeen. Aseta tämä kehyksen keskelle ja kirjoita romanttinen huomautus alareunaan. Tämä on hieno valinta hääpäivän seitsemäntenä päivänä.

6. Purkki täynnä pennejä:

Kuparipennit täynnä oleva purkki on erittäin antiikki ja ainutlaatuinen. Siinä voi olla kokoelma harvinaisia ​​kuparikolikoita, joten se on ihanteellinen 7. hääpäivälahja hänelle.

7. Gourmet -suklaata:

Onko hänellä makea hammas? Ihana makea 7 -vuotislahja on suklaata. Tee niistä erityisiä lahjoittamalla laatikossa olevia gourmet -suklaita. Suklaat voidaan muotoilla kirjaimiksi 7 -vuotispäivän sanoman välittämiseksi.

8. Kuparivalaisin:

Tämä on hieno kuparista valmistettu lampunvarjostin ja upea lahja puolisollesi. Se on täydellinen 7. hääpäivälahja hänelle, koska hän voi käyttää sitä toimistotilassa tai kotona. Hienostunut lampunvarjostin on valmistettu erittäin teollisesta tyylistä.

9. Kupariketju:

Hyvä idea 7. hääpäivälahjaksi on kuparista valmistettu ketju. Tämä sydämenmuotoinen riipus ketjun keskellä näyttää erittäin romanttiselta ja söpöltä. Ketju ja riipus on sijoitettu kauniiseen laatikkoon, jossa on nauhat. Todella erikoinen!

10. Villahuivi:

Villahuivi on hieno valinta ajatella erityiselle naiselle. Valitse tyylikäs väri, ja seitsemäntenä vuotena oletamme, että sinulla saattaa olla hyvä käsitys hänen suosikkiväristään ja -tyypistään.

7 -vuotislahjaideoita heille:

Tässä on ideoita muiden lahjoittamiseen

1. Villaverhot:

Nämä ovat hyvin kauniita pieniä verhoja, joita voit lahjoittaa. Niitä on saatavana eri väreissä ja malleissa. Ne ovat myös erittäin hyödyllisiä tuotteita kotiin.

2. Viinilasikokoelma:

Viinilasi ei lakkaa hämmästyttämästä meitä! Ne ovat kauniita ja suorastaan ​​upeita. Valitse erästä paras lahjaksi suosikki ihmisillesi.

3. Kuparisarja:

Tavallisen ruokailuryhmän lisäksi kuparisetti on uusi viileä! Ne eivät ole vain erilaisia, vaan myös erinomainen metalli vartalolle.

4. Villaiset ruokailumatot:

Niille ihmisille, joilla on ruokapöytä, voit ajatella todella laadukkaita villaisia ​​ruokailumattoja astioiden asettamiseen. Tämä on hyvä villalahja 7 -vuotispäivälle.

5. Villaiset tyynynpäälliset:

Toinen vaihtoehto seitsemännen vuosipäivän teeman kanssa on tutkia villaisia ​​tyynymattoja sohvalle tai tyynylle.

Kuinka juhlia ja antaa lahjoja?

Koska tämä on seitsemäs vuosipäiväsi, olisi ihanteellista järjestää ylellinen juhla hotellissa. Lähetä sähköisiä kutsuja ja pyydä kaikkia olemaan läsnä teemajuhlilla.

Voit lahjoittaa yksityisesti tällä kertaa. Kyse on enemmän suhteesta ja suhteesta.

Asioita tehtävänä

  •  Lahjavaatteet ja päivittäiset tarpeet köyhille ja tarvitseville.
  •  Syötä orpokodin lapset ja vietä aikaa heidän kanssaan.
  • Kiitä ihmisiä siitä, että teit sen ja olet kanssasi.

Seitsemännen vuosipäivän lahjaideat liittyvät vähän vahvuuteen ja siteisiin. Kupari ja villa ovat sekä perinteisiä että välttämättömiä ihmisille. Tällä tavalla annat heille jotain hyötyä ja saat heidät myös tuntemaan olonsa hyväksi suhteessaan.