40+ Parhaat 35. hääpäivän lahjaideat ja -käsitteet

Tänä vuonna onnitteluviestit ovat rullassa, ja yhdessä sen kanssa olet nyt pari tavoitetta monille nuorille. Tästä huolimatta tässä on joitain 35. hääpäivän lahjaideoita, joita voit ajatella lahjaksi toisillesi tai kenelle tahansa, joka juhlii 35 -vuotista avioliittoa. Olemme varmoja, että he arvostavat valintasi.

Mikä on yhteinen perinteinen ja moderni 35 -vuotislahja?

Perinteinen lahjavaihtoehto 35. hääpäivänä on ollut koralli. Korallia löytyy yleensä merenpohjasta. Yleensä korallien muodostuminen kestää vuosia, ja tämä tarkoittaa siten unionia, jonka olet kehittänyt ajan myötä ja olet kestänyt paljon vuorovesiä. Koralli on hiottu ja veistetty täydelliseksi.

Moderni lahjavaihtoehto on ollut jade. Jade on hyvin selkeä vihreä väri. Se edustaa onnea ja viisautta, jotain, jonka olet kehittänyt ajan myötä.

35 -vuotislahjat aviomiehelle ja vaimolle:

Tässä on muutamia ehdotuksia avioliiton 35 -vuotislahjaideoille miehellesi ja vaimollesi.

1. Jade -kalvosinnapit:

35. hääpäivän lahjaideat 1

Nämä upeat vihreät jade -kalvosinnapit ovat hyvä valinta miehellesi 35 -vuotispäivänä. Vihreä väri varmistaa, että se sopii hyvin bleisereiden ja muiden tummien paitojen tai t -paitojen kanssa.

2. Korallirengas:

35. hääpäivän lahjaideat 2

Tämä upea koralli- ja timanttisormus näyttää upealta sormella. Lahjoita korallirengas vaimollesi 35 -vuotislahjaksi. Hänellä on todella onnellinen ja ikimuistoinen vuosipäivä. Tämä on ainutlaatuinen lahja, jonka hän olisi koskaan saanut.

3. Vuosipäivän evästeet:

35. hääpäivälahjaideat 3

Vuosipäivän evästeet ovat erilainen onnellisuus. Ne ovat söpöjä ja värikkäitä. Niitä on monenlaisia ​​ja niihin on kirjoitettu onnellisia asioita. Lahjapaketti tästä 35 -vuotislahjaksi aviomiehelle.

4. Koralli korvakorut:

35. hääpäivälahjaideat 4

Coral -korvakorut ovat uusi lisäys hänen kokoelmaansa. Löydä viileä väri ja kaunis korvakorusetti, joka sopii hänen ihon sävyynsä.

5. Korallirenkaat:

35. hääpäivälahjaideat 5

Nämä upeat kuparilangasta käärityt punaiset kivirenkaat ovat hitti markkinoilla tänään. Saatavilla on erilaisia ​​kiviä, ja ne tulevat myös hienossa pakkauksessa. On aika antaa tämä 35 -vuotislahjaksi vaimolle.

6. kookospussi:

35. hääpäivälahjaideat 6

Laukkujen ei tarvitse aina koskea nahkaa. Tällä kertaa hanki hänelle tyylikäs laukku, joka on kevyt ja joka on myös hyödyllinen samanaikaisesti. Kookospussi on myös ympäristöystävällinen.

7. Juuttilaukut:

35. hääpäivälahjaideat 7

Jos et ole tyytyväinen kookos- tai nahkalaukkuihin, kehotamme sinua tarkistamaan juuttilaukut hänelle. Juuttilaukut ovat älykkäitä ja tyylikkäitä, joten kuka tahansa voi rakastua siihen. Se on erittäin mukava ja saatavilla eri kokoja ja värejä.

8. Tree Initials -seinätaide:

35. hääpäivälahjaideat 8

Tämä on erittäin romanttinen seinätaide lahjaksi vaimollesi. Voit kiinnittää puun seinään ja liittää nimikirjaimet sille varattuun tilaan. Nämä nimikirjaimet voivat sisältää myös lastesi ja lastenlastesi nimikirjaimen. Näin sinulla on kotona täydellinen sukupuu.

9. Silloin ja nyt valokuvakehys:

35. hääpäivälahjaideat 9

Voit lahjoittaa vaimollesi kauniin valokuvakehyksen, jossa on kuva hänen nuoremmasta itsestään ja hänen valokuvansa nyt.

10. Momento Box:

35. hääpäivälahjaideat 10

Tämä on klassinen tapa kertoa hänelle säilyttää kaikki asiat, jotka hän on kerännyt sinusta ja menneisyydestä tähän mennessä. Anna hänen laittaa ne tähän laatikkoon ja kelata menneisiin päiviin.

11. Eteeriset öljyt:

35. hääpäivälahjaideat 11

Joskus tarvitset vain rentouttavaa kylpyä ja rauhoittavaa musiikkia. Voit lahjoittaa vaimollesi viileitä eteerisiä öljyjä mielialan mukaan.

12. Nahkainen seinätaide:

35. hääpäivälahjaideat 12

Tässä on kaunis 35 -vuotislahja aviomiehelle. Tässä nahkaisessa seinätaiteessa on perheenjäsentesi kuva/nimikirjaimet ja se kestää myös ajan testin.

13. Vuosipäivän valokuvakangas:

35. hääpäivälahjaideat 13

Tämä on romanttinen miehellesi. Voit antaa räätälöidyn valokuvakehyksen, jossa on kaikki elämässä tapahtuneet tapahtumat siitä lähtien, kun sanoit “minä”.

14. Kangastaide:

35. hääpäivälahjaideat 14

Tämä on klassinen romanttinen lahja miehellesi. Lahjoita hänelle kaunis kangastaide, sellainen, jossa on romanttinen maalaus.

15. Matkakohdekartta:

35. hääpäivälahjaideat 15

Onko sinulla matkakohde mielessä? Tässä on yksi, joka muistuttaa häntä tästä jatkuvasti. On aika tehdä tarkistuslista kaikista näistä ja todella saavuttaa ne.

16. Olutmukit:

Nämä eivät koskaan mene muodista. Olutmukit ovat kaunis lahja. Niitä on erikokoisia hienoja muotoja.

17. Brodeeratut kappaleet:

Voit tehdä miehellesi täysin yksilöllisen kirjonnan. Voit antaa hänelle sohvalakan tai jopa nenäliinan. Kumpaankaan näistä tulee henkilökohtainen kosketus.

18. Kierretyt kynttilätikut:

Tämä on romanttinen lahja miehellesi. Tämä kynttiläjalusta ja tuoksuva kynttilä sytyttävät alun monille romanttisemmille illoille.

19. Sydänpuutarhakivi:

Tämä on toinen romanttinen alku. Tähän kiveen on kaiverrettu nimet tai nimikirjaimet. Voit sijoittaa ne kotipuutarhaasi antamaan sille yksilöllisemmän kosketuksen.

20. Nahkatakki:

Nahkatakki on aina klassinen lahja! Tutustu klassiseen nahkatakin kokoelmaan.

35 -vuotislahjaideat hänelle ja hänelle:

Tässä on luettelo asioista, joita voit ostaa erityiselle ihmisellesi.

1. Olkilaukut:

Sinun ei tarvitse aina ajatella nahkalaukkuja. Olkilaukut ovat yhtä tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Ne ovat ympäristöystävällisiä. Tämä voi olla viileä 35 -vuotislahjaidea hänelle.

2. Kortit:

Verkossa on useita kauppoja, joiden avulla voit tehdä oman kortin hänen persoonallisuutensa perusteella. Ne antavat sinulle kaikki teemat ja sinun tarvitsee vain valita valinnat ja esittää ne!

3. Monikäyttöinen pussi:

Tämä monikäyttöinen pussi on erittäin kätevä useimmissa tapauksissa. Se mahtuu kaikkiin olennaisiin asioihin, ja jotkut niistä ovat niin suuria, että niissä on myös iPad.

4. Tuoksuvat kynttilät:

Nämä tuoksuvat kynttilät ovat pakollisia ja luultavasti hyvin yksinkertainen ja tyylikäs lahja. Tuoksuvia kynttilöitä on käytetty pitkään.

5. Samppanja:

Todennäköisesti paras tapa juhlia ja nostaa malja! Samppanjoja on saatavana eri hinnoilla, ja voit valita oman juhlimaan tilaisuutta.

6. Viikonloppukassi:

Tämä tulee; palvella suurta tarkoitusta. Kaikille nopeille pienille matkoille tämä nahkalaukku tulee pelastajaksi.

7. Kannettava kahvinkeitin:

Jos erikoishenkilösi rakastaa kahvia, mutta on liian kiireinen nappaamaan sitä, tässä on kannettava kahvinkeitin, josta hän pitää erittäin hyödyllistä. Hän rakastaa tätä 35. hääpäivän lahjaideoita.

8. Virtuaalinen avustaja:

Virtuaalinen avustaja on nyt kaikkien suosikki. Lahjoita hänelle hyvä VA, jota hän voi vaalia koko elämänsä ajan.

9. Sävyt:

Viileän näköinen sävy, joko wayfarer tai klassinen tavallinen, on hyvä valinta. Vie hänet kokeilemaan sitä.

10. Hajuvesi:

Eksoottisesta kokoelmasta löytyy runsaasti kokeiltavia hajusteita. Voit valita lempeän tai vahvan mieltymystesi perusteella.

35. hääpäivälahjaideat vanhemmille:

1. Korallin sydämen kehys:

35 -vuotis hääpäivä

Lahjoita tämä ihana korallisydänkehys vanhemmillesi heidän 35 -vuotispäivänään. Tämä upea kehys voidaan valmistaa tarttumalla yhteen pieniä koralleja sydämen muotoon. Voit kirjoittaa toiveet pariskunnalle sydämen alaosaan. Se muistuttaa menneistä onnellisista hetkistäsi, jotka olet viettänyt yhdessä elämässä.

2. Korallikakku:

Oletko kuullut tästä? Korallikakkua on useita värejä ja muotoja. Voit myös pyytää kakun tiettyä muotoilua. Sen päällä on syötävä koralliriutta. Voit lahjoittaa miehellesi upean korallikakun näyttämään kakkuasi.

3. Korallikivikello:

Tämä ihana keskipiste on valmistettu korallikivistä, jotka on leikattu palasiksi. Kaareva yläosa näyttää upealta yhdessä kiiltävän reunansa kanssa. Keskellä oleva kello on paristoja käyttävä kvartsikello. Tämä näyttää hyvältä 35 -vuotislahjaksi. Se edustaa elämäsi rakkautta.

4. Koralliseinätaide:

Tämä 4 keraamisen neliön kokoelma, joihin on kiinnitetty koralleja, tekee silmiinpistävän 35-vuotislahjan. Seinätaide voidaan sijoittaa yhteen riviin tai taiteellisesti. Korallin kaunis valkoinen ilme tekee huoneesta valoisan. Anna hänelle tämä lahja, jotta makuuhuoneesi olisi kaunis hääpäivänä.

5. mukava tuoli:

Mukava puu- tai nahkatuoli on jotain, mitä vanhempasi rakastavat aina. Lahjoita jotain, mikä tekee heistä mukavan!

6. suosikit:

Tämä on luultavasti paras aika lahjoittaa heille se, mitä he ovat pitkään halunneet. Suunnittele yllätys ja yllätä heidät entistä enemmän. Kerro heille, että välität heistä. Tämä olisi hyvä lahja vanhemmillesi ja suosikki ihmisillesi.

7. Kuva -albumi:

Vanhempasi ja parisi rakastavat romanttista kuvaa heistä. Muokkaa kokoa suosikkikokosi ja -suunnittelusi mukaan.

8. Bluetooth -kaiutin:

Toinen hyvä lahja on antaa hänen syödä musiikkimakunsa mukaan. Bluetooth -kaiutin on klassinen lisä hänen kokoelmaansa.

9. Keittoastiat:

Jos he rakastavat ruoanlaittoa, on aika lahjoittaa heille tai vanhemmillesi parhaat keittoastiat. Valitse haluamasi väri.

Perinteiset ja modernit Jade -lahjat:

Tässä on joitain asioita, jotka vastaavat vuosipäivän teemaa.

1. Korallivalokuvakehys:

Tämä on hyvä korallipohjainen lahja kenelle tahansa. Niitä on monia kokoja, malleja ja muotoja.

2. Riipus:

Jade -riipus on klassinen lahja rakkaalle. Sininen väri kultarenkaan keskellä on kaunis yhdistelmä.

3. Korallikulho:

Korallikulhoja on monenlaisia. Voit ostaa niitä useissa väreissä tai jättää sen loistamaan sellaisenaan.

4. Jade -syöttäjä:

Jade -kannu on erittäin harkittu lahja. Kannu näyttää raakalta, kauniilla veistoksella täydellisyyteen. Tämä on kaunis 35 -vuotislahja.

5. Jade -kukkaruukut:

Jade -kukkaruukut ovat viileitä ja harvinaisia. Tämä lisää kauniiseen puutarhaesineiden kokoelmaan.

Kuinka juhlia kolmekymmentä viidennen vuoden hääpäivää ja miten esittää?

Paras tapa juhlia 35 -vuotispäivääsi olisi auditorio. Kutsu kaikki tuntemasi ihmiset tai olet ollut yhteydessä jo jonkin aikaa. Vaihda kokemuksia ja puhu kumppanistasi. Lahjoita heidät lavalle ja katsele lahjojen iloa heidän kasvoillaan.

Mitä tehdä 35 -vuotispäivänä?

  • Ota orpo ja ota vastuu hänen opinnoistaan ​​ja tulevaisuudestaan.
  • Tee lupaus vierailla orpokodissa ja ruokkia heitä.
  • Käy vanhainkodissa ja vietä aikaa ihmisten kanssa siellä.

35 -vuotislahjat ovat arvokkaita esineitä, jotka tuovat rakkautta ja vaurautta pariskunnalle. Jade- ja Coral -esineet näyttävät täydellisiltä siihen. Lahjoittamisen lisäksi tänä vuonna on kyse kokemusten jakamisesta ja siitä, mitä ja miten matka on tähän mennessä ollut. Olemme varmoja, että se kannattaa kuunnella.