45 parasta 6. hääpäivän lahjaa rakkaalle

6. hääpäivän lahjat ovat täydellisiä, koska ne ovat makeita kuin karkkeja ja vahvoja kuin metalli. Voit valita lahjan puolisosi kaltaisuuden mukaan.

Kuuden vuoden hääpäivälahjojen ei välttämättä tarvitse olla laatikosta, sillä ne voivat olla yksinkertaisia, mutta harkittuja. Kuudes vuosi on todistus siteesi vahvuudesta ja johdonmukaisuudesta. Tällä tavoin lahjasi on heijastettava sitä.

kuudennen hääpäivän lahja

Mikä on yhteinen perinteinen ja moderni kuudennen vuosipäivän lahja?

Tänä vuonna on kyse menemisestä ajassa taaksepäin. Yhteinen moderni ja perinteinen vuosipäivälahja kuudennelle vuodelle on keramiikka. Tämä sisältää savin kulumista ruoanlaittoon, koristeluun jne. Se edustaa luontoa ja yksinkertaisuutta. Moderni lisäys on nahka, joka tarkoittaa pitkäikäisyyttä.

Tässä on artikkeli, joka auttaa sinua lajittelemaan lahjaongelmasi.

6 -vuotislahjaideat hänelle:

Entä lahjaideoita poikaystävällesi?

1. Musiikin tallennus:

Voit tallentaa kokoelman hänen suosikkikappaleestaan ​​vuosipäivää varten. Tämä tekee hänet varmasti onnelliseksi.

2. Kuulokkeet:

Kuulokkeet hyvän musiikin kanssa sopivat täydellisesti! Valitse hyvä yrityksen kuuloke, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia, ja lahjoita hänelle se. Hän tulee rakastamaan sitä yhdistelmää!

3. Kotitekoinen viini:

Mitä jos menisit ylimääräisen mailin 6 -vuotislahjoille hänelle? No, kokeile käsiäsi kotiviinin tekemisessä. Se voi viedä aikaa ja saattaa myös osoittautua niin suureksi, mutta ajatus on aina tärkeä!

4. Vyö:

Entä nahkahihna? Nahka on aina kaupungin puhe ja rakastetuin kangas! Valitse tyylikäs nahkavyö poikaystävällesi!

5. kotiherkkuja:

Joskus pienet asiat, kuten hänen lempiruokansa valmistaminen, voivat myös mennä pitkälle. Entä se 6 -vuotislahjana?

6 -vuotislahjaideat hänelle:

1. helmi:

Voit antaa hänelle mitä tahansa helmiä, ja hän yksinkertaisesti rakastaa sitä. Helmi on yksinkertainen ja myös tyylikäs.

2. Nahka käsilaukut:

Kuten sanoimme, nahka on aina kaupungin puhe! Nahkaiset käsilaukut ovat sassy ja luokkaa toisistaan. Ne antavat tyyliä ja muotia samaan aikaan.

3. Nilkka:

Nilkkakorut ovat söpöjä pikkuasuja. Tämä on hyvä kuudennen vuosipäivän lahja tyttöystävällesi. ne ovat kultaa, hopeaa ja timanttia.

4. Paistosetti:

Jos tyttöystäväsi rakastaa leipomista, tämä voi olla hänelle. Leivinpakettien mukana tulee valikoima tarjottimia, koristekappaleita ja hyviä makeisia.

5. Nalle:

Teddy ei vain lakkaa olemasta tyttöjen suosikki. Lahjoita hänelle iso nalle, hänen suosikkivärinsä.

6. vuosipäivän lahjaideoita heille:

Etsitkö lahjaparia? Tässä muutamia ehdotuksia.

1. Kiina Set:

Entä kaunis ja värikäs kiinalainen astiasetti suosikkiparillesi? Ne eivät ole tavallisia, ne on tehty monimutkaisesti, ja niissä on paljon malleja ja monia värejä.

2. Antiikkia:

Voit myös lahjoittaa heille antiikkia, mukaan lukien kellot ja gramofonit. Ne lisäävät talon tyylikkyyttä ja ovat kaikkien aikojen suosikkeja.

3. Sohva:

Hyvä sohva ei vastaa mukavuutta. Lahjoita heille hyvä sohva, joka on valmistettu hyvästä kankaasta tai nahasta 6 -vuotislahjaksi. He yksinkertaisesti rakastavat sitä.

4. illallinen:

Jokainen talo ostaa aina uusia ruokailuvälineitä silloin tällöin. Voit olla avuksi tällä kertaa lahjoittamalla heille valitsemasi illallinen.

5. Keramiikka -teesetti:

Entä erittäin tyylikäs ja yksinkertainen keramiikkasetti pariskunnallesi? Tässä on yksi, jota todella rakastimme.

6 -vuotisjuhlaideoita:

Tässä on joitain ajateltavia ja perinteisiä ajatuksia.

1. Keskustaulukko:

Entä hieno, mutta tukeva keskipöytä kotiisi? Keskipöytä istuu sohvan edessä ja on ihanteellinen sanomalehtien, lasinalusien tai muiden kevyiden tavaroiden säilyttämiseen.

2. takki jalusta:

Takkiteline on jalusta, joka on tarkoitettu vaatteiden ripustamiseen. Yleensä käytetyt vaatteet ripustetaan tähän myöhempää käyttöä varten. Ne on valmistettu bambusta tai raudasta.

3. Jumaluudet:

Voit myös ajatella jumaluuksia, Buddhaa, Krishnaa jne. Kotiisi. Ne lisäävät kotiisi tyylikkyyttä ja varmistavat myös, että kumppanisi rakastaa positiivisuutta eri muodossa.

4. Virtuaalinen avustaja:

Entä virtuaalinen avustaja, kuten Alexa, lahjaksi 6. vuosipäivänä? No, Alexa on suositeltava valinta. Virtuaaliset avustajat toimivat tekoälyn kautta, ja se on hyvä vaihtoehto ajatella.

5. Keramiikkataide:

Haluamme todella, että ajattelet tätä! Keramiikkataide on todellista kauneutta ja hienoa makiing -kykyä. Lahjoita miehellesi klassinen keramiikkataide, jota hän rakastaa.

6. Päivä:

Lahjoita toisillesi päivä poissa kaupungista. Suunnittele ihanteellinen kohde ja vain uppoudu luonnon iloon.

7. Kuparipullo:

Tämä koskee kaikkia hyvin terveitä ihmisiä. Entä kuparipullo lahjaksi? Uskotaan, että kupariastiasta juominen voi hyödyttää kehon elimiä.

8. Käsin taotut veistokset:

Ne on valmistettu raudasta, joten ne kestävät pitkään. Tämä on sopiva lahja 6 -vuotislahjaksi. Se edustaa myös siteesi vahvuutta. Voit valita haluamasi veistoksen, säätä hyvin yksilöllisen tai säännöllisesti poimitun veistoksen.

9. Korulaatikko:

Tähän mennessä myös jalokivien kokoelma olisi lisääntynyt, joten rautainen korulaatikko on täydellinen lahjaidea. Laatikossa on esteettinen tunne ja se on myös perinteinen. Rautalahja 6. hääpäivälle on hyvä valinta.

10. Silkkikannet:

Entä silkki 6 -vuotislahjat suosikki ihmisillesi? Voit valita valikoiman silkkikangaskokoelmia sareesista vuodepeitteisiin.

Kuuden vuoden parhaat hääpäivälahjat:

Katsotaanpa 45 parasta 6. hääpäivän lahjaideaa miehen tai vaimon yllättämiseen.

1. Karkkikortti:

6. hääpäivä

Eikö tämä ole söpö? Karkkikortti voidaan tehdä henkilökohtaiseksi lisäämällä joitain parhaita suklaata ja hänen suosikkejaan. Voit myös kirjoittaa sydämesi. Tämä on hänelle 6 -vuotislahja.

2. Iron Heart:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 2

Tämä on hänelle hyvä kuudennen vuosipäivän lahja, rautainen sydämenmuotoinen jalusta. Tämä rautajalusta on kaiverrettu parin nimillä tai nimikirjaimilla. Voit myös lisätä vuosipäivänne alareunaan. Voit lisätä myös kuvia sinusta puolisosi kanssa, kokeile tätä lahjaideaa rakkaallemme.

3. Romanttiset hahmot:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 3

Nämä ihanat rautahahmot on tehty täydelliseksi 6 -vuotislahjaksi. Ne voidaan lahjoittaa esitykseksi tai jopa asettaa muiden hyödyllisten esineiden kanssa. Pariskunta poseeraa näissä hahmoissa on upea ja monimutkaiset yksityiskohdat ovat vain upeita. Yksinkertaista ja tyylikästä? Toimii parhaana 6. hääpäivän lahjana aviomiehelle!

4. Metalliset kirjanmerkit:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 4

Jos vaimosi rakastaa lukemista, tämä on hyvä 6 -vuotislahja vaimolle. Metallikirjanmerkkiin on myös kirjoitettu romanttisia lainauksia vain sen mukauttamiseksi.

5. Earthen Wear:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 5

Saviruukuissa kypsennetyillä ruoilla on erityinen maku ja ne ovat täysin kemiallisia. Tässä on aika, joka vie sinut takaisin vanhoihin hyviin isoäitien päiviin, jolloin ruoka maistuu, ripaus perinteitä.

6. Nahkainen paita:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 6

Nahkapuvut ovat uutta. Ne ovat seksikkäitä ja viehättäviä. Tämä on erittäin trendikäs ja moderni 6. vuosipäivä miehellesi.

7. Avaimenperä tai riipus:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 7

Nämä ovat todella yksinkertaisia ​​mutta tyylikkäitä 6 -vuotislahjaideoita hänelle. Voit käyttää nimikirjaimiasi tai mitä tahansa muuta mitä haluat!

8. Ametistirenkaat:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 8

Jalokivistä, joita voidaan käyttää 6 -vuotislahjaksi, on ametisti. Tämä kaunis violetti kivi on vain eksoottinen. Sormukset, jotka on valmistettu metallista ja peitetty pienillä jalokivillä, ovat upeita katsella. Hyvä vaimoksi!

9. Sydänkarkit:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 9

Nämä herkulliset pienet sydämenmuotoiset karkit ovat juuri sitä, mitä tarvitset 6. hääpäivän lahjaideoiksi hänelle. Voit pakata laatikon täynnä näitä pieniä karkkeja. Jokainen karkki on painettu pienillä muistiinpanoilla, mikä tekee niiden syömisestä vielä hauskempaa. Kuulostaa siistiltä? Tämä on varma suloiselle vaimollesi.

10. itse tehty kakku:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 10

Entä kakku, jonka voit leipoa? Yksinkertainen kakku kuorrutuksella voi tehdä siitä erityisen. Kokeile tätä vuosipäivää. Olemme varmoja, että tästä tulee hitti. Tämä on miehellesi.

11. Keramiikan juomalasi:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 11

Kannusta miestäsi kaatamaan lasillinen viiniä tai jopa vettä keramiikkaastiaan. Ne ovat myös terveydelle hyviä.

12. kylpylä:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 12

Lahjoita miehellesi täydellinen kylpylä. Kylpylä auttaa häntä rentoutumaan ja myös nuorentumaan. Anna hänen uppoutua jännitteettömään altaaseen. Tämä on hyvä 6 -vuotislahja aviomiehelle.

13. Auton lelut:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 13

Miesten pakkomielle autoihin ja polkupyöriin ei koskaan kuole. Nokka saa yhden todella kalliin auton lelun hänelle ja tulet hämmästymään nähdessäsi, kuinka hän edelleen leikkii sen kanssa. Saatavilla on laaja valikoima vaihtoehtoja ja myös erilaisia ​​autoja.

14. Tie:

Parhaat 6. hääpäivän lahjat 14

Solmioita on useita kankaita ja värejä. Ne ovat erittäin ammattimaisia ​​ja myös trendikkäitä. Poimi joitakin parhaista hänelle ja varmista, että se sopii yhteen hänen t -paitakokoelmansa kanssa.

15. Bluetooth:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 15

Entä Bluetooth? Jos hän on liikemies ja hänen on usein oltava päivystyksessä, tämä on hänelle kätevää ja hyödyllistä. On todennäköistä, että hänellä olisi jo sellainen. Hanki kuitenkin edistyneempi ja laadukkaampi. Hän rakastaa lahjasi.

16. Walkman:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 16

Emmekö me kaikki tykkää rentoutua ja vain kuunnella musiikkia? Tässä on hieno vaihtoehto. Lahjoita vaimollesi viileä Walkman, jolla on kaikki hänen suosikkikappaleensa. Hän varmasti ilahtuu valinnastasi.

17. Pölynimuri:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 17

Hanki hänelle erittäin mukava ja helppokäyttöinen pölynimuri, jotta hänen ei todellakaan tarvitse tehdä kaikkea raskasta työtä toimistonsa jälkeen. Tällä tavalla voit auttaa häntä myös siivoamaan!

18. Viini:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 18

Entä viiniä tunnelmaan? Hanki kiinteä ja vanha viini 6 -vuotislahjaksi vaimolle. Nosta paahtoleipä hänelle ja hän rakastaa tätä.

19. Keittiösetti:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 19

Entä keittiösarja? Keittiösetti sisältää monia hyödyllisiä astioita, kauniita astioita ja ruokailuvälineitä sekä hienot keittiöliinat pöydille ja esiliinan. Uudistus on aina hyvä!

20. Kindle:

Parhaat 6. hääpäivälahjat 20

Rakastaako hän lukemista? No, Kindle on hänelle! Kindlen avulla voit lukea omaan tahtiisi. Se tuntuu oikealta kirjalta ja on siten hyvä aika kulua hänelle.

Kuinka juhlia 6 -vuotispäivää ja miten lahjoja?

Paras tapa juhlia 6 -vuotispäivää on viedä suosikki ihmiset rannalle tai uima -altaalle. Jos budjetti on vähissä, voit myös järjestää juhlat kotona tekemäsi ruoan kanssa. Se on erinomainen tapa saada heidät tuntemaan olonsa erityisiksi ja saat kokata yhdessä.

Voit esittää kuudennen vuosipäivän lahjan vain arvaamalla, kenen lahja se olisi voinut olla. Tee tästä hauskaa toimintaa, ja se voi osoittautua erittäin mielenkiintoiseksi.

Tekemistä 6. hääpäivänä:

  • Haluaisimme sinun matkustavan paljon tänä vuosipäivänä. Ei ole parempaa aikaa puhua ja pitää hauskaa.
  • Ryhdy orvon sponsoriksi ja huolehdi kaikista hänen tarpeistaan.
  • Aloita vähintään yhden puun istuttaminen vuosittain ja anna lupaus tehdä se.

6 vuoden hääpäivälahja on enemmän menneisyyden muistamista ja ystävien kanssa elämistä. Ystäväsi voivat olla erilaisia ​​tässä vaiheessa, mutta tapahtuma muistuttaa sinua siitä, miten kaikki alkoi ja milloin kaikki oli uutta. Nosta paahtoleipä viiteen pitkään vuoteen!