9 ihanaa hääpäivän lahjaa ystäville Intiassa

Ystävät ovat aina ystäviä ja kun ystävän vuosipäivän juhla -aika on lahja paras vaihtoehto nauttia tästä hetkestä, ystäväsi voivat rakastaa sinua ja vuosipäivä on paras aika näyttää heille tämä rakkaus.

Parhaat hääjuhlalahjat ystäville vuodelle 2021:

Tässä on 9 parasta lahjaa ystävillesi hänen vuosipäivänään,

1. Sydänpuu:

Sydämen puu

Tämä on ihana pöytälevylahja ystäville, joka on valmistettu metallista. Kauniissa puun muotoisessa esineessä on useita sydämen valokuvakehyksiä. Voit lisätä kaveriparisi kuviin. Se on hopeametallia ja antaa myös tarttuvan ilmeen. Tämä tekee suuria vuosipäivälahjoja ystäville.

2. keraaminen koriste:

Keraaminen koriste

Tässä on hieno keraaminen lahjakoriste, jonka voit antaa ystävällesi vuosipäivänä. Keraaminen miehen ja vaimon hahmo on erittäin siro. Saat tämän lahjan myös verkkokaupasta ostoksille. Voit saada tämän häälahjaksi ystävillesi.

3. Kudotut mukit:

Kudotut mukit

Tämä on söpö lahja ystäville heidän vuosipäivänään. Kietoutuneissa mukissa on sydämen muotoiset kahvat. Mukeihin on painettu sanat “herra” ja “rouva”. Tämä on hyödyllistä pariskunnille päivittäisessä kahvitapaamisessaan. Hanki nämä vuosipäivälahjaideat ystäville, jotka rakastavat toisiaan.

4. siluetti pari tyyny:

Silhouette Pari Tyyny

Tässä on ihana pehmeä tyyny, jonka voit lahjoittaa ystävillesi. Tyynyn painatus on pariskunnan siluettikuvio siitä lähtien, kun he tapasivat, kunnes he menivät naimisiin. Tämä tekee vaalipäivän lahjaideoista ystäville.

5. Ristisanatehtävä:

Ristisanatehtävä

Tämä on DIY -kehys, jonka voit tehdä. Ristisanat on sijoitettu palapelimuotoon perheenjäsenten nimien näyttämiseksi. Nämä avioliiton vuosipäivälahjaideat ystäville ovat todella upeita. Hanki tämä henkilökohtainen lahja myös laajalla mallistolla.

6. Lucky Bamboo Plant:

Onnekas bambukasvi

Innovatiivinen idea on lahjoittaa onnekas bambukasvi ystävillesi. Tämä kasvi on osa fengshui -kulttuuria ja sen uskotaan olevan onnekas ihmisille. Tämä kasvi antaa positiivista energiaa koko kotiin, joten lisää pieni huomautus laitokseen ja tee siitä avioliiton lahja ystäville.

7. vuosipäiväkello:

Vuosipäivän kello

Tämä upea musta ja kultainen kello on ihania parhaan ystävän vuosipäivälahjoja, jotka ovat hyödyllisiä. Kellossa on toiveita vuosipäiväänsä viettävälle pariskunnalle. Kullanumerot ja kädet ovat erittäin silmiinpistäviä. Se näyttää hämmästyttävän valkoiselta seinältä, ystäväsi voi tarttua talonsa saliin.

8. henkilökohtainen nahka avaimenperä:

Yksilöllinen nahkainen avaimenperä

Kokeile tätä aitoa nahkaa olevaa avaimenperää, johon on merkitty pariskunnan vuosikuukausi. Avaimenperä on valmistettu leveästä nahkahihnasta, johon mahtuu vuoden kuukausi. Hanki nämä ystävien vuosipäivälahjaksi. Jos suunnittelet yksinkertaista mutta tarttuvaa lahjaa, tämä on paras idea lahjaksi.

9. Rengasriipus:

Sormus Riipus

Tämä lahja parhaille ystäville sopii vuosipäiville. Riipus on joukko monia renkaita, jotka on yhdistetty toisiinsa. Voit myös lisätä kiven, joka roikkuu riipuskeskuksesta. Voit käyttää enemmän riippuvaista ideaa, mutta tämä on ainutlaatuinen idea lahjoittaessasi ystävällesi.

Vuosipäivän lahjat ystäville ovat loistava tapa kertoa heille, että pidät heistä. Nämä lahjat voivat olla hyödyllisiä esineitä tai muistoja. Lahjoita ystävällesi viileitä esineitä, jotka voittavat ne.