15 Suosittua Louis Vuittonin vyön mallia miehille ja naisille Intiassa

Louis Vuitton on muotitalo, jonka Louis Vuitton perusti vuonna 1854. Brändi on kuuluisa siitä, että se tarjoaa ylellisiä nahkatuotteita, jotka ovat koristaneet sekä miesten että naisten ulkonäköä. Yritys on kuitenkin kuuluisa Louis Vuitton -vyölajikkeista, joita se tarjoaa maailmalle.

Paras Louis Vuitton -hihna miehille ja naisille kuvilla:

Katsotaanpa joitain suosittuja Louis Vuitton -hihnamalleja, jotka se on antanut nuorille,

1. Laatikon varjostinhihna:

Laatikon varjostin

Miesten ori Louis Vuitton -vyö, jossa on kaksi sävyä, on valmistettu sekä nahasta että puuvillasta. Hihnassa on myös varjostettu muotoilu molemmissa laatikoissa, mikä tekee vyöstä tyylikkäämmän. Tämäntyyppinen vyö, jota voit kokeilla housuilla ja slim fit -paidalla, antaa asuusi oikean ilmeen.

2. käärme nahka vyö:

Käärme nahkainen vyö

Ohut Louis Vuittonin miesten vyö, jossa on käärmeen nahka, antaa muodollisille näyttävän ilmeen. Vyötä on saatavana eri väreissä asusi mukaan. Vyötä käytetään enimmäkseen virallisiin tarkoituksiin. Tämä mies, joka on kiireinen toimistotarvikkeillaan ja tarvitsee säännöllistä toimistokäyttöä, tämän tyyppiset vyöt sopivat aina heidän asuunsa.

3. Monivärinen monogrammin nahkainen vyö:

Monivärinen monogramminen nahkavyö

Mustassa Louis Vuitton -vyössä on kultainen vyö ja monivärinen kuvio. Vyö on valmistettu mustasta vyöstä, johon on painettu kukkakuvioita ja yrityksen logo eri väreillä. Se on parasta kantaa farkkuissa. Tämän tyyppinen monivärinen vyö suosii nykyään enimmäkseen nuoria. Tämä antaa lohtua nuorille farkkuihin ja t -paitoihin.

4. tavallinen nahkavyö:

Tavallinen nahkavyö

Yksinkertainen ja hienostunut muotoilu, jota voidaan pitää sekä virallisena että juhlallisena, on tavallinen Louis Vuittonin miesten vyö, jossa on ommeltu vyö ja hopeinen solki, jossa on yrityksen logo. Jos olet kunnossa yksinkertaisen tai tavallisen merkkivyön kanssa, kokeile tätä tavallisesta nahasta muodollista ulkoasua.

5. haluttu nahkavyö:

Himoittu nahkavyö

Valkoinen Louis Vuitton -vyö saa uuden ilmeen ja himoittu muotoilu vyössä. Valkoisesta nahasta valmistetulla vyöllä on hämmästyttävä pin out -tyyli, joka tekee reikien suunnittelusta vyöhön. Tämä sopii parhaiten myös miehille ja naisille, vähän, jos budjetti on korkea, sitten käytä jotain tämän mallin online -vaihtoehtoa.

6. Kohokuvioitu kangasvyö:

Kohokuvioitu kangasvyö

Melko trendikäs muotoilu aidossa Louis Vuitton -vyössä, jossa on kangas, on tummansininen kohokuvioitu designvyö. Vyö on valmistettu samettikankaasta, joka antaa pieniä neliömäisiä kohokuvioita pehmeällä kosketuksella. Voit käyttää tätä vyötä tummansinisissä farkkuissa, mieluummin miesten. Tummansininen antaa miesten farkkuille erinomaisen ilmeen.

7. Pink Panther Belt Design:

Vaaleanpunainen Panther Belt Design

Vaikka miehet pitävät vaaleanpunaisesta väristä vähemmän, Louis Vuitton on tuonut markkinoille uuden vaaleanpunaisen sävyn, joka antaa laatikkomalleja sekä tavalliselle vaaleanpunaiselle että varjostetulle vaaleanpunaiselle nahalle. Tämä muotoilu on erityisesti suunniteltu tytöille tai naisille. Vaaleanpunainen väri antaa hienon ilmeen tälle vyölle.

8. Puinen muotoilu nahkavyö:

Puinen muotoilu nahkahihna

Ruskean Louis Vuitton -vyön miesten muotoilu saa karkean ja kovan ilmeen, ja puusta inspiroitunut ulkonäkö nahkaisessa vyössä. Vyö saa yksinkertaisen hopeanvärisen, hyvän pituisen vyön, jossa on ommeltu reuna. Tämäntyyppiseen vyöhön käytetty puhdasta nahkaa, halvempaa, mutta se on suunniteltu myös budjetillesi. Puinen kosketus antaa pehmeyden vyölle.

9. Pussihihnan muotoilu:

Pussihihnan muotoilu

Hämmästyttävä muotoilu, jonka Louise Vuitton esitteli, on vyö, joka on kiinnitetty taskutaskuun. Sekä vyö että pussi on valmistettu samanlaisesta suunnittelusta, jota laajalti käyttävät paljon matkustavat miehet. Jos et halua kantaa mitään matkoillasi, tämä vyö on kätevä kantaa pieniä asioita, kuten matkapuhelinta tai muita henkilöllisyystodistuksia.

10. Denim Louis -vyö:

Denim Louis -vyö

Denim on suosittu kestävien kuosien jakelussa, ja denimpäällysteinen Loui Vuitton -hihna on yksi parhaista kantajista vapaa -ajan kulumista varten. Ohut vyö saa myös ripustuskoukkuja ketjujen käyttämiseen. Denim on aina paras merkki, joten kokeile tätä vyötä ainutlaatuisen vaikutelmasi saavuttamiseksi.

11. Loistava Louis -vyö soljella:

Loistava Louis -vyö soljella

Kaareva ja loistava Louis Vuitton -hihnasuunnitelma, jossa on kultainen solki ja kultainen painatus, näyttää melko loistavalta rentoille. Vyössä on myös solki, joka pitää tärkeät laitteet, kuten matkapuhelimet.

12.Kultainen vintage -vyö:

Vintage kultainen vyö

Upea miesten Louis Vuitton -hihna, joka saa kultaisen kosketuksen ketjujen, kultaisen vyön ja tavallisen kultaisen nahkavyön avulla, soveltuu hyvin rentoihin ja juhliin. Vyö antaa ketjuliitoksen molemmille vyötäröille.

13. Taupe -kangas Louise -vyö:

Taupe -kangas Louise -vyö

Keskikangashihnan muotoilu on ollut paras Louis Vuitton -hihna miehille, ja siinä on sekä kangas että nahka, mikä antaa ainutlaatuisen muotoilun. Vyön keskellä on vaakasuora varjostussuunnitelma, jossa on täydellinen kultainen solki.

14. Ruskea tikattu vyö:

Ruskea tikattu vyö

Ruskea väri on pysynyt varsin hyväksyttävänä vyöhön. Louis Vuittonin miesten vyöllä on tavallinen ja lankareunainen aukko ja keskiosa kangasta, jossa on kukkakuvioita tummissa ja vaaleissa sävyissä.

15. Naarmuuntunut Louise -vyö:

Naarmuuntunut Louise -vyö

Harmaa Louis Vuitton vyön miesten kokoelma saa naarmuuntuneen ilmeen ja useita tummia sävyviivoja nahkahihnan poikki. Vyö saa myös samanlaisen kuvioidun soljen täydellisen ottelun aikaansaamiseksi.

Louis Vuittonin vyösoljen mukana tulee tuotemerkin logo riippumatta siitä, kuinka upea vyön muotoilu on. Brändillä on kyky antaa kestäviä vyöjä, joiden muotoilu on standardoitu ja jotka ovat kangasmateriaalien ohella.