9 erilaista ja tyylikästä kangasvyötä miehille ja naisille

Oletko kyllästynyt tavalliseen vapaa -ajan vyöhön? Tai olet kyllästynyt vaihtamaan vyön joka kolmas kuukausi, älä huoli, olemme täällä auttamassa ja poistumassa tästä outosta tilanteesta. Täältä löydät kauniin ja trendikkään kokoelman Canvas -vyöjä, jotka antavat vaatekaapillesi trendikkään ilmeen ja minimoivat myös aikaa ja rahaa vyön ostamiseen uudestaan ​​ja uudestaan.

eri tyyppisiä kangashihnoja miehille ja naisille

Uusimmat mallit kangasvyöistä miehille ja naisille:

Kangashihna on valmistettu kangasmateriaalista, joka on erittäin kevyt, kestävä ja helppo käyttää ja mikä tärkeintä pitkäikäinen monien vuosien ajan. Mukana tyylikäs kokoelma Canvas -vyötä, jonka on oltava osa vaatekaappiasi.

1. valkoinen kangas vyö:

Valkoinen kangasvyö

Tämä tyylikäs ulkonäkövyö koostuu korkealaatuisesta sakeutetusta kankaasta, jossa on joustava kudottu kangas, joka on erittäin tyylikäs ja mukava käyttää. Paras osa tätä vyötä on Ne ovat erittäin monipuolisia, ja ne sopivat helposti kaikenlaisten asujen ja shortsien kanssa. Meidän on sanottava, että se on komea lisävaruste, joka on oltava jokaisessa vaatekaapissa.

2. musta kangasvyö:

Musta kangasvyö

Tämän vyön hyvä puoli on, että sitä voivat käyttää sekä miehet että naiset. Vyössä on liukukiinnitys, joka antaa sinulle mukavan istuvuuden koko ajan. Vyö on tarkoitettu pääasiassa taisteluvaatteisiin, koska se on erittäin säädettävä. Se antaa sinulle aina karkean ja kovan ilmeen, kun käytit näitä älykkäitä housuja ja farkkuja.

3. Naisten kangasvyö:

Naisten kangasvyö

Tämän vyön kaunis fuksiaväri antaa naiselle tyylikkään ilmeen aina, kun hän käytti tätä. Vyö on valmistettu puuvillakankaasta, joka kestää pitkään. Käytitpä tätä rento- tai kantoasussa, vyö toimii joka kerta.

4. Yksinkertaiset kangasvyöt pojille:

Yksinkertaiset kangasvyöt pojille

Tämä täydellinen lisä lapsesi vaatekaappiin, tämä yksinkertainen, puhtaasta puuvillakankaasta valmistettu vyö, jossa on koristeellinen venytys ja D -renkaan sulkeminen, on erittäin mukava lapsen käyttää, koska ne eivät purista kuin soljet.

5. Miesten nahkakangasvyö:

Miesten nahkakangasvyö

Vyön tyylikäs ja tukeva ulkonäkö tekee niistä kaikkien älykkäiden miesten rakastettavia. Vyö on valmistettu kankaasta, jossa on nahkareunukset ja tyylikäs solki, jotka antavat sinulle tyylikkään ilmeen joka kerta.

6. Canvas -vyö, jossa on käännettävä solki:

Canvas -vyö, jossa on käännettävä solki

Näissä armeijan tyylisissä vyöissä on käännettävä messinkilevy ja solki. Se on valmistettu kangasmateriaalista, jossa on antiikkinen hopeinen solki ja kärki, vyön hihna on erittäin paksu ja vahva, mikä tekee siitä kestävän pidempään.

7. Canvas-nahkavyö farkkuhihnalla:

Kangasnahkainen vyö farkkuhihnalla

Nostalginen vyön muotoilu näyttää hyvältä ja siistiltä, ​​kun yhdistät sen ulkourheilulajeihisi. Kestävä kangas ja antiikki massiivinahkavyö, jossa on tyylikäs farkkuhihnan solki, antavat wow -tunteen! Aina.

8. Synteettiset nahka- ja kangasvyöt:

Synteettistä nahkaa ja kangasta

Tyylikäs ja antiikkisen näköinen vyö voittaa varmasti sydämesi, kun yhdistät tämän juhliin ja liikeasuun. Uuden tyyliset antiikkiset soljet, jotka antavat vyölle tukevan ja tyylikkään ilmeen … Synteettisen nahan ja kankaan yhdistelmä tekee vyöstä parhaan laadun, joka kestää varmasti monta vuotta.

9. Canvas Double Grommet -hihna:

Canvas Double Grommet -vyö

Ensiluokkaisessa kangasvyössä on kaksinkertainen piikkisolki, joka takaa turvallisen istuvuuden emaloidulla laitteistolla. Vyön klassinen ulkonäkö sopii erinomaisesti sekä miehille että naisille.

Kokeile vain tätä tyylikästä ja kaunista kokoelmaa Canvas -vyöjä, jotka antavat ilmeellesi ainutlaatuisen tyylin.