15 houkuttelevaa yöpaitaa ensimmäisenä hääpäivänä

Äskettäin naimisissa oleville pariskunnille tai pariskunnille, jotka ovat menossa häämatkalle heti avioliitonsa jälkeen, on ensimmäisen hääyön yöasut. Jokaiselle pariskunnalle ensimmäinen yö on erityinen ja vietävä mahtavasti. Yhdessäolon muistilinnat alkavat heti ensimmäisestä yöstä. Tällaisen merkittävän ajan voi tehdä upeasta oikeilla yöpaidoilla, jotka varmistavat, että ensimmäisen kosketuksen kauneus tulee lumoavammaksi. Suunnittelija -yöpaidat, jotka on erityisesti suunniteltu ensimmäisiksi öiksi, auttavat pariskuntia helposti käpertymään toistensa olemukseen.

Upeita ja erikoisia yöpaitoja ensimmäiseksi yöksi:

Yöasujen on tarkoitus tuoda mukavuutta. Ne on räätälöity vartalolle sopivaksi ja kevyiksi, jotta saat hyvät yöunet. Tässä on luettelo ensimmäisen hääyön yöpuvuista, joissa on kuvia, jotta molemmat voivat olla mukavia toistensa kanssa.

1. Red Nighty ensimmäiseksi yöksi:

Red Nighty ensimmäiseksi yöksi

Punainen ensimmäisen yön yöpaita voi olla täydellinen kukkimiseen ensimmäisenä yönä avioliiton jälkeen. Intialaisten morsiamen avioliitossa on perinteinen punainen väri; se voidaan tehdä erityisemmäksi punaisella hopealla silitetyllä muotoilulla, jolloin se näyttää, suunnittelija. Raidallinen lyhyt sisäpuoli ja suunnittelijatakki näyttävät täydellisiltä.

2. Black First Night Nighty:

Musta First Night Nighty

Tämä ensimmäisen yön mekko naisille on todella upea. Yöpuvun mustat nauhat korostavat naisten kauneutta. Nauhoitetut olkapäät, reidet pitkät sisävaatteet ja pehmeä silkkinen kylpytakki voivat olla täydellinen ensimmäisen yön yötä morsiamelle.

3. White Floral Net Bridal Nighty:

Valkoinen kukka verkko Bridal Nighty

Morsiamen yöpaita voi olla myös valinta läpinäkyvästä valkoisesta verkkopaidasta, josta näkyy alusvaatteita. Ensimmäisen hääyön voi tehdä romanttiseksi niin tyylikkäällä suunnittelijakappaleella. Vaatteet on suunniteltu istumaan mukavasti vartalollesi ja ne ovat todella kevyitä. Valkoinen pala näyttää upealta, ja lyhyt pituus lisää lämpöä. Kokeile tätä pian?

4. Silkki Nighty ensimmäisen yön häät:

Silkki Nighty ensimmäisen yön häät

Naiset, joilla on kunnioitusta herättävä vaatevalikoima, voivat tehdä yövalintansa ensimmäiseksi hääyöksi merkittävällä tavalla. Pitkäpukuinen yöinen voi olla sileä hänen vartalollaan, mikä saa hänen kumppaninsa innokkaasti käyttämään käsiään hänen pehmeällä ihollaan. Tämä on pitkän pituinen ensimmäisen yön yöpaita, joka on vaalea ja himmeä.

5. Pelkkä pitkä yöllinen ensimmäisen hääyön aikaan:

Pelkkä pitkä yöllinen ensimmäinen hääpäivä

Pelkät pitkät yöpaidat ovat myös paras vaihtoehto ensimmäisiksi öiksi, jolloin niistä tulee erikoisia. Äskettäin häädyn morsiamen kauneus punastuu enemmän läpinäkyvistä yöpaidoista. Hänen yksinäisyytensä miehensä kanssa tekee tunnelmasta romanttisemman pukeutuneena ensimmäisenä iltana.

6. Klassinen morsiamen yöpaita:

Klassinen morsiamen yöpaita

Tyylikäs ensimmäisen yön yöpaitojen suunnittelija kiinnittää myös rakastajan huomion. Klassinen muotoilu silkkiä, joka on päällystetty täyshihaisella kukkaverkolla, voi olla upea kuluminen ensimmäisenä yönä. Edessä on pitsi, joten voit säätää mekkojesi kokoa haluamallasi tavalla. Tämä hääyön yöpaita saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja parhaaksi käytettäväksi joka yö.

7. Nylon -yöpuku ensimmäiseksi yöksi:

Nylon -yöpuku ensimmäiseksi yöksi

Nylon plus-kokoinen yöpaita voi olla yksi ensimmäisen yön yöpaitojen vaihtoehdoista. Naiset, joilla on tavallisista malleista erinomainen valinta, voivat valita tällaisen mallin ensimmäisen hääyönsä aikana. Yksittäinen ommel plus kokoinen nylon -puku voi tehdä kehosta kevyen sisäpuolelta, jolloin nainen näyttää seksikkäämmältä.

8. Alaston ensimmäisen yön alusvaatteet:

Alaston ensimmäisen yön alusvaatteet

Alaston puku voi myös olla täydellinen ensimmäisen yön yöpaita juuri hääparille. Alaston muotoilu on muotoilu, josta keho näkyy hyvin selvästi. Ohuet materiaalitakit pelkällä alusvaatteella lumoavat tunnelman. Mekko näkyy osittain läpi, ja sen kauneus on sen värissä. Pitsi istuu siellä kuin koriste.

9. Wedding Women Nightwear Set:

Häät Naisten yöasut

Ensimmäisen yön naisten on näytettävä seksikkäämmiltä kuin tavalliset sidokset. Yöasusarja voi pidentää öitä. Askel askeleelta yöasu saa naisen näyttämään kauniimmalta. Joukko rintaliivejä ja pikkuhousuja, liivit, pyjamat, puku ja kylpytakki.

10. Silkin kuluminen:

Silkin kuluminen

Tämä on uusin ensimmäinen häät -yöpaita, joka on valmistettu silkkimateriaalista. Koko materiaali on pehmeää, mikä lisää mukavuutta, kun käytät sitä. Mekko on lyhyt ja siinä on kapea hihna. Se on suunniteltu sopimaan täydellisesti ja mukavasti.

11. Black Baby Doll Nighty:

Musta Baby Doll Nighty

OSTA NYT

Toinen ensimmäisen yön yö on kokonaan musta. Edessä oleva kaulan leikkaus on matala, ja ohuella, ohuella hihanhihnalla kulkee olkapää. Selkä on hyvin matala leikkaus, ja olkahihnahihna ulottuu selkään ristikkäisenä, suurella aukolla. Tämä on todella kuuma!

12. Häämatka -erikoisuus:

Honeymoon Special

Tässä on toinen täysi musta läpinäkyvä ensimmäisen yön yö, josta saatat pitää. Tämä on verkotettu kokonaan, ja yön päät on satunnaisesti leikattu. Ohut hihna olkapäällä on hihassa ja on erittäin mukava käyttää.

13. Short Bridal Nighty in Red:

Lyhyt Bridal Nighty In Red

OSTA NYT

Tämä on kuuma punainen väri lyhyt yöllinen morsiamelle. Punainen väri on rakkautta. Mustanväriset pitsityöt on kohokuvioitu yöllä, ja ne ovat houkutteleva Groomille. Parin välillä on tapana olla romanttisia hetkiä.

14. Intian morsiamen yöllinen muotoilu:

Intialainen morsiamen yöllinen muotoilu

OSTA NYT

Intialaiset morsiamet käyttävät Indian Bridal Nighty. Se on 2 -osainen yöpaita vaaleanpunaisella värillä ja mukana tulee samanvärinen viitta. Siinä on pehmeää materiaalia ja täyspitkä. Vaipan kaulaosassa kukkakuvio näyttää hyvältä vaaleanpunaisella putkella. Se on mukava yö intialaiselle morsiamen.

15. Baby Doll Bridal Nighty:

Baby Doll Bridal Nighty

OSTA NYT

Tämä on mahtava morsiamen yöpaita, joka tunnetaan nimellä Baby doll. Morsian näyttää todella vauvanukelta tässä lyhyessä ja pitsiyössä. Se antaa hyvän muodon hahmollesi, erityisesti rinta -alueelle. Se sieppaa hengitykseni. Miehesi ei lakkaa ylistämästä sinua.

Ensimmäisen yön yöasut voidaan tehdä upeiksi erilaisilla alusvaatteilla. Läpinäkyvät yöpaidat ja kylpytakit voivat tehdä ensimmäisen yön erityiseksi pariskunnille. Nauhattu yöpaita luo myös erityisen tunteen parien välille. Uuden elämän alussa magneettinen tunne yhdessä olemisesta tehdään varmasti aerodynaamiseksi kuluneiden vaatteiden kanssa. Ennen kaikkea ne on erityisesti suunniteltu mukaviksi ja kevyiksi.