15 mukavaa naisten puuvillapaitaa eri malleilla

Puuvilla on naisten ensimmäinen valinta, koska se antaa kehollesi fyysistä helpotusta. Sillä on laatu, joka rentouttaa kehoa. Puuvillakangas koostuu puuvillansiemenistä ja tästä puuvillamateriaalista voidaan valmistaa paljon tuotteita. Erilaisista puuvillatekstiilituotteista yksi on naisten puuvillapaitoja.

Puuvillaisia ​​yöpaitoja käyttävät tytöt, naiset ja naiset yöllä. Naiset tarvitsevat nukkuessaan häiriöttömän ja syvän unen. Puuvilla on viaton materiaali. Se ei ole haitallista kenenkään iholle. Vuodesta lähtien puuvillaa on käytetty yöasuissa. Se vaatii silitystä. Puuvillayössä on monia lajikkeita. Puuvilla ei ole kallista materiaalia ja se on helposti saatavilla jokaisesta kaupasta. Kaikki pitävät siitä, se on vertaansa vailla oleva ja ensiluokkainen materiaali.

Parhaat pitkät naisten puuvilla -yöpaidat, joissa on erilaiset kaulat

Uudet mallit naisten yöpaidoista puuvillakangasta:

Tässä on luettelo 15: sta yksinkertaisesta puuvilla -yöpaidasta tytöille, jotka käyttävät yötä kotona.

1. Yksinkertainen Cotton Nighty:

Yksinkertainen Cotton Nighty

Se on yksinkertainen puuvillainen yöpaita valkoisella perusvärillä. Siinä on myös yksi pieni tasku oikealla puolella. Kaulan ja hihan vaaleanpunaiset putket on tehty raikkaalla muotoilulla kaulassa. Naiset voivat käyttää sitä päivittäin. Siitä tulee hyvä olo kuumina kesäpäivinä.

2. pyöreä kaula -aukkoinen puuvilla Nighty:

Pyöreä kaula -aukkoinen puuvilla NIghty

Tämä puuvillainen yöpaita on erittäin kauniisti suunniteltu punaisella värillä ja valkoisella kirjonnalla kaulassa. Myös hihoissa on yksi röyhelö. Tämä on upea pala puuvillaa. Kirjonnan suunnittelu on myös tyylikästä.

3. Batikoprintti Cotton Nighty:

Batikoprintti Cotton Nighty

Tämä puuvillainen yöpaita on batikkipainatus, joka on suosittu naisten keskuudessa. Batikopainatusta on saatavana sekä pukeutuneena että yöllisenä. Batik on kaikkien aikojen suosikki painatus. Sitä voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina. Naisilla on erityinen villitys batikkipainatukseen. Se antaa naisille täydellisen ilmeen.

4. Kaftan -hihat Cotton Nighty:

Kaftan -hihat Cotton Nighty

Tässä puuvillaisessa yöpaidassa on Kaftan -hiha. Kaikki eivät käytä sitä. Se antaa sinulle epätavallisen ilmeen. Kaftan -hiha on kevyt ja löysästi istuva holkki. Ilma pääsee helposti siirtymään hihojen sisäpuolelle. Siinä on V -pääntie ja hieman nilkan pituus.

5. Cool Cotton Nighty tytöille:

Cotton Nighty tytöille

Cotton nighty on saatavilla myös tytöille. Tämä on lyhyt yöllinen istuvuus polven yläpuolella ja hihaton. Siinä on myös pieni söpö karhu, joka on painettu yön yli. Tytöt näyttävät todella suloisilta tässä yössä. Siitä on hyötyä, kun se antaa lohtua tytöille yöllä.

6. Painetut puuvilla -yöpaidat naisille:

Painettu Cotton Nighty

Tämä puuvillainen yöpaita on painettu. Saatavana eri väreissä, siihen on painettu valkoisia pyöreitä täpliä. Se on täyspitkä ja siinä on hyvä muotoilu. Painettu nighty on monia miellyttäviä malleja ja mukava. Se antaa käyttäjälle erilaisen ulkonäön.

7. Tyttöjen hihaton puuvillainen yöpaita:

Hihaton Cotton Nighty

Se on hihaton ja tavallinen puuvillainen yöpaita tytöille. Se on pyöreä korkea kaula, mustat reunat kaulalla ja hihassa. Veden sininen väri näyttää upealta tytöillä. Se on joitakin kukka työ kohokuvioitu alaosassa nighty. Se näyttää houkuttelevalta nuorille tytöille.

8. Viimeisin Cotton Nighty:

Uutuudet Cotton Nighty

Tämä puuvillainen yöpaita on juuri saapunut. Se on kaksi sävyä, joissa on mangokuvioita. Se on kauniisti suunniteltu antamaan vaikuttava ilme. Musta ja punainen väriyhdistelmä tehdään lyhyillä hihoilla. Se on uusi tyyli yöllä ja tulee hulluksi.

9. Täyshihainen pitkä puuvilla Nighty:

Täyshihainen Cotton Nighty

Tässä puuvillasta valmistetussa yöpaidassa on täydelliset hihat, kauniit värit ja kukkakuvio. Naiset voivat saada tämän talvella ja monsuunilla. Siinä on napit edessä. Tämä näyttää hyvältä kaikille naisille. Ei vain nukkuessaan, mutta naiset voivat käyttää tätä kunnollista yöpaitaa myös työskennellessään kotona.

10. Cotton Nighty, kaunis kaula:

Mukana on myös erilaisia ​​kaulakuvioita kaulan osassa puuvillaista yöpaita. Yksi niistä on tämä kirjonta. Koko yö on tasaista. Kaulaan on tehty vain yksinkertaisia ​​mutta erinomaisia ​​kirjontatöitä. Siinä on myös sivutasku.

11. Tyylikäs edessä avoin puuvilla Nighty:

Edestä avoin Cotton Nighty

Tässä yöpaidassa on epätavallinen muotoilu. Se avataan edestä painikkeella. Se on punaista lyhythihaista puuvillaa. siinä on painikkeet yössä. Sitä on käytettävä kuin paitaa itse. Se helpottaa pukemista ja poistamista. Tämä malli ei ole kovin suosittu. Siitä on hyötyä naisille, joilla on lapsia helpottamaan ruokintaa.

12. Mukava puuvilla äitiys Nighty:

Puuvillainen äitiys yöpaita

Tämä on äitiysyötä raskaana oleville naisille. Se on plus -kokoinen, jotta naiset pääsevät helposti siihen. Se on lyhyt ja pehmeä. Raskaana olevat naiset käyttävät mieluummin tätä yötä, koska hän saa lohtua tästä. Hänen ensimmäinen tarve yölliselle on, että hänen pitäisi rentoutua vauvan kuopan kanssa yöllä.

13. Tyttöjen puuvillainen yöpuku, valkoinen:

Valkoinen puuvilla Nighty

Tämä on valkoisen värinen puuvillainen yöpaita, josta nuoret tytöt erityisesti pitävät. Siinä on valkoinen kammio ja lyhyt. Camisolessa on mukava kaulan muotoilu ja muutama röyhelö. Tytöt rakastavat pukeutua tänä yönä on kesä. Tytöt näyttävät seksikkäiltä shortseissa. Koska se on valkoinen, siinä on ohut kangas.

14. Kids Cotton Nighty Smooth:

Lapset Cotton Nighty

Tämä puuvillainen yöpaita on tarkoitettu pienille tytöille. He näyttävät vain söpöltä prinsessalta. Valkoisiin öisiin, mustiin ja vaaleanpunaisiin pyöreisiin pisteisiin on painettu pieni kani. Pienet tytöt rakastavat tätä painatusta. Se on suunniteltu käytettäväksi kuin t-paita.

15. Suunnittelija Cotton Nighty:

Latest Cotton Nighty

Se on uusin puuvillainen yöpaita naisille. Siinä on erittäin kaunis turkis- ja pitsityö niska -alueella. Näyttää todella upealta teokselta. Se on ainutlaatuinen malli puuvillasta. Tämä malli pysyy suuressa kysynnässä. Tässä nainen näyttää upealta tässä suunnittelijan puuvillaisessa yöpalassa.

Cotton Nightiesia on saatavilla niin monessa eri kaula- ja hihakuviossa. Naisille ja tytöille on saatavana erilaisia ​​tyylejä ja muotoiluja. Naiset näyttävät todella upeilta ja upeilta puuvillasta. Hän antaa persoonallisuuden. Puuvillayön etuna on, että se on edullinen ja viehättävä. Jotkut puuvillan yöpaita -mallit ovat vain henkeäsalpaavia. Se antaa hämmästyttävän tunteen yöllä yllään. Kunnia kuuluu suunnittelijoille, jotka antavat tällaisia ​​kunnioitusta herättäviä malleja ja malleja puuvillasta nighty.