Kuinka päästä yli parhaan ystävän menetyksestä

Meillä kaikilla on ystäviä, jotkut ovat todella läheisiä, toiset vain ystäviä ja toiset ystävällisiä tuttavia. Kuvittele, että parhaat ystävät jättävät meidät ja menevät pois, se murtaisi sydämemme ja murskaa sielumme, eikö niin? Joskus kuitenkin menetämme parhaat ystävämme syistä, joita ei voida selittää. Juuri tällä hetkellä tarvitsemme muita parhaita ystäviä lohduttamaan ja rauhoittamaan meitä, jotta loukkaantuminen ja kipu menevät pois. On tärkeää, että jätät hyvästit ihmisille, jotka eivät palvele etusi, tai ehkä et vastaa heille yhtä paljon kuin sinä heille. Negatiivisten ihmisten kuljettaminen vain vahingoittaisi mainettasi ja muut menettäisivät myös luottamuksen sinuun. On kuitenkin ymmärrettävä, että hyvästit on vaikein tehtävä, varsinkin kun se, jonka kutsut BFF: ksi, on luoputtava. Täältä löydät parhaita ohjeita parhaan ystävän menettämisestä.

Kuinka päästä yli parhaan ystävän menetyksestä

Katso iso kuva:

Pitkällä aikavälillä katsoisit taaksepäin tähän aikaan ja nauraisit sille, koska asiat todella kääntyisivät parhain päin. Kun heität pyyhkeen sisään ja katkaiset kaikki siteet, on löysiä solmuja, jotka päätyvät muualle, ehkä tuomaan parempia ihmisiä, seuraa, jonka kanssa niin halusit olla ja oppia. Kyllä, ei ole helppoa sanoa hyvästit sille, jonka kanssa vietit suurimman osan kasvuvuosistasi, ja sinun on tunnustettava se. Tässä on miten;

1. Ymmärrä, että ystäväsi kanssa on ongelmia, joita ei voida ratkaista. Voit kirjoittaa sanoja alas helpottaaksesi taakkaa ja kipua, mutta varmista, että teet sen täysin rehellisesti ja ilman puolueellisuutta. Piirrä luettelo eduista ja haitoista tietääksesi hyvästä ja pahasta, ja katso sitten huonoja ja sano itsellesi, että et tarvitse sitä enää. Se olisi loukkaavaa, koska edut saattavat olla suurempia kuin haitat, mutta lopulta tämä on ensimmäinen askel, joka vie sinut eteenpäin. Saattoi olla malleja, jotka toistivat sitä jatkuvasti, minkä vuoksi olet päättänyt lopettaa kaiken. Sen korjaamisesta ei olisi nyt mitään hyötyä, sillan alle on lentänyt liikaa vettä.

2. Vähitellen lisääntyvä etäisyys, joskus ei edes fyysinen, on merkki siitä, että sinun on siirryttävä eteenpäin. Tällainen teko suojaisi sinua epäterveellisiltä käyttäytymismalleilta, koska useimmat sydäntä särkyvät etsivät päihtymystä saadakseen vastauksen, mikä ei ole oikein.

Kuinka päästä yli parhaan ystävän menetyksestä

3. Jos huomaat, että ystäväsi pakottaa sinut olemaan romanttisesti taipuvainen hänen kanssaan, puhu se ja jos asiat eivät vieläkään muutu, sinun on sanottava hyvästit. On tuskallista erota tällaisista asioista, mutta olet rehellinen ja säästät molempia kipeiltä, ​​joita seuraisi, vain jos asiat eivät suju. Ystävänä oleminen on yksi asia, rakastajana oleminen on toinen asia; näiden kahden ei pitäisi eikä tule koskaan geeliytymään.

Älä murehdi:

On vaikeaa muutaman päivän ajan, koska erottaminen olisi järkytys teille molemmille, mutta se ei estä istuessanne ja kävellessänne säälissä. Mene ulos ja seurustele, tapaa ihmisiä ja liity tarvittaessa klubiin, mutta pidä itsesi kiireisenä. Sinun ei tarvitse olla vihainen sinulle siitä, että olet käynyt läpi tällaisen koettelemuksen, koska elämä opettaa meille monella tapaa.

Kuinka päästä yli parhaan ystävän menetyksestä

Ihmiset ovat yksilöitä, ja hyvä, paha ja ruma tapahtuu tilanteiden takia eikä siksi, että se on jonkun luonne. Älä tuhlaa aikaasi itkemään sellaisen puolesta, joka ei voinut kunnioittaa ja arvostaa sinua tai manipuloi sinua, koska oikeat ystävät eivät tekisi niin.