11 Tieteellisesti todistettua Moringa -teen hyötyä iholle, hiuksille ja terveydelle

Yksi muinaisista korjaustoimenpiteistä, jotka nykyaikainen sukupolvi tunnistaa hitaasti, on Moringa -tee. Tämä yrttiteetä on valmistettu Moringa Oleifera -lehdistä ja on erittäin hyödyllinen terveydelle. Moringa-tee on täydellinen vaihtoehto epäterveellisille kofeiinipohjaisille juomille, koska se on sekä rauhoittava että terveellinen. Se on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka voivat nostaa energiatasoa ja auttaa sinua selviytymään monista vaivoista. Moringa-lehtitee on myös erinomainen antioksidanttilähde immuunijärjestelmän vahvistamiseksi ja kehon suojaamiseksi. Ei siinä kaikki! Tässä artikkelissa käsitellään monia muita yllättäviä moringa -teen etuja iholle, hiuksille ja terveydelle.

Moringa -teen edut

Mikä on Moringa -tee?

Moringa -tee on yrtti -infuusio, joka on valmistettu Moringa -kasvin lehdistä. Tämä on erittäin ravitseva juoma, joka on täynnä kehon hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä elementtejä. Moringa -tee valmistetaan kuivista Moringa -lehdistä ja se valmistetaan samanlaisella tavalla vihreää teetä.

Onko Moringa -tee hyvää sinulle??

Terveysasiantuntijat kutsuvat Moringaa superruokaksi. Erityisesti kuivista Moringa -lehdistä valmistettu tee on suosittu juoma, jota lääkärit suosittelevat pitämään diabeteksen ja verenpaineen kurissa. Se sisältää myös runsaasti antioksidantteja, jotka estävät syöpiä, torjuvat infektioita ja tekevät kirkkaasta, hehkuvasta ihosta.

Kuinka tehdä Moringa -teetä kotona?

Nyt kun olet ymmärtänyt Moringa -teen tärkeyden, katsotaan sen valmistusmenetelmää:

Tarvitsemasi asiat:

 • Kuivat Moringa -lehdet – 2 rkl
 • Vesi – 1 lasi

Käsitellä asiaa:

On olemassa kaksi tapaa tehdä tämä tee:

1. Infuusiomenetelmä:

 • Ota kuivat Moringa -lehdet kuppiin ja kaada niihin kuumaa vettä.
 • Infusoi lehdet veteen 3-5 minuuttia.
 • Siivilöi lehdet ja juo teetä.

2. Moringa -jauheen käyttö:

 • Ota kuivat Moringa -lehdet tehosekoittimessa.
 • Sekoita jauheeksi.
 • Ota 1 rkl Moringa -jauhetta ja lisää 1 lasillinen vettä.
 • Kiehauta vettä 2 minuuttia.
 • Poista lämmöltä ja tarjoile kuumana.

Tarjousehdotus: Moringa -teen makua ja terveyshyötyjä voidaan parantaa lisäämällä sitruunaa ja hunajaa.

Kuinka juoda Moringa -teetä?

Moringa -tee on melko voimakas ja voimakkaan makuinen. Aluksi kehosi voi kestää jonkin aikaa sopeutua makuun. Joten aloita pieninä määrinä välttääksesi vatsavaivoja. Hunajan ja sitruunan lisääminen voi peittää tämän teen katkeruuden ja saada sen maistumaan hyvältä.

Kuinka paljon Moringa -teetä minun pitäisi ottaa päivässä?

Moringa -teetä on parasta nauttia aterioiden välillä tyhjään vatsaan, jotta vältytään epämukavalta. Voit ottaa noin 1-2 kupillista Moringa-teetä päivittäin.

Moringa -teen ravitsemustiedot:

Katsotaanpa Moringa -teen ravitsemusjakaumaa 1 kupin annoskoko:

 • Kalium: 83,4 mg
 • Ravintokuitu: 3,3 g
 • B12 -vitamiini: 51 %
 • C-vitamiini: 14 %
 • Kalsium: 14 %
 • Rauta: 31 %
 • Magnesium: 24 mg

Todisteisiin perustuvat Moringa-teen terveyshyödyt:

Tässä on 11 tutkimukseen perustuvaa Moringa-teen hyötyä iholle, hiuksille ja terveydelle. Katsotaanpa niitä.

1. Tappaa syövän:

Syöpä on vakava ja voimakas sairaus, johon ei ole vielä vakaa parannuskeinoa, mutta voimme aina estää syövän mahdollisuuden noudattamalla joitain ohjeita, joista yksi on moringa -teen käyttö. Kerran tehty tutkimus paljasti, kuinka tämä tee sisältää runsaasti Catechin -polyfenolia tai EGCG: tä. Syöpäsolujen lopettaminen kehossa ei enää vallitse, mutta kehon toiminnot eivät vahingoitu tämän menetelmän aikana. Varotoimenpiteiden ohella tämä tee tappaa myös syöpäsoluja.

2. Auttaa polttamaan rasvaa:

Viimeisin hype on kyse sävytetystä vyötäröstä ja pienestä vartalosta sekä Moringa -teen kulutuksesta. Aluksi yksinkertainen höyryttävä kuppi moringa -teetä voi poistaa kaiken väsymyksesi. Lisäksi moringa on rasvaton, vähäkalorinen tee, joka tehostaa kehon aineenvaihduntaa. Tällaisten ravintoaineiden, kuten B: n, läsnäolo auttaa hajottamaan ruoan ja muuttamaan ne energiaksi. Myös ylimääräisen rasvan polttamisen ja vatsan keventämisen auttaminen on Moringa -teen suosittuja etuja laihtumiseen.

3. tarjoaa hammashoitoa:

Muistan menneeni pienenä hammaslääkäriin täyttämään onteloni hampaassa. Jos tietäisin silloin, että moringa -lehdet voisivat parantaa hampaiden reikiintymistä. Moringa-tee on tehotoiminnoista pakattu kasvi, ja se auttaa parantamaan huonoja hampaita. Siinä on näitä bakteereja purkavia sisältöjä, jotka auttavat torjumaan ongelmia, kuten hammaskiveä ja ikenien verenvuotoa ja hampaiden onteloa, mikä säilyttää suun terveytemme.

4. Edistää terveitä hiuksia:

Hiukset riippuvat päivän mielialasta, ulkonäöstämme, tavastamme kantaa itseämme ja hiuksia varten tarvitaan vähän hoitoa. Mutta jos on ihmisiä, jotka eivät pysty tai heillä ei ole tarvittavaa aikaa viettää hiusten jälkeen, moringa -teelehti hyödyttää täällä. Paljon enemmän ravintoaineita sisältävä moringa -tee ja sen runsas A -vitamiini auttavat hiusten kasvussa ja terveessä. B -vitamiini puolestaan ​​estää hiusten putoamisen ja kaikki kivennäisaineet lisäävät terveen kimmoisuuden hiuksiin.

5. varmistaa paremman näkökyvyn:

Jopa pienet lapset kärsivät nykyään sellaisista sairauksista kuin kaihi ja näköhäiriöt, ja moringa -tee on vain asia, jota pitäisi varoa. Kuinka kysyt? Moringa sisältää tätä rasvaliukoista vitamiinia, jota kutsutaan beetakaroteeniksi ja joka auttaa parantamaan näköämme aktivoimalla sauvasoluja.

6. Käsittelee hedelmällisyysongelmia:

Me kaikki tiedämme, että kuokka-antioksidantit ovat tärkeitä oikean munasolun ja terveen siittiöiden määrän kannalta. Ja kun tämä puuttuu kehostamme, monet valitettavat ihmiset kärsivät hedelmättömyydestä. Moringa -tee sisältää runsaasti D -vitamiinia ja auttaa nostamaan testosteronin tasoa uroksen kehossa. Tämä on yksi Moringa -teen parhaista käyttötarkoituksista terveydelle.

7. Tukee naisten terveyttä:

Moringa palvelee paitsi miestä myös auttaa meitä, jotka olemme luonteeltamme emotionaalisia ihmisiä. Nainen elämässään käy läpi paljon hormonaalisia muutoksia jopa 40 -vuotiaana. Tällä hetkellä moringa -tee on heille hyödyllistä. Esimerkiksi vaihdevuosien aikana, jolloin hänen kehonsa on herkkä kaikille hormonaalisille muutoksille, joita moringa hoitaa tai hoitaa.

8. Hoitaa iho -ongelmia:

Yksi suurimmista ongelmista, joita kohtaavat kaikki naiset ja huomattava osa miesväestöstä, on iho ja sen ongelmat. Iho, joka on kehon suurin ja kaunein elin, on tarkasteltava ja tätä varten on käytettävä erityistä moringa -teetä. Tämä tee, joka sisältää lukuisia mineraaleja ja ravintoaineita, hyödyttää ihoasi kuin mikään muu. Se voi myös auttaa sinua aknen ja arpien kanssa.

9. Hallitsee diabetesta:

Aivan kuten monet muut toiminnot, moringa -tee myös alentaa verensokeria ja pitää kehon sokeritason hallinnassa. Siinä on runsaasti askorbiinihappoa ja se ohjaa myös insuliinin tuotantoa, mikä puolestaan ​​auttaa meitä sokeriongelmissa ja pitää diabeteksen kurissa.

10. Toimii energian tehostimena:

Moringa -tee on ihana energian tehostin, joka saa sinut heti ylös ilman lisättyjä kaloreita. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka kärsivät vitamiinin puutteesta, koska Moringa -lehdet voivat täydentää monia elintärkeitä ravintoaineita. Pienen hunajan ja sitruunan lisääminen voi tehdä virkistävän juoman energiahäviön käsittelemiseksi, mikä on yksi Moringa -teen juomisen tärkeistä eduista.

11. Aids in ruoansulatus:

Moringa-tee sisältää noin 40 tulehduskipulääkettä, jotka voivat hoitaa monia vatsavaivoja, kuten turvotusta, kaasua, happamuutta ja ärtynyttä vatsaa. Suuri määrä kuitua voi edistää suoliston tasaista liikkumista ja estää siten ummetusta. Moringa -teen juominen voi rauhoittaa vatsaasi ja vapauttaa epämukavuutta.

Moringa -teen sivuvaikutukset:

Vaikka Moringa -tee tarjoaa lukuisia terveyshyötyjä, sen suuri määrä voi aiheuttaa epämukavuutta vatsassa. Jotkut Moringa Oleifera -teen mahdollisista sivuvaikutuksista ovat seuraavat:

 • Pahoinvointi
 • Vatsakramppeja
 • Ruoansulatushäiriöt
 • Löysät ulosteet
 • Ripuli
 • Oksentelu
 • Ruokahalun menetys

Moringa -tee on uusi lapsi terveysteeiden lohkossa. Se on täydellinen vaihtoehto vihreälle teelle ja on itse asiassa paljon ravitsevampi. Koska tämän teen merkitys terveyteen hakeutuvien keskuudessa kasvaa, monet merkit tarjoavat teepussiversioita käytön helpottamiseksi. Niitä on myös lukuisia makuja, jotka sopivat ihmisten erilaisiin makuihin ja mielialaan. Joten, mitä sinä odotat? Kokeile tehdä Moringa -teetä ja nauti sen tarjoamista uskomattomista terveyshyötyistä!