15 hämmästyttävää inkivääriöljyn hyötyä iholle, hiuksille ja terveydelle

Inkivääriöljyä on arvostettu jo monta vuotta. Heti sen käyttöönotosta 4. vuosisadalla eKr. Sitä on arvostettu monilla ominaisuuksilla, joilla on positiivinen vaikutus ihoon. Se löytyi enimmäkseen Kiinan, Kreikan ja Intian sivilisaatioista. Keholle tarjoamiensa suurten etujen ansiosta sitä viedään Rooman maihin ja myös Eurooppaan. 13. ja 14. vuosisadalla koko maailma sai tietää inkivääriöljyn eduista ja alkoi käyttää sitä kehon, terveyden, ihon ja hiusten laadun parantamiseen.

Mikä on inkivääriöljy?

Inkivääri on Zingiberaceae -kasviperheen jäsen. Se on lämmin, mausteinen ja energisoiva keholle, mikä auttaa vähentämään kaikkia mahdollisia riskejä keholle pienin ponnistuksin. Tämä tunnettu monivuotinen yrtti kasvaa noin 3-4 metriä pitkäksi ja siinä on kapeat keihään muotoiset lehdet. Sen väri voi vaihdella käyttämäsi inkiväärin mukaan.

Inkivääriöljyn hyödyt iholle, hiuksille ja Terveys

Onko inkivääriöljy turvallista?

Niin kauan kuin käytät inkivääriöljyä riittävässä määrin, kyllä, sitä on turvallista käyttää iholla. Kun käytät inkivääriöljyä säännöllisesti, saat inkiväärin eteerisen öljyn hyödyt koko kehollesi, terveydellesi, ihollesi ja hiuksillesi. Kuitenkin, jos käytät inkivääriöljyä epäsäännöllisissä määrissä, tämä voi aiheuttaa joitain ongelmia ja sivuvaikutuksia kehollesi.

Kuinka inkivääriöljy toimii?

Inkivääriöljy on valmistettu seskviterpeeneistä ja monoterpeeneistä, mikä auttaa inkivääriöljyllä olemaan tartuntavaarallisia, antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Joko inkivääriöljyä levitetään iholle tai sitä hengitetään, se lämmittää ja virkistää koko kehoa.

Inkivääriöljyn terveyshyödyt voidaan imeä käyttämällä kaikkia näitä saatavilla olevia ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet auttavat myös ravinteiden ja kivennäisaineiden paremmassa imeytymisessä kehon sisällä, mikä tekee kehosta vahvemman ja aktiivisemman kaikkia ongelmia vastaan.

Inkivääriöljyn ravitsemustiedot:

Inkivääriöljy on yksi muinaisista ja perinteisistä ainesosista, joilla on lääketieteellinen merkitys. Inkivääriöljyn edut eivät rajoitu vain terveyteen vaan myös ihon ja hiusten tarpeisiin. Inkivääriöljy kasvoille auttaa vähentämään arpia, tahroja ja akneongelmia.

Inkivääriöljyä käytetään edelleen yhtenä tärkeimmistä ainesosista monissa kiinalaisissa ja intialaisissa lääkkeissä. 1 rkl tuoretta inkivääriöljyä sisältää:

 • 4,8 kaloria
 • 1,07 g hiilihydraatteja
 • 0,12 g ravintokuituja
 • 0,11 g proteiinia
 • 0,05 g rasvaa

Kuinka tehdä inkivääriöljyä kotona?

Inkivääriöljyn valmistaminen kotona on melko yksinkertaista. Jos etsit oikeaa ja yksinkertaista menettelyä inkivääriöljyn valmistamiseksi kotona, voit seurata näitä vaiheita. Löydät myös tärkeät ainesosat, joita tarvitaan inkivääriöljyn valmistuksen ymmärtämiseen.

Tarvittavat asiat:

 • Tuoretta inkivääriä
 • 1 ½ kuppi oliiviöljyä
 • Juustoraastin
 • Kulho

Miten tehdä:

 • Huuhtele inkivääri huolellisesti iholla raikkaalla vedellä ja anna sen kuivua kokonaan.
 • Kaada koko määrä oliiviöljyä kulhoon.
 • Raasta kuivattu inkivääri juustoraastimella.
 • Lisää raastettu inkivääri kulhoon oliiviöljyä ja sekoita molemmat ainekset hyvin.
 • Pidä kulhoa uunissa 150 asteen Fahrenheit -lämpötilassa noin 2 tuntia.
 • Suodata tämä seos inkiväärinpalan poistamiseksi. Voit käyttää valkaisematonta juustokangasta seoksen suodattamiseen.
 • Kun kaikki öljy on suodatettu, se voidaan säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa.

Joten nämä olivat joitain yksinkertaisia ​​vaiheita inkivääriöljyn valmistamiseksi. Tämä valmistettu inkivääriöljy säilyy tuoreena 6 kuukautta.

Inkivääriöljyn säilyttäminen?

Inkivääriöljyn terveyshyötyjen saamiseksi on tärkeää säilyttää se oikein. Käyttäjien tiedoksi kerran valmistettu inkivääriöljy kestää yli 6 kuukautta, jos sitä säilytetään oikein. Säilytä inkivääriöljy viileässä ja kuivassa paikassa parhaan säilyvyyden saavuttamiseksi.

Kuinka paljon inkivääriöljyä minun pitäisi käyttää päivittäin?

Jälleen, inkivääriöljyn päivittäinen annos riippuu ongelmasta, johon käytät sitä. Vakavat ongelmat vaativat enemmän annosta inkivääriöljyä, kun taas pienet ongelmat vaativat pienen annoksen inkivääriöljyä. Mutta yleensä on ehdotettu 2-3 gramman inkiväärin öljyä joka päivä. Inkiväärin yliannostus voi aiheuttaa sivuvaikutuksia keholle ja terveydelle.

Kuinka käyttää inkivääriöljyä?

Kun olet tietoinen siitä, mikä on inkivääriöljy ja myös sen eri eduista, haluat varmasti käyttää sitä. Eikö olekin? Inkivääriöljyn käyttö vaihtelee kuitenkin sen ongelman mukaan, johon käytät sitä. Ei ole olemassa erityistä tapaa käyttää inkivääriöljyä, koska se tarjoaa erilaisia ​​etuja erilaisiin terveysongelmiin. Sinun on myös neuvoteltava lääkärisi kanssa, ennen kuin käytät inkivääriöljyä ongelmaan.

Inkivääriöljyn hyödyt iholle, hiuksille & Terveys:

Löydät monia todisteita, jotka korostavat inkivääriöljyn hyötyjä iholle, terveydelle ja hiuksille. Inkivääriöljyä voidaan käyttää missä tahansa muodossa sen etujen saamiseksi. Voit myös käyttää inkivääriöljyä ruoanlaittoon tai voit levittää inkivääriöljyä päänahallesi hiusten laadun parantamiseksi.

Inkivääriöljyn terveysvaikutukset:

Oletko kiinnostunut tietämään inkivääriöljyn terveyshyödyt? Tässä on joitain yksityiskohtia inkiväärin eteerisen öljyn käytöstä ja eduista, joita voidaan hyödyntää inkivääriöljyn oikealla, tehokkaalla ja säännöllisellä käytöllä.

1. Inkivääriöljy pahoinvointia varten:

On ollut monenlaisia ​​tutkimuksia, jotka ovat paljastaneet, että inkivääriöljy on tehokas ainesosa pahoinvointiongelman ratkaisemiseksi. Sen lisäksi, että käytät inkivääriöljyä pahoinvointiin, voit käyttää sitä aamuaurheeseen, liikepahoinvointiin ja oksenteluun. Inkivääriöljyä voidaan käyttää myös oksentelun vähentämiseen raskauden aikana. Inkivääriöljyllä tiedetään olevan pahoinvointia estäviä ominaisuuksia, jotka vähentävät oksentelua ja muita ongelmia.

Hengitä vain tuoreen inkiväärin eteerisen öljyn tuoksua ja voittaa nämä tuntemukset. Inkivääriöljyn tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet auttavat myös vähentämään vatsavaivoja ja muita ongelmia. Siten inkivääriöljy pahoinvointiin on paras lääke sekä erilaisia ​​etuja vatsavaivoihin. Kuitenkin, jos käytät inkivääriöljyä raskauden aikana, ota ensin yhteys lääkäriisi tai terveydenhuollon asiantuntijaan komplikaatioiden ja sivuvaikutusten riskin poistamiseksi.

2. Inkivääriöljy lihaskipuun:

Suurin osa varhaisista ajoista käytti inkivääriöljyä lihaskipuihin. Nykyaikainen analyysi on myös osoittanut inkiväärin välttämättömien käyttötarkoitusten positiiviset vaikutukset ja hyödyt lihaskipujen parantamisessa. Inkiväärin tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet sekä kipua lievittävät ominaisuudet auttavat vähentämään lihaksiin liittyvää kipua. Tämän lisäksi säännöllinen inkivääriöljyn käyttö parantaa myös verenkiertoa kehossa ja tekee siitä kehosta vahvan taistelemaan lihaskipuja vastaan.

Hakeminen:

 • Voit sekoittaa inkiväärijuuren öljyn eteeriseen öljyyn ja manteliöljyyn ja levittää tämän seoksen vaurioituneelle ruumiinosalle.
 • Levitä tämä seos kehon osalle jatkuvasti 1 kuukauden ajan ja näet positiivisen tuloksen.
 • Saat inkivääriöljyn parempia ja nopeampia tuloksia lihaskipuun lämmittämällä inkivääriöljyä hieman ennen levittämistä.
 • Hiero öljyä jonkin aikaa vartalon lihaksiin rentoutuaksesi ja lievittääksesi kipua.

3. Inkivääriöljy niveltulehdukseen:

Erittäin suositun inkiväärijuuren eteerisen öljyn tiedetään myös tuovan maksimaalisen helpotuksen niveltulehduskipua vastaan. Ei ole parempaa ratkaisua kuin inkivääriöljy niveltulehdukseen, jota voit kokeilla. Monet terveydenhuollon asiantuntijat ovat äskettäin havainneet, että inkivääriöljyssä saatavilla olevilla antioksidanteilla on merkittävä vaikutus niveltulehdukseen.

Hakeminen:

 • Varmista, että käytät inkiväärijuuren öljyn ja manteliöljyn ja kookosöljyn seosta hieroen ruumiinosaa niveltulehduskipun kanssa.
 • Inkivääriöljyn säännöllinen levittäminen kehon osaan tai niveliin tuo varmasti parhaan mahdollisen helpotuksen niveltulehdusta vastaan.
 • Jos haluat täydellisen helpotuksen niveltulehduksesta, kokeile inkivääriöljyä niveltulehduskipuun.

4. Inkivääriöljy käyttää painonpudotukseen:

Jos olet etsinyt sitä yhtä ainesosaa, joka vaikeuttaisi laihduttamista melko helposti, niin inkivääriöljy laihtumiseen on jotain, mitä voit kokeilla. Inkivääriöljy on yksi yksinkertaisimmista mutta tehokkaimmista ainesosista, joiden avulla voit laihtua kehostasi.

Inkiväärimehu vähentää sokerinhimoa ja auttaa siten saamaan painon tärkkelyspitoisten elintarvikkeiden takia. Lisäksi inkiväärimehun tai inkivääriuutteen suuri määrä kuituja auttaa myös pitämään vatsan täynnä pidempään ja hallitsee siten kiusauksia. Kaikki nämä edut tekevät inkivääriöljyn painonpudotuksesta parhaan vaihtoehdon. Voit myös kokeilla inkivääriöljyä ruoanlaittoon elintarvikkeiden ravinteiden parantamiseksi.

Kuinka kuluttaa:

 • Sinun tarvitsee vain juoda inkivääriöljyä joka päivä kaksi kertaa halutun laihtumistuloksen saavuttamiseksi.

5. hoitaa vatsavaivoja ja tukee ruoansulatusta:

Inkivääriöljy on luonnollinen helpotus, jota voit saada vatsavaivoja ja ruoansulatusta vastaan. Inkivääriöljyn tai inkiväärimehun säännöllinen käyttö auttaa kehoa imemään paremmin elintarvikkeiden ravinteita ja vitamiineja ja tekee siten kehosta paremman ja vahvemman parantuneen immuunijärjestelmän ansiosta.

Tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet auttavat parantamaan kaikkia vatsaan liittyviä ongelmia, kuten mahalaukun aivohalvauksia, ripulia jne., Ja pitävät siten vatsasi terveenä. Tämän lisäksi inkivääriöljyn edut sisältävät myös suojan ongelmilta, kuten ruokamyrkytykseltä, suolistotulehduksilta jne. Tämä tarkoittaa, että saat täydellisen suojan vatsavaivoillesi käyttämällä tuoretta inkivääriöljyä.

Kuinka kuluttaa:

 • Jos otat pienen määrän inkivääriöljyä aterioiden jälkeen, ruoansulatus paranee, vaikka sinulla olisi tärkkelyspitoista ruokaa.

6. Inkivääriöljy suojaa sydämen terveyttä:

Käytä inkivääriöljyä onnelliseen ja vahvaan sydämeen. Emme sano tätä, mutta jopa terveydenhuollon asiantuntijat ovat samaa mieltä. Inkivääriöljy on yksi parhaista ainesosista, jotka auttavat hallitsemaan ja tasapainottamaan terveen sydämen tehokasta toimintaa. Yksinkertaisesti sanottuna voit sanoa, että inkivääriöljyn säännöllinen käyttö voi suojella sydämesi terveyttä. Voit käyttää luonnollista inkivääriöljyä tai yrittää valmistaa inkivääriöljyä itse. Inkivääriöljyssä olevat tulehdusta estävät ominaisuudet ja antioksidantit auttavat vähentämään veren sisäistä hyytymistä. Tämä vähentää sydänongelmien riskiä.

Kuinka kuluttaa:

 • Inkivääriöljyn säännöllinen kulutus stimuloi verenkiertoa kehon sisällä, mikä auttaa edelleen vahvistamaan sydäntä ja kehoa.

7. Hoitaa kuukautiskysymyksiä:

Yksi yleisimmistä ongelmista, joita me kaikki kohtaamme kuukautiskierron aikana, on kipu. Tämän lisäksi dysmenorrea on toinen ongelma, joka liittyy kuukautiskiertoon, joka kestää 2-3 päivää. Nämä kuukautisten oireet voivat aiheuttaa paljon ongelmia ja ongelmia sekä sietämätöntä kipua. Mutta entä jos kerromme sinulle, että voit päästä eroon näistä oireista melko helposti? Inkiväärin eteerisen öljyn tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet ovat lopullinen ratkaisu näihin kuukautiskierron ongelmiin.

Hakeminen:

 • Voit lämmittää öljyä hieman ja hieroa sitten lantiota ja alavatsan osaa saadaksesi maksimaalisen helpotuksen.
 • Voit myös kokeilla keitetyn inkiväärin etuja kuukautiskierron alkupäivinä.

8. Auttaa vähentämään syöpäriskiä:

Inkivääriöljyn tulehdusta ehkäisevien ja antioksidanttisten ominaisuuksien lisäksi luonnollisen inkivääriöljyn toinen etu on sen kyky parantaa syöpää aiheuttavia soluja. Kyllä, inkiväärin eteerisen öljyn käytöstä on havaittu aiemmin, että inkivääriöljy on yksi tehokkaista keinoista parantaa syöpää aiheuttavia soluja kehossa. Se oli yksi niistä ainesosista, jolla oli merkittävä rooli syövän aiheuttavien solujen vähentämisessä ja kehon normaalien solujen määrän parantamisessa.

Inkiväärillä tiedetään olevan syöpää estäviä ominaisuuksia, joiden ansiosta tämän ainesosan on helppo olla paras vaihtoehto syöpää aiheuttavien solujen tappamiseen. Inkiväärin tartuntavaaralliset ominaisuudet ovat hyödyllisiä myös vähentämään kehon sisäisten infektioiden riskiä.

9. Parantaa maksan toimintaa:

Se ei vaadi esittelyä korostaakseen maksan normaalin toiminnan merkitystä. Epäilemättä maksa on yksi vaikutusvaltaisimmista kehon osista, jotka tuovat parhaan monista asioista kehollemme. Siksi on aivan välttämätöntä saada tämä kehon elin parhaassa toimintakunnossaan. Tämä voidaan tehdä helposti käyttämällä inkivääriöljyä. Puhdas inkivääriöljy sisältää kaikki ravinteet, vitamiinit ja kivennäisaineet oikeina määrinä, joita tarvitaan maksan normaalin toiminnan tasapainottamiseen.

Inkivääriöljy on runsaasti tartuntavaarallisia ominaisuuksia, jotka vähentävät kaikenlaisia ​​maksatulehduksia, jotka voivat haitata sen normaalia toimintaa. Tämän lisäksi inkivääriöljyn tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet varmistavat myös, että kaikki siihen liittyvät maksan epätasapainon ongelmat voidaan hoitaa tehokkaasti. Voit ottaa niihin lisäravinteita, jotka sisältävät luonnollista inkivääriöljyä maksan toiminnan vahvistamiseksi.

10. Suojaa malarialta:

Jos sinulla on diagnosoitu malaria, silloinkin voit saada inkiväärin eteerisen öljyn edut. Inkivääriöljyn tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet auttavat suojaamaan kehoa malarian aiheuttamilta infektioilta. Tämän lisäksi inkivääriöljyn tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet voivat auttaa vähentämään malarian aiheuttamaa kehon kipua. Voit myös käyttää inkivääriöljyä pahoinvoinnin tai oksentelun tunteen hoitoon malarian aikana.

Kuinka kuluttaa:

 • Käytä inkivääriöljyä ruoassasi tai nauti 2-3 lasillista inkiväärimehua joka päivä saadaksesi toivottua helpotusta malarian oireista.
 • Voit myös valmistaa inkivääriöljyn itse keskittymällä inkivääriöljyn valmistukseen kotona.
 • Inkivääriöljyn säännöllinen käyttö parantaa malarian hetkessä.

Inkivääriöljyn edut hiusten kasvulle:

Onko inkivääriöljy hyvä hiuksille? Jos tämä on edelleen huolenaiheesi, voit olla varma tästä. Kyllä, inkivääriöljy on erittäin hyödyllinen hiuksille. Hiusten erilaisten inkivääriöljyhyötyjen ansiosta voit luottaa täysin inkivääriöljyn säännölliseen käyttöön. Täällä otimme käyttöön 2 parasta inkivääriöljyä hiusten kasvua varten. Katsotaanpa niitä.

11. Auttaa hiusten kasvussa:

Monista inkivääriöljyn käyttötarkoituksista yksi tärkeimmistä käyttötarkoituksista on hiusten kasvun stimulointi. Inkivääriöljyn käyttö tehostaa karvatupen stimulaatioprosessia, mikä johtaa parempaan ja nopeampaan hiusten kasvuun. Inkivääriöljy hiusten kasvulle ei ole vähempää kuin se maaginen ainesosa, joka ei ainoastaan ​​auta hiusten kasvua vaan myös auttaa vähentämään hiustenlähtöongelmia ja huonoa hiusten laatua. Inkivääriöljy parantaa hiusten kiiltoa ja tekee niistä sileämpiä kuin ennen.

Erilaiset vitamiinit ja kivennäisaineet, joita on saatavilla inkivääriöljyssä, tekevät siitä täydellisen paketin, joka on suunnattu lähes kaikkiin hiusongelmiin. Inkivääriöljyn hyödyt hiuksille sisältävät myös hiusten vahvistamisen niiden juurista.

12. Estä hilse:

Lukuun ottamatta inkivääriöljyn käyttöä hiusten kasvussa, sitä käytetään myös hilseongelman hoitoon. Inkivääriöljy kosteuttaa päänahan kuivaa ihoa ja tuo siten tehokkaita tuloksia hilseongelmaa vastaan. Inkiväärijuuren öljyn antiseptiset ja tartuntavaaralliset ominaisuudet hiuksille eivät koskaan jätä aukkoa vähentämään hilseen aiheuttavia päänahan infektioita. Luota inkiväärin eteerisen öljyn hyötyihin hiusten kasvussa sekä hilseongelman hoidossa.

Hakeminen:

 • Varmista, että hierot päänahkaa säännöllisesti inkivääriöljyllä, jotta saat inkivääriöljyn maksimaalisen hyödyn hiuksille.

Inkivääriöljyn edut iholle:

Täällä otimme käyttöön 3 parasta inkivääriöljyn hyötyä iholle. Katsotaanpa niitä.

13. Poistaa aknen ja näppylät:

Usein on melko vaikeaa löytää yksi ratkaisu, joka voi poistaa aknen ja näppylän ihotyypin mukaan. Eikö olekin? Eikö olisi hienoa, jos voi olla vain yksi ainesosa, joka ei voi kohdistaa vain aknen ja näppylän ongelmaan vaan sopii myös kaikille ihotyypeille? Inkiväärin eteerinen öljy iholle on yksi ainesosa, joka sopii kaikille ihotyypeille parhaiden tulosten saavuttamiseksi esimerkiksi aknen ja näppylöiden varalta. Inkivääriöljyn antiseptiset ominaisuudet auttavat tuottamaan tarvittavat inkivääriöljyn hyödyt iholle.

Hakeminen:

 • Sekoita inkivääriöljyä aloe vera- ja sitruunamehun kanssa ja levitä sitten kasvoille ja anna vaikuttaa noin 20 minuuttia.
 • Pese kasvonaamio normaalilla vedellä nähdäksesi inkiväärin eteerisen öljyn hyödyt iholle.

14. Vähentää arpia:

Jos kohtaat usein hämmennystä kasvojen arpiesi vuoksi ja etsit tehokasta lääkettä, joka voi vähentää näitä arpia, kokeile inkiväärin eteeristä öljyä iholle. Kasvojen inkivääriöljy toimii kuin maaginen lääke, joka vähentää kaikki arvet hetkessä. Riippumatta siitä, kuinka vanhat arvet ovat, inkivääriöljyn säännöllinen käyttö näihin arpiin voi tuoda halutun tuloksen.

Sinun tarvitsee vain hieroa inkivääriöljyä kasvoillesi nähdäksesi sen hyödyt arpia vastaan. Sinun tulisi myös olla tietoinen siitä, miten inkivääriöljyä tehdään hierontaan, jotta sitä käytetään oikein. Inkivääriöljyn antioksidanttiset ominaisuudet vähentävät kasvojen arpia parhaalla mahdollisella tavalla.

15. Tuo hehkua iholle:

Jos olet tietoinen inkiväärin eteerisen öljyn ominaisuuksista, olet varma siitä, että inkivääriöljy voi tuoda luonnollisen hehkun iholle. Inkivääriöljyssä olevien antioksidanttien ansiosta sen säännöllinen käyttö kasvoille saa aikaan luonnollisen hehkun. Se on myös yksi inkiväärin eteerisen öljyn ihon eduista, joka voi kestää ikuisesti, jos käytät säännöllisesti inkivääriöljyä ihollesi. Tämän lisäksi inkivääriöljy on luonnollinen ikääntymisen vastainen lääke; saat myös nuorekkaan ihon.

Hakeminen:

 • Levitä tuoreista ja puhtaista inkivääriviipaleista uutettua inkivääriöljyä ja hiero sitten kasvoillesi jonkin aikaa.
 • Tällä tavalla voit saada inkivääriöljyhieronnan hyödyt myös ihollesi.
 • Voit myös sekoittaa munanvalkuaisia ​​ja hunajaa inkivääriöljyn kanssa saadaksesi välittömän kirkkauden ja hehkun iholle.

Inkivääriöljyn sivuvaikutukset:

Epäilemättä inkiväärin eteerinen öljy tarjoaa monia hämmästyttäviä terveyshyötyjä, mutta se sisältää joitain sivuvaikutuksia, joita ei pidä jättää huomiotta. Lopeta inkiväärin käyttö välittömästi ja ota yhteyttä terveysalan asiantuntijaan, jos sinulla on jatkuvaa verenvuotoa tai mustelmia.

Lukuun ottamatta näitä inkivääriöljyyn liittyviä yleisiä ongelmia, tässä on joitain inkivääriöljyn yleisimpiä sivuvaikutuksia:

 • Allergiset reaktiot.
 • Raskaampi kuukautiskierto.
 • Ihoärsytys.
 • Närästys.
 • Ripuli.
 • Vatsavaivat.

Varmista, että kaikki inkiväärin eteerisen öljyn käyttötavat ovat määritellyissä rajoissa, jotta näiden sivuvaikutusten esiintymismahdollisuudet vähenevät. Sinun on myös huolehdittava inkivääriöljyn käytöstä, jos olet raskaana, ja neuvottele lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat inkivääriöljyn käytön missään muodossa.

Inkiväärin eteerisen öljyn terveyshyötyjen luettelo on rajaton. Tuskin on mitään terveysongelmaa, jota ei voida hoitaa inkivääriöljyn säännöllisellä ja tehokkaalla käytöllä. Kaikilla näillä inkivääriöljyn eduilla on aivan varmaa, että inkivääriöljyn taika terveydelle, hiuksille ja iholle ei voi koskaan vanhentua. Ainoa asia, joka sinun pitäisi olla tietoinen inkivääriöljyn maksimaalisen hyödyn saamiseksi, on inkivääriöljyn valmistus.

Mitä mieltä olet inkivääriöljyn käytöstä terveydelle, hiuksille ja iholle? Kommentoi alle kaikki epäilyksesi ja huolesi inkivääriöljyn käytöstä. Lisäksi, jos sinulla on parempia ehdotuksia inkivääriöljyn käytöstä, mainitse se myös. Autamme sinua mielellämme tarvittavien tietojen saamisessa kaikkiin kysymyksiisi.