6 hämmästyttävää sinappiöljyn käyttöä kasvoille

Kun saastuminen lisääntyy, kärsimme monista terveysongelmista. Olemme alttiina saastuneelle ilmalle, auringolle ja vedelle päivittäin. Tämä saa ihon ikääntymään nopeasti. Tämä huononeminen näkyy aknen, tummien pisteiden, ryppyjen ja pigmentaation yhteydessä.

Hämmästyttäviä käyttötarkoituksia sinappiöljylle kasvoille

Voit varmasti valita kauneushoitoja. Tämä ratkaisee ongelmat tilapäisesti, ja siksi kotihoidot ovat paras ratkaisu.

Monien kotihoitojen joukossa sinappiöljy on tehokas. Se tunnetaan pistävästä pähkinäisestä mausta ja voimakkaasta tuoksusta.

Kolme sinappiöljyn tyyppiä:

  1. Se saadaan murskaamalla keräyssiemenet. Tämä on tahmein muoto.
  2. Jauhamalla siemenet vedellä ja saamalla sitten kaikki eteeriset öljyt tislaamalla. Tämä on sinappiöljyn kevyin muoto.
  3. Saatu keittämällä rypäleen siemeniä perusöljyllä, kuten mantelilla. Tämän tyyppisellä sinappiöljyllä on ominaisuuksia, kuten perusöljy.

Sinappiöljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä ja tyydyttymättömiä rasvoja. Tämä tekee siitä hyvää sydämelle ja sopii ihmisille, jotka haluavat pysyä kunnossa. Se sisältää omegalpha-3-, omegalpha-6-rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja. Siksi sinappiöljy tunnetaan Ayurvedan ajoista lähtien parantavista ominaisuuksistaan ​​ja on erittäin hyvä iholle, hiuksille ja sydämelle. Voit kokeilla sitä pienellä alueella allergioiden välttämiseksi.

Sinappiöljyn edut kasvoille:

Sinappiöljystä on paljon hyötyä. Isoäitimme ovat käyttäneet niitä kauneudenhoitoon. Se on erittäin hyödyllinen iholle. Mutta koska ulkomaiset laboratoriot ovat testanneet sinappiöljyä ja löytäneet siitä erukahappoa. On aina suositeltavaa tehdä laastaritesti ennen sen käyttöä.

Hoitaa Tan:

Monilla meistä on ongelmia rusketuksen kanssa. Auringon säteet ovat erittäin ankaria. Köyhdyttävä otsonikerros lisää UV -säteiden tunkeutumista. Tämä aiheuttaa rusketusta ja iho -ongelmia. Sinappiöljy auttaa rauhoittamaan ruskettunutta ihoa. On suositeltavaa käyttää sinappiöljyä Bengal gramman jauhojen kanssa. Ja levitä kasvopakkaukseksi. Kuivaamisen jälkeen voit pestä sen pois viileällä vedellä. Paremman tuloksen saavuttamiseksi tämän kasvopakkauksen säännöllistä käyttöä suositellaan.

Tasainen ihon sävy:

Sinappiöljy, kun sitä käytetään samaan osaan kookosöljyä, parantaa ihon sävyä. Se lisää verenkiertoa. Tämä kirkastaa ihon sävyä. Tämän öljyseoksen levittämisen ja hieronnan jälkeen pyörivin liikkein 10 minuutin ajan, pyyhi se pois märällä puuvillaliinalla.

Voidaan käyttää aurinkosuojana:

Sinappiöljyssä on runsaasti E -vitamiinia, se on paksu ja viskoosi. Tämä tekee siitä tehokkaan aurinkovoiteen. Voit levittää sen ja säästää itsesi ihon parkitsemiselta ja haitallisilta UV -säteiltä. E-vitamiini ehkäisee myös ihon ikääntymistä ja on tunnettu ryppyjä ehkäisevistä ominaisuuksistaan.

Stimuloi hikoilua:

Sinappiöljy tunnetaan hikirauhasen stimuloijana. Voit käyttää sitä tai kuluttaa sitä. Tämä stimuloi hikirauhasia, mikä saa sinut hikoilemaan ja poistamaan koko toksiinin kehostasi.

Parantaa haavan nopeasti:

Toinen tunnettu sinappiöljyn etu on ihottuman hoito. Sillä on sieniä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Näin se parantaa haavat ja ihottumat tehokkaasti. Tämä estää ihon kuivumista, kutinaa ja himmentymistä tartunnan saaneella alueella. Sinappiöljyn hieronta nuorentaa ihoa ja puhdistaa ihon syvästi.

Kuiva huuli:

Sinappiöljyn tiedetään myös parantavan kuivia ja halkeilevia huulia. Sinun pitäisi laittaa muutama tippa sinappiöljyä merivoimiin ennen nukkumista yöllä. Tämä tekee huulista täynnä ja rehevän vaaleanpunaisia ​​yön yli.

Kaikki tämä osoittaa sinappiöljyn olevan terveellisin vaihtoehto ihosairauksille. Se on tehokas ruoanlaitossa ja myös paikallisesti ja hieronnoissa. Jos koet epämukavuutta tai ärsytystä. Lopeta sitten sinappiöljyn käyttö välittömästi. Kannattaa kääntyä lääkärin puoleen ennen käyttöä vauvoille.