Top 9 Cherimoyan edut

Cherimoya, joka tunnetaan myös nimellä chirimoya tai sokeri -omena, on yksi luonnon lahjoista ihmiskunnalle. Sitä esiintyy enimmäkseen Keski- ja Etelä -Amerikassa. “Jäätelön puu” on toinen suosituista tunnisteista, jotka on annettu tälle upealle hedelmälle. Tämä johtuu yksinomaan kermaisesta massasta, joka näyttää enemmän jäätelöltä. Hedelmien maku on kuitenkin ainutlaatuinen sekoitus banaaneja, ananasta, mansikkaa, kookospähkinää, mangoa ja papaijaa. Suurin osa ihmisistä käyttää tätä hedelmää erilaisissa herkullisissa smoothieissa tai jäätelön valmistuksessa kotona. Hedelmäsalaatit, jälkiruokia piirakat ja mousses ovat joitakin muita vaihtoehtoja, joissa voit käyttää cherimoya.

Cherimoyan edut

Se näyttää enemmän tai enemmän kuin vaniljakastike, jolla on sileämpi iho ja vähemmän siemeniä, ja sen tiedetään kuuluvan samaan perheeseen. Toisaalta maun lisäksi halutaan tietysti tietää, mitä hyötyä siitä on keholle. Se on terveellisimpien hedelmien joukossa, ja miten, voit ymmärtää sen alla olevan oppaan avulla:

Cherimoyan edut iholle, hiuksille ja terveydelle:

1. Auttaa immuniteettiin:

Hyvät C -vitamiinipitoisuudet cherimoyassa tarkoittavat, että se voi todella auttaa sinua vahvistamaan vastustuskykyä ilman paljon vaivaa. Sinun tarvitsee vain sisällyttää tämä hedelmä päivittäiseen ruokavalioon. C -vitamiini on antioksidantti, joka varmistaa kehon oikean vastustuskyvyn sairauksia ja infektioita vastaan. Se poistaa myös vapaat radikaalit, jotka voivat häiritä immuniteettia.

2. Syövän ehkäisy:

Runsas määrä antioksidantteja, jotka auttavat poistamaan vapaita radikaaleja, jotka muuten vahingoittavat soluja ja johtavat jopa vakaviin uhkiin, kuten syöpään, voit olla varma asianmukaisesta ehkäisystä. Hedelmien ravintokuitu varmistaa myös koolonin oikean puhdistuksen ja pitää sen poissa paksusuolen syövästä. Tarjolla on myös suoja rinta- ja maksasyöpää vastaan.

3. Tulehduksen edut:

Kehossa on paljon vapaita radikaaleja, jotka voivat aiheuttaa erilaisia ​​tulehduksia sisäisesti. C -vitamiini on yksi cherimoyan voimakkaista antioksidanteista, joka auttaa pitämään nämä radikaalit poissa ja varmistaa siten tulehdusten asianmukaisen hoidon ja ehkäisyn.

4. Kardiovaskulaarinen etu:

Natrium ja kalium ovat kaksi mineraalia, jotka ovat läsnä cherimoyassa tasapainoisessa muodossa. Tämä auttaa säätelemään sykettä ja verenpainetta. Se auttaa myös vähentämään LDL: ää kehossa sekä lisäämään hyvää kolesterolia. Tämä parantaa sydämen verenkiertoa ja varmistaa, että sydänkohtaukset, sydänkohtaukset ja kaikki sydän- ja verisuonitaudit pysyvät poissa.

5. Osteoporoosin ehkäisy:

Cherimoya -hedelmien kalsiumpitoisuus on melko korkea. Tämä auttaa pitämään hampaat ja luut terveinä ja ehkäisee osteoporoosin kaltaisia ​​ongelmia erityisesti naisilla, jotka ovat alttiimpia kriisille.

6. Pitää aivot terveinä:

Korkeat B -vitamiinipitoisuudet, erityisesti B6 -vitamiini, auttavat hallitsemaan aivojen GABA -neurokemikaaleja. Tämän kemikaalin tasapaino auttaa hallitsemaan aivojen ongelmia, kuten ärtyneisyyttä, päänsärkyä ja jopa masennusta. Se myös lievitti stressiä aivoista ja ehkäisee myös Parkinsonin tautia.

7. Ihon terveyden hallinta:

C -vitamiini on jälleen hyödyllinen täällä, jota on läsnä hyvissä määrin cherimoyassa. Tämä auttaa saavuttamaan ihon hyvän terveyden ja lisää siihen hehkua. Se myös stimuloi kollageenin tuotantoa, joka on tärkeä kiinteälle ja nuorekkaalle iholle. Tämä pitää pois ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja hienoja viivoja. Se torjuu myös vapaita radikaaleja, jotka ovat vastuussa pysyvistä ihovaurioista.

8. kohtelee hiustäitä:

Käytä kypsää cherimoya -hedelmää ja kuivaa se hyvin auringon alla. Tämä voidaan jauhaa hyvin ja tehdä siitä sitten tahna, jota voidaan käyttää hiustäiden tehokkaaseen hoitoon.

9. Terveet hiukset:

Kyky tuhota kehon vapaita radikaaleja vaikuttaa myös positiivisesti hiusten terveyteen ja säätelee karvatuppien toimintoja, jotta saat täyden hyödyn tästä näkökulmasta.