Designa dina egna par -t -shirts – 11 coola designidéer

Par T-shirts-gör-det-själv-design-herr

Lekfulla mönster och roliga tryck är fantastiska iögonfallande och ser särskilt bra ut i partnerlooken. Par-t-shirts är ett trendigt sätt att visa bandet med din partner. Med din älskling vid din sida och i matchande t-shirts får du säkert beundrande blickar. Oavsett om det är ett jubileum, alla hjärtans dag eller bara som en söt present, kan du skapa en personlig design och till och med förverkliga det själv. Romantiska bokstäver eller charmiga tryck är en fashionabel kärleksförklaring och ett tecken på att ditt hjärta redan är tagit och vem det egentligen tillhör. För de bästa paren i världen har vi sammanställt DIY-instruktioner och 11 av de vackraste idéerna för par-t-shirts.

Couples T-Shirts-T-shirts för par

Par t-shirts-gör-det-själv-skapa-rolig-idé-design

Par som nyligen blivit förälskade vill dela sin kärlekslycka med alla. Partner-T-shirts för älskare är en helt ny och trendig trend. För det är oerhört viktigt för många att alla genast känner igen vilken partner som tillhör honom / henne. Naturligtvis måste båda partnerna bära paret t-shirts samtidigt. Par-T-shirts är för par som vill visa världen att de är det bästa paret på jorden. Roliga talesätt och romantiska tryck gör plaggen distinkta och individuella. Fantasifull design berättar till och med hela kärlekshistorier. Parskjortor med enkla bokstäver framstår som särskilt moderna och snygga för dem som lägger särskild vikt vid fashionabel harmoni.

Designa dina egna par-t-shirts

Par T-shirts-gör-det-själv-design-man-kvinna

Om du vill ha en enkel design som ser bra ut på både män och kvinnor, kan ett talesätt vara det bästa valet. T-shirts för par med “Han / hon är min”, “Hubby” och “Fru”, “King” och “Queen”, “Mr.” och “Mrs.” kan utformas mycket kreativt om det representeras med ett ovanligt och lekfullt teckensnitt. I det följande visar vi enkla instruktioner om hur du kan designa och märka fantastiska par t-shirts för dig själv och din partner. För detta måste du skaffa två T-shirts av rätt storlek och av bra kvalitet. Tyget ska innehålla minst 80% bomull och inte vara särskilt elastiskt så att det lätt kan acceptera textilfärgerna. Dessutom är det särskilt viktigt att välja rätt storlek så att bokstäverna inte deformeras och dras senare. Vi rekommenderar att du väljer grundläggande T-shirts i en ljus färg, helst i vitt, men också i ljusgrått och av ren bomull. Med mörka textilier uppnås vanligtvis en låg opacitet och resultatet är sällan tillfredsställande. Allt du behöver är en lämplig textilfärg och en pensel.

Gör par -t -shirts själv – instruktioner

Par T-shirts-gör-det-själv-design-instruktioner-projekt

Du kan välja mellan två alternativ för att använda den valda bokstaven på tyget. Du kan antingen använda en stencil eller måla ordspråket på fri hand. En självhäftande film krävs för schablonen. Teckensnittet designar du själv på datorn, till exempel i MS Word eller ett annat program, där du kan välja mellan många teckensnitt. Sedan skriver du ut ordspråket speglat på den självhäftande filmen och skär ut bokstäverna mycket exakt och snyggt med hjälp av en hantverkskniv. Så schablonen är klar. Nu placerar du filmen på T-shirten och håller den i rätt läge. Sedan duttar du försiktigt på den med en svampdukborste och tygfärg. Efter några minuter, när tyget redan har absorberat färgen lite, kan du ta bort filmen och vid behov röra den med en fin pensel. Efter 24 timmar måste textilfärgen fixeras med ett hett strykjärn för att det ska kunna tvättas. För att göra detta, lägg en bit bakpapper på motivet och stryk försiktigt baksidan. Naturligtvis måste du göra det hela med de två T-shirtsna. En bra idé är att designa sådana t-shirts för hela familjen och bära dem samtidigt.

Par T-shirts-gör-det-själv-design-instruktioner-diy

Alternativt kan du designa ett motiv eller slogan på fri hand med textilfärg och en pensel. Men för det måste du ha lite skicklighet och öva i det. Om DIY och målning inte är något för dig, är det bäst att välja en snygg design och få den tryckt på T-shirts i en textiltryckeri. Vi har valt 11 fantastiska mönster.

Par-T-shirts-gör-själv-design-DIY-instruktioner

Par T-shirts-gör-det-själv-design-instruktioner-wifey-hubby

Par-T-shirts-gör-det-själv-design-instruktioner-grå-fru-sambo

Par-T-shirts-gör-själv-design-mamma-pappa

Par-T-shirts-gör-det-själv-design-idé-design-kreativ

Par-T-shirts-gör-själv-design-roligt-säger-tryck

Par-T-shirts-gör-själv-design-kreativ-hipster

Par-T-shirts-gör-det-själv-design-design-kreativt

Par-T-shirts-gör-det-själv-design-tryck-roligt

Par-T-shirts-gör-själv-design-säger-bokstäver-diy

Par-T-shirts-gör-det-själv-design-drottning-kung

Par-T-shirts-gör-det-själv-design-familj-idé