Modern hydda i minimalistisk stil

modernt-minimalistiskt hus

Ett Stuga i minimalistisk stil är det nya hemmet för en ung familj – ett intressant arkitektoniskt beslut som ger de boende mer ljus och utrymme utan att behöva leta efter ny terräng. Det extra bostadsutrymmet kan användas för att bygga extra rum. Detta är exakt vad ägarna till sajten i Dublin, Irland har valt. Ditt nya hem är en minimalistisk stuga med en bakgård och tillgång till en härlig park i närheten.

Stuga i minimalistisk stil med en intressant fasad

minimalistisk arkitekturfasad

Interiören i det moderna Stuga i minimalistisk stil är vanligtvis minimalistisk. De två sovrummen med sina två badrum ligger på bottenvåningen. Medan köket, det stora vardagsrummet och matsalen ligger på andra våningen. Alla rum är visuellt anslutna till innergården och bambuparketten markerar optiskt denna sömlösa anslutning. Så fasaden och interiören är i harmoni.

Stuga i minimalistisk stil med två våningar i mitten av Dublin

Läderstol väggdekor konst

Det sätt på vilket de olika komponenterna korrelerar med varandra är imponerande. Den solida nya byggnaden var täckt med målad sand, betong och träpaneler, medan fasadens norra del är rikligt glasad och huset öppnar sig optiskt utåt. de Stuga i minimalistisk stil var strategiskt utformad så att så mycket solljus som möjligt kan komma in i rummen även på vintern.

minimalistisk husdesign mitt i storstaden – interiör

modernt enfamiljshus nybyggnad interiör

Interiören är helt enkel, minimalistisk, rymlig och väl upplyst. Mycket uppmärksamhet har ägnats åt LED -belysning. Som dekoration valde formgivarna intressanta moderna målningar. Många musikinstrument visar ägarnas preferens för konsten. de Stuga i minimalistisk stil är ett spännande projekt som visar minimalismens mångsidighet.

B. Angelov

Modern högvägg – enfamiljshus i Dublin

modern-hydda-i-minimalistisk stil

Modernt nybyggnadsexempel på minimalism från Irland

modern nybyggnad minimalism

Modernt tvåvåningshus – glasfasad

Nya Irlands glasfasad

Betongvägg omger gården

modernt högväggshus