Det moderna prefabricerade huset – 8 modulära, effektiva och mobila prefabricerade hus

lågenergihus oslo Rintal Eggertsson Arkitekter

Den där modernt prefabricerat hus omdefinierar husbyggande. De som gynnar dem nämner fördelar som låga priser, bättre konstruktion, deras ekologiska och flexibla egenskaper. De moderna prefabricerade husen har utvecklats och förstorats genom åren. De är inte längre två-rums hyddor utan vatten i huset. Modulhusen kan sträcka sig över tusentals kvadratmeter med flera våningar. Vi har sammanställt 8 fantastiska mönster för dig så att du kan få mer information om denna nya trend.

1. Det moderna prefabricerade huset i Kalifornien från Marmol Radziner

modernt prefabricerat hus marmol radziner california poolområde

moderna prefabricerade hus Marmol Radziner california färgglada soffdesign

det moderna prefabricerade huset inredning beslag glas skjutdörrar

Prefabricerat hus Marmol Radziner veranda

Här är en modernt lågt underhåll Hus som också förkroppsligar vår idé om ett drömhem! Detta fritidshus har varit lugnt och lugnt och byggt med lätt underhåll och lätt utbytbara material som betonggolv och metallfasader. Den täckta verandan erbjuder underhållande utomhusområden i alla väder. Skjutdörrarna i glas, som är höga från golv till tak, ansluter harmoniskt inomhus och utomhus. Den minimalistiska inredningen avbryts av fantastiska moderna möbler, eftersom färgglada färgstänk ger livliga accenter till rummet.

2. Det moderna prefabricerade huset av Gerold Pelham – NOMADHOME

det moderna prefabricerade huset nomadhome gerold pelham mobiler

modern prefab nomadhome persienner veranda

Nomadhome inredning färgat familjehus

Nomadhome modernt prefabricerat hus inbyggt

Nomadhome mobila prefabricerade husglasfönster

I andan av moderna prefabricerade hus, arkitekten Gerold Pelham en funktionell design i kombination med stil och elegans. NOMADHOME känner inga gränser när det gäller geografi. Välj din plats, lägg din beställning och åtta till tio veckor är din NOMADHOME -leverans. Pelham designade detta prefabricerade hus utan att förlora den moderna familjen ur sikte. Den modulära strukturen erbjuder effektiv användning av det inre utrymmet och inget hörn har försummats.

3. Det mobila och modulära prefabricerade huset från MIMA

modernt prefabricerat hus för beställning av MIMA

modulära prefabricerade glasdörrar MIMA

modernt prefabricerat hus MIMA modulär design

prefabricerat hus av MIMA arkitekter belysning

Dessa mobila modulhus är inspirerade av japansk arkitektur och tillägnade den flexibla familjen. Detta unika levande koncept från MIMA Arkitekter bokstavligen gjort på beställning. Dessa moderna prefabricerade hus är utformade enligt den valda platsen, storleken och rumskraven. MIMA arkitekter kommer att skapa en design just för dig. Interiören är designad med enkelhet och funktionalitet i åtanke. Vi älskar glasfasaden som verkligen öppnar denna minimalistiska inredning för naturen.

4. Modulära prefabricerade hus i rustik stil

modulärt prefabricerat hus legoprincip Ett tilläggsrum

modulbyggande prefabricerade hus

moderna modulhus flexibla legokonstruktion prefabricerade hus Onen Add-A-Room ekohus

Den danska studion och det svenska företaget Tillägg-ett-rum har sammanfört den rustika lantliga stilen och ytterligare bostadsyta. One + House är en kompakt husdesign baserad på Legos princip – lägg bara till bitar för att bygga strukturen. Varje modul har en storlek på 15m2 och är byggd med lokala svenska material. En ekologiskt hållbar, framtidsinriktad design. Behöver du mer plats? Inga problem! Lägg bara till en annan modul för att fördubbla ditt utrymme.

5. Ett litet prefabricerat hus gör ett stort intryck – det moderna weeHouse moderna prefabricerade hus Alchemy Architects småhus

mobil prefabricerade hus Alchemy Architects truck

inredning trägolv prefabricerade hus Alchemy Architects

Alchemy Architects det moderna prefabricerade köketräet

weehouse inredning Alchemy arkitekter

The weeHouse of Alchemy Architects en mini villa! Detta kompakta prefabricerade hus gör sig hemma i nästan vilken miljö som helst, så länge det är tillgängligt med lastbil! WeeHouse är baserat på modern estetik, effektiv användning av rymden och intelligent anpassning av den prefabricerade hustekniken. Basenheten börjar med en enda modul och kan byggas ut till ett tvåmodulssystem. Huset använder material som robust trä, stål och har stora fönster som lyser upp denna moderna, kompakta design. Lyxigt bambugolv, rymliga garderober, en mysig öppen spis, ett komplett badrum och kök. Detta modernt prefabricerat hus är utrustad med alla bekvämligheter!

6. Ett kubhus och miljömedvetenhet i Oslo, Norge

energieffektivt prefabricerat hus oslo Rintal Eggertsson Arkitekter

kubushaus oslo hållbar princip Rintal Eggertsson Arkitekter

När man designar moderna och funktionella hus tänker människor i norr först på klimatet. Således spelade det hårda vädret i Oslo, Norge en stor roll i det slutliga resultatet av Boxhome -projektet från Rintal Eggertsson Arkitekter. Den moderna husdesignen är bara 19m2, så det kan enkelt värmas upp på vintern. Detta är ett miljövänligt och ekonomiskt bra alternativ. Bakom den minimalistiska geometriska fasaden hittar vi ett kök med matplats, vardagsrum, badrum och sovrum. Enligt arkitekterna insisterar projektet på effektiv användning av utrymme och rätt användning av material och ljus.

7. Litet prefabricerat hus i Australien

eco house australien kopparbeklädnad Casey Brown Architecture

  minihus kopparbeklädnad Casey Brown Architecture

eco house det moderna prefabricerade huset australien Casey Brown Architecture

mini prefabricerade hus australien casey brown andra våningen

prefab hus kub australien Casey Brown Architecture

Detta lilla prefabricerade hus från Casey Brown Arkitektur är bara 10 m2 stor, med en enkel kubform, klädd i koppar med en inglasad första våning. Den rustika stilen ansluter till en osmyckad inredning med en avslappnad, avslappnad karaktär. Detta lilla ekohus har passiv värme- och kylteknik och ett vattencirkulationssystem för en “grön” attraktion.

8. Träfärdiga hus i Thailand med fjäriltak

det moderna prefabricerade huset thailand bambu TYIN Tegnestue

bambu husbilar TYIN Tegnestue thailand

bambuhus fjäriltak TYIN Tegnestue

Arkitekterna TYIN Tegnestue – en ideell grupp arkitektstudenter – ritade dessa ovanliga prefabricerade trähus, Soe Ker Tie Hias, översatt till “fjärilshus” i Noh Bo, Tak, Thailand. Dessa miljövänliga prefabricerade hus är kända för sin innovativa takkonstruktion som möjliggör effektiv naturlig ventilation medan regnvatten samlas in för återanvändning. Dessa kompakta trähus är klädda i bambu, och materialet är vävt med en traditionell metod och används på fram- och bakfasaderna. Husen är prefabricerade och monterade på plats. Husen höjs från marken och sätts på fyra grundvalar, vilket löser problemet med överdriven fukt och den resulterande rosten.