Lyxig minimalistisk arkitektur – I den spanska solens hetta

“La Vinya” -residens av Lagula Arquitectes från Barcelona, ​​Spanien Lyxigt minimalistiskt boende - framifrån

“La Vinya House” presenterar idealet om lyxigt boende i en bostad minimalistisk arkitektonisk stil. Detta hus var stilfullt designat av Lagula Arquitectes. De höll sig till de rena principerna för minimalistisk arkitektur samt föreställde sig själfulla aspekter av traditionell spansk arkitektur runt den super lyxigt bostadshus att designa. “La Vinya House” kombinerar idén om den klassiska palladianska villan med den internationella moderna arkitektoniska stilen. Den senare uppstod i Europa som en rörelse där den arkitektoniska formen strävade efter önskad funktionalitet. Typiska egenskaper hos den internationella stilen finns i denna spektakulära lyxig minimalistisk arkitektur bli sedd.

En blick åt sidan i det moderna minimalistiska boendet

minimalistisk modern bostad - sidovy

Den uppenbara viktlösheten och flytande kvaliteten på La Vinya -huset har uppnåtts genom ett antal metoder. För det första verkar den massiva husstorleken sväva över landskapet. Betoningen på det horisontella planet överdriver detta “flytande” intryck. Så sett från framsidan höjs strukturen över marken på pelare. Lediga utrymmen är lika funktionella som de stängda områdena. Samspelet mellan öppna utrymmen och fast form är ett enkelt men effektivt sätt att uppnå det dramatiska bandet mellan de olika arkitektoniska elementen. Slutligen fullbordar den sprudlande användningen av spegelglas illusionen.

minimalistisk bostad med lyxig inredning

minimalistisk bostad med lyxig inredning

På avstånd verkar detta fantastiska lyxhus sväva över landskapet och inbjuder de nyfikna att undra vilka skatter det innehåller. Strukturen förankrades dock till försiktigt sluttande terräng. Detta har gjort det möjligt för arkitekterna att dra nytta av möjligheten att sömlöst integrera terrasser och öppna ytor på flera nivåer i huvudstrukturen. Ergonomiskt för en lyxig livsstil är övergången från ett nöjesområde till ett annat obehindrad. Fusionen mellan inre liv och friluftsliv är komplett. Coola skuggområden ligger under överhänget i de viktigaste vardagsrummen. Frestande pooler och relaxavdelningar ligger i skuggan eller under den härliga spanska solen.

Trappor i det lyxiga minimalistiska boendet

Trappor i det lyxiga minimalistiska boendet

Tycka om lyxig minimalistisk arkitektur Som kan förväntas har även den minsta detaljen noggrant övervägts för att skapa visuell harmoni inom de viktigaste strukturtygerna. Natursten introducerades för att lägga till en värmande förskjutning till de rena geometriska linjerna i huvudbyggnaden. Träpaneler och tegelväggar användes för att låta metall- och betongbitarna sticka ut och markera de spännande geometriska rytmerna. I alla aspekter står “La Vinya House” för idealet om lyxboende för en familj som kan maximera njutningen av ett avundsvärt läge och ett underbart klimat.

Från Jaz

Moebius House – underbar och innovativ arkitektur

Modern hållbar arkitektur i Stuttgart

Kreativ och original arkitektur i Luxemburg

The Brick Kiln House – ett lyxhus med modern arkitektur

Modernt husarkitektur – Indian Hill Residence