Minimalism i arkitektur – enkelt formspråk

Minimalism-i-arkitektur

Av Minimalism i arkitektur gör att projekt som kombinerar komfort, bekvämlighet och miljömedvetenhet går i uppfyllelse. Futuristiska former avbildas ofta i inomhuslandskapet så att de är mångsidiga och attraktiva för att glädja sökande och beundrare av estetik, experiment inom möbler och innovatörer. De är en utmaning för byggkonsten, som skiljer sig från den vanliga arkitekturen. Målet med sådana innovationer är Minimalism i arkitektur att skildra i sitt eget perspektiv.

Minimalism i arkitektur – Hem i Arizona

Minimalism-i-arkitekturen-hus-fasad

Husprojektet i Superior, Arizona är en unik representation daterad Minimalism i arkitektur. Den lilla staden uppstod runt guld-, koppar- och silvergruvorna. Det är en pittoresk miljö, bland de omgivande kullarna och frodig grönska. Projektet omfattar två paket, varav det ena borde ha blivit en öppen plats för mat och fritid. Byggnaden är unikt placerad mellan historiska Main Street och Queen Creek. Idén med projektet uppnås att renovera och bygga ut ett befintligt tvåvåningshus. Samt att lägga till en terrass som också kan användas som matplats.

Minimalism i arkitektur – Exteriör och landskap

Minimalism-i-arkitekturen-exteriör-landskapet

Köket, tillsammans med vissa service- och förrådsrum, är byggt på nedre våningen, medan övervåningen är planerad att vara en plats för evenemang. Gästerna kan bekanta sig med lokala målares konst. Detta golv nås av en yttre stege som vänder upp i en spiral och omsluter en vacker syn på natur och landskap. Materialen som används är naturligt – trä, aluminium och glas kombinerat på ett originellt sätt för att sticka ut i miljön. Byggnaden är ett utmärkt exempel Minimalism i arkitektur, vilket på ett sätt bevisar att minimalism är en stil som passar bra i alla typer av miljöer.

B. Angelov

två våningar hem i Arizona

Minimalism-i-arkitektur-tvåvåningshus

Minimalism-i-arkitekturen-hus-arizona

Minimalism-i-arkitektur-utomhus

Minimalism-i-arkitektur-spiraltrappa

Minimalism-i-arkitekturen-sovrum

Minimalism i inredning