Naturligt utseende fasad med smala stenplattor

fasad med smala stenplattor villa organisk form porslin

Fairyland Guorui herrgårdskomplex ligger i Peking, Kina. Det kännetecknas av individuell boendekomfort, som samtidigt är kopplad till en känsla av gemenskap. Villorna med Fasad med smala stenplattor kännetecknas av en konstruktion som liknar en skulptur och sträcker sig längs en flod. För att säkerställa anslutningen till naturen har olika tillägg tillkommit. Dessa inkluderar balkonger och burspråk, samt takterrasser med trädgårdar. De garanterar också gott om dagsljus inuti och en bra utsikt över utsidan. Som ett resultat skapades individuella interiörer, men varje fasad med smala stenplattor har en individuell form.

Fasad med smala stenplattor – slingrande allé

fasad med smala stenplattor takterrasser beige färg

Fasaden med smala stenplattor i varje hus med sin ljusbeige färg ser lika naturlig ut. Detta gör att villorna verkar vara en del av naturen. Komplexet är uppdelat i två rader, åtskilda från varandra med en slingrande väg. Detta symboliserar den intilliggande floden och bör ha ett naturligt utseende. Det finns också många träd i de främre trädgårdarna. De främre trädgårdarna är också frodiga med buskar, små träd och blommor och erbjuder därmed full komfort.

Fasad med smala stenplattor – gröna trädgårdar i kontrast till beige fasader

fasad med smala stenplattor aveny trädgårdar design träd natur

Varje interiör i de enskilda villorna med en fasad med smala stenplattor stöder familjelivet genom öppna privata områden som kan användas för gemensamma aktiviteter inom familjen. Sådana är mat- och nöjesutrymmen. Men privata rum erbjuds också, där alla kan dra sig tillbaka. Ta en titt på bilderna på de enskilda villorna för en detaljerad översikt över den extraordinära arkitekturen.

Smala plattor för organiskt formade fasader

fasad med smala stenplattor skulptur form husdesign original

Böjd fasad

fasad smala stenplattor villa individuella vardagsrum idé

Modern entrédörr av trä

fasad smala stenplattor entrédörr trä modern stil

Balkong i en villa

fasad smala stenplattor balkong design glasdörr klätterväxter

Design av FN -studio.