Spektakulär modern arkitektonisk villa i Remote Valley, Idaho

Lantligt hus i Remote Valley - modern arkitektur

Om du behöver en reträtt är det här sättet att hitta en snygg. Den där modernt arkitektoniskt hus på landet i avlägsen dal ligger på en öppen, bördig slätt omgiven av avlägsna berg.

Landhuset “Double Helix” har en kraftfull effekt, men det passar bra in i landskapet. Husets geometriska former står i full kontrast till omgivningens mildare organiska former. När allt kommer omkring speglar de kantiga takformarna det kuperade området. Den moderna arkitektoniska lanthusstrukturen Det härmar också områdets naturliga topologi genom att trädgården är skyddande omgiven av huvudbyggnaden, ungefär som bergen som omger det ensamma platta landet.

Modern Hus på landet i Remote Valley

Remote Valley hus på landet - fasad

modernt husbyggande - hus på landet i Remote Valley

Huvuddragen i den yttre designen är taket och väggarna klädda i galvaniserad stålplåt för att skydda mot dåligt väder. På grund av de massiva träbjälkarna ser huset fortfarande inte kallt ut.

Den absoluta höjdpunkten i Lantligt hus i Remote Valley är de generösa fönstren genom vilka du kan förundras över den fantastiska omgivningen. Kombinationen mellan finmetall och transparent glas skapar illusionen av viktlöshet. Ändå byggdes pelare så att huset är fast förankrat i marken.

SpektakulärLantligt hus i Remote Valley

Remote Valley Country House - Framsida

Överraskande kontrasterar interiören i det moderna arkitektoniska lanthuset med den yttre designen. Den där Hus på landet i Remote Valley Interiören är klassiskt modern, men flera traditionella element bidrar till mysan. På bottenvåningen säkerställer uppbyggda väggpelare kontinuiteten i designschemat i utomhusområdet, så att en lugnande atmosfär skapas. Den generösa användningen av varmt, lufttorkat trä skapar en inbjudande atmosfär. Trä finns överallt i huset: takbjälkar, golv och matchande möbler. I detta inredningsplan smälter tradition och modernitet nästan obemärkt samman.

modernt arkitektoniskt hus på landet i Remote Valley

Remote Valley Country House - Tak

Huset byggdes ursprungligen så att den fantastiska vilda omgivningen kan komma till sin rätt. Det bästa sättet att njuta av landskapet är genom den 360-graders hisnande utsikten över hela området från det bekväma tornrummet.

Från Jaz

modernt elegant interiörkök

Designad av Williams Partners Architects från USA 

badrumsmöbler - inbyggt badkar

Utsikt genom fönstren i bergen

mörkt trägolv och träkök i trä

synliga träbjälkar

Hus med tak och ljusgrå fasadbeklädnad

Hus med tak och stor glasfront