Spiraltrappa för 6000 böcker – modern arkitektur från Portugal

Modern arkitektur från Portugal

Spiraltrappa för böcker - modern arkitektur från Portugal

det här är en Spiraltrappa till himlen för bokälskaren. Här är ett av arkitektens finaste moderna arkitektoniska prover Manuel Maia Gomes från Portugal visad. Den här vackra Spiraltrappa är det centrala kännetecknet för Hus Antero de Quental. Dess unika, stil och skönhet är slående.

de trappa harmoniserar perfekt med resten av huset. Det är vägen upp till andra våningen. Den minimalistiska interiören förstärker denna spiral, innovativa arkitektur. De varma trädetaljerna är ett underbart inslag i designen Spiraltrappa och ge den sista handen.

Spiraltrappa för upp till 6000 böcker

Spiraltrappa för böcker i Portugal

Dessa Spiraltrappa är byggt på ett mycket speciellt sätt, så att atmosfären är inbjudande och utsikten riktas mot den hisnande interiören. Längs trappan finns hyllor av klart plexiglas med plats för upp till sex tusen böcker förse. Det är svårt att tro? Har du någonsin sett att det finns många böcker i ett hus? Kanske så, men att städa upp böckerna på hyllorna är en sak, och runt en trappa – en helt annan. Det är väldigt ovanligt och ändå så kompatibelt. Du frågar dig själv: ”Varför kom jag inte på något liknande?” Om du ser det så är det väldigt praktiskt. Du kan alltid komma till boken du vill utan att den andra faller, och om du letar efter en bok just nu är det mycket mer intressant att gå upp och ner för en trappa.

Modern Spiraltrappa – Arkitektur i Portugal

Spiraltrappa - modern arkitektur från Portugal -nära

Denna design finns också som en “Poetisk arkitektur” utsedd. Ser också väldigt originellt ut eftersom det här huset var känt som poetens hus på 1800 -talet. Idag är det renoverat i modern stil och husets hjärta är Spiraltrappa. Kan du föreställa dig den fantastiska trappan i ditt hem? Hon kommer säkert att vara centrum för uppmärksamhet. Ett Spiraltrappa som detta gör varje hus ännu mer mystiskt och poetiskt.

Modern arkitektur från Portugal - inuti

Spiraltrappa- Modern arkitektur från Portugal-spiral

Spiraltrappa - modern arkitektur från Portugal

Modern arkitektur långt ifrån Portugal