7 av de vackraste klockorna från Cartier – ren lyx från Frankrike

Cartier dyraste lyx klockor diamanter guld

Det välkända lyxföretaget Cartier House grundades 1847, vilket gjorde det till ett av de första smyckeshusen som tillverkade lyxklockor. Det intressanta är att bland kunderna fanns kungliga släktingar, inklusive prinsessan Mathilde, Napoleons systerdotter. Tack vare dessa kunder blev företaget känt och älskat redan 1856. Den första lyxklockan tillverkades 1904 av Louis Cartier för en vän, medan den första damklockan tillverkades 1888.

Olika typer av modeller finns nu tillgängliga. Mycket av Cartier klockor kan även beställas på Internet. I den här artikeln presenterar vi dig för 7 av de vackraste Cartier klockor innan.

Cartier Klockor – The Pasha C Watch ($ 6, 150)

Pasha C klocka Cartier lyxklocka vattentät

Eftersom märket i de flesta fall har en urtavla med romerska siffror för Cartier klockor detta är en av få modeller med fyra arabiska siffror. Det speciella med det är att det är en av de mest vattentäta klockorna, eftersom den är skyddad till ett djup av upp till 300 meter, medan de flesta andra modeller bara är vattentäta till 30 meter. Dess dekorationer består av diamanter och safirer.

Den första Pasha -modellen skapades 1943.

 Baignoire Watch ($ 45 200)

Baignoire Watch diamantklocka lyxig cartier

Denna underbart vackra modell gjordes ännu tidigare än Pasha, år 1906. Han är en av dem Cartier klockor, som är vattentäta till 30 meters djup och även består av vitt guld med dekorationer i form av diamanter.

 Santos-Dumont Watch ($ 48 200)

Santos Dumont Watch romerska siffror vitt guld

Vännen som nämns ovan, som fick den första klockan från Cartier i present 1904, fick namnet Alberto Santos Dumont. Så du kan redan föreställa dig att den här modellen är en efterföljare till den allra första klockan. Det är också den sista modellen i raden av Cartier klockor, som startades av Cartier 1904.

Det är också skyddat från vatteninträngning på upp till 30 meters djup. Exemplet på fotot är gjort av vitt guld, samt diamanter och kristaller.

Tortue Watch ($ 52 500)

Tortue Watch från Cartier unisex svart

Även den här klockan tillverkades av Louis Cartier och skapades 1912. Vad du kan bli särskilt imponerad av är att den var inspirerad av en sköldpadda.

Den vackra klockan kan bäras av både män och kvinnor. Med sin krokodil läderrem och vitt guldlås är den särskilt lyxig och vattentät upp till 30 meters djup.

Ronde Louis Cartier ($ 55 000)

Ronde Louis Cartier läder krokodil lyx

Denna klassiska modell med vattentäthet upp till 30 meter har också ett krokodil läderband och en diamant- och safirdekoration.

Ballon Bleu de Cartier ($ 61 500)

Ballon Bleu de Cartier guld läderband rosa

I gengäld får du för ett högt pris ett armband i krokodilläder, ett guldfodral och många diamanter som dekoration. Som de flesta av dem Cartier klockor denna modell är också vattentät upp till 30 meter.

Tank Anglaise Watch ($ 62.000)

klockor från cartier tank anglaise klocka röd

Liksom de tre tidigare imponerande modellerna av Cartier klockor Även i denna modell är remmen gjord av lyxigt krokodilskinn. Klockan är den sista modellen i serien, som lanserades första gången 1917. Lådan är återigen gjord av guld och vattentätheten är 30 meter.