Den senaste fantastiska klockan i Hublots Senna -kollektion

Armbandsklocka-designkollektion-senna hublot gold version-mp-06

Även 19 år efter hans död kastar Ayrton Senna en skugga. Han blev den bästa racerföraren och vann tre världsmästerskap i Formel 1 med McLaren innan hans liv och karriär avbröts tragiskt vid 34 års ålder. En av dem som höll Sennas legend vid liv är den schweiziska urmakaren Hublot, som nu har gjort ytterligare en serie klockor till ära för den stora racerföraren. Den senaste klockan på Sennasamling från Hublot är MP-06, som sägs vara den mest komplicerade hittills.

Den nya serien i Senna -kollektionen från Hublot

Modern klockans kollektion Ayrton Senna-Hublot Gold Titanium Black PVD Titanium

Tillverkaren fick välsignelsen av Sennas syster Viviane för tillverkningen av klockan. Det är den fjärde av Sennasamling från Hublot. Deras föregångare är den framgångsrika Big Bang Senna (2007), Big Bang Foudroyante Senna (2009) och King Power Ayrton Senna, som släpptes vid Grand Prix 2010 (det skulle ha varit Sennas 50 -årsdag).

Hublot MP-06

Den nya serien-Senna Collection-Hublot armbandsur titan guld 18k

Den nya klockan på Sennasamling från Hublot, MP-06 Senna är en tourbillon-rörelse bestående av 155 enskilda delar och en 5-dagars effektreservindikator. Tonneau -fodralet har Senna -logotypen vid 9 -tiden på safirskivan.

Armbandsur från Senna -kollektionen i roséguld

handur från Hublot-MP 06-Ayrton Senna-King-Gold version

Du får den nya klockan från Sennasamling från Hublot valfritt i guld, titan eller svart PVD -titan. Endast 41 bitar gjordes åt gången och det finns också en liten kopia av Sennas hjälm.

Klockans imponerande förpackningsdesign

Presentation av Senna Collection-Hublot-klockor-MP-06 förpackningsdesign

”Det är vi stolta över Hublot Har varit vår partner så länge och vi är hedrade över att de har valt Senna -kollektionen för att presentera sin nya, speciella design och teknik för klockor, säger Bruno Senna, Sennas brorson, under avslöjandet av de nya klockorna på Hublots huvudkontor i Schweiz . “Att fira Ayrtons segrar och titlar med en så underbar och speciell samling är enastående.”

hublot limited edition klockor Senna collection mp-06 guld titan

Verkställande direktören Ricardo Guadalupe tillägger: ”Det är en ära och ett privilegium att välkomna Bruno till vårt företag i Schweiz. Han är en utmärkt talesman för den hisnande prestation som hans mamma och hela familjen Senna gör i Brasilien. Vi är glada över att vårt stöd, liksom många vänner och partners stöd, i deras ansträngningar att ge miljontals barn den utbildning de behöver för ett bättre liv och en bättre framtid. “

Ayrton Senna kollektion armbandsur

Senna Collection-Hublot MP-06 3 designer klockor lyxiga finish

MP 06 tillverkad av titan

hublot ayrton-senna armbandsur lyxutgåva-svart PVD-titan

Ayrton Senna Collection klockor Hublot Luxury Edition Titanium

Urtavla med Senna -logotyp

Armbandsur design- Senna Logo- svart safir urtavla

Senna armbandsur-Hublot-mekanism MP-06 tourbillon-rörelse, enskilda delar

designerklocka begränsad Senna-kollektion-Hublot i guld-18k mp-06

Titan Hublot MP 06 Senna Collection armbandsur design