Vackra smycken från Saggi utstrålar lyx

färgglada-variation-ringar-av-Saggi

Varje kvinna drömmer om vackra smycken. Fina smycken är ädel och chic och talar för bärarens smak och stil. I dagens artikel kommer vi att presentera de vackra smyckena från England. Ta en titt och låt dig inspireras av det. Din nästa ring kan vara en av dem!

Vackra smycken från Saggi

Saggi-lyx-smycken-guld-lila

Det engelska smyckeshuset Saggi har lanserat en ny samling lyxringar. Vackra smycken i en enastående liten samling som handlar om rejäla ringar; var och en är gjord av halvädelsten, inramad med guldornament och prydda med lösa diamanter. Detta är dock bara det yttre skalet, under finns en annan miniatyrsmyckekomposition. Till exempel kan ett dolt hjärta ses här genom att klicka på en grön Yakut -smaragd. Och ägaren till detta vackra lyxiga smycke kan få miniatyren ersatt eller få en ny vacker ring. Ringarna är gjorda av gult och vitt guld 750 karat, dekorerat med 25 karat blått Londonblått och schweiziskt blått topas, rökig topas och ametyst och omgiven av 156 diamanter. Miniatyrer är gjorda av guld, dekorerade med färgad emaljfärg, diamanter (svart, vit och “champagne”), rubiner och safirer.

Vackra smycken från Saggi, magisk samling med grundidéer

smileys-smycken-guld-och-kristallstenar

Fina smycken från Saggi är avsedd för människor som njuter av livet i hög hastighet men har riskerna i åtanke. Designerens idéer är också tillägnade dem som står inför utmaningar, som också känner nåd och låter sitt medvetande tala först, men också till dem som är modiga och ändå generösa. En samling som väcker det vackra och det andliga i alla och är unikt.

Fjäril-sko-ring-med-diamant

Miniatyr smycken sammansättning att byta och förtrollas

Groda-ring-som-öppnar

Schweizisk blå topas, rök topas, groda symbolik

Guld-med-diamant-ring-i-blå

Guld i toppklass med ett fantastiskt snitt

Jordgubbsymbolikring öppnas