10 Viimeisin leike miesten ja naisten aurinkolaseista

Kun sinulla on suuritehoiset numeroidut lasit, auringossa astuminen voi olla erittäin ärsyttävää. Voit käyttää aurinkolaseja häikäisyn välttämiseksi. Et voi poistaa silmälasejasi etkä käyttää aurinkolaseja niiden päällä. Numeroitujen aurinkolasien ostaminen maksaa paljon rahaa. Loistava keksijä keksi nämä kiinnikkeet lasille. Laitat ne vain tavallisten lasiesi päälle. Voit käyttää niitä töissä tai yliopistossa. Ne eivät putoa. On monia tyylejä.

Tyylikkäät ja erilaiset aurinkolasit, joissa on leikekuvioita kuvilla:

Meidän on katsottava 10 parasta Clip On Sunglasses -mallia.

1. Kiinnitä pyöreät aurinkolasit:

Kiinnitä pyöreät aurinkolasit

Kiinnitys aurinkolaseihin on kaikissa muodoissa. Pyöreät aurinkolasit ovat suosituin muoto. Ne ovat älykkäitä ja hyvin sisäänrakennettuja. Ne ovat pyöreitä ja peittävät lasit kokonaan. Se on yleiskunnossa. Se ei osoita, että se on leikattuna.

2. Suorakulmiopidike aurinkolaseissa:

Suorakulmainen leike aurinkolaseissa

Tämän tyyppisissä aurinkolaseissa on sileät pyöreät reunat. He ovat älykkäitä. Se sopii täydellisesti muodolliseen ulkoasuun, yleinen istuvuus ja terävä muoto antavat sille tappavan ilmeen. Se sopii kaikenikäisille.

3. Soikea leike aurinkolaseissa:

Soikea leike aurinkolaseissa

Aurinkolasien soikea pidike on enimmäkseen pitkänomainen. Se oli suuri hitti 1990 -luvulla. Ne sopivat hyvin sekä rentoun että muodolliseen ulkonäköön. Ne ovat naisellisempia ja herkempiä.

4. suuri leike aurinkolasit:

Iso leike aurinkolaseissa

Suuri leike aurinkolaseissa on suuressa linssissä. Niiden on tarkoitus peittää silmät kokonaan. Tätä tyyliä suosivat keski -ikäiset ihmiset. Siitä on enemmän hyötyä silmille. Ne näyttävät vähän hassulta, koska normaalisti lasit eivät ole suuria kokoja.

5. polarisoitu leike aurinkolasilla:

Polarisoitu leike aurinkolasilla

Polarisoidut lasit on tarkoitettu estämään haitallisten UVA-B-auringonsäteiden pääsy silmiin. Näillä aurinkolaseilla on sama tarkoitus. Ne ovat tummia ja täydellisiä ja heijastavat haitallisia säteitä.

6. magneettinen leike aurinkolasit:

Magneettinen leike aurinkolaseissa

Normaalisti lasipuristimen mukana tulee pidike lasien kiinnittämiseksi. Nyt joka päivä käytetään magneetteja kiinni kehykseen. Kehykset on valmistettu metallista, jotta magneetti tarttuu kiinni. Tämä on hyvä tyyli, koska se ei näytä leikkeitä. Se näyttää aivan aurinkolaseilta.

7. Päivä-yönäkymä Clip On Aurinkolasit:

Päivä-yönäkymä Clip On Aurinkolasit

Aurinkolasien päivä-yönäkymää käytetään monella tavalla. Niitä voidaan käyttää päivällä ja yöllä. Oikeastaan ​​kukaan ei käytä aurinkolaseja yöllä. Oletetaan kuitenkin, että jos ajat autolla ja astut tunneliin, valot heikkenevät ja pimenevät, et voi poistaa aurinkolasejasi nopeasti, joten päivä- ja yölasit auttavat tässä tilanteessa. Näin vältytään onnettomuuksilta ja ongelmilta.

8. Murtumaton leike aurinkolaseissa:

Murtumaton leike aurinkolaseissa

Aurinkolaseja käytetään silmissä. Onnettomuuden sattuessa aurinkolasien lasi voi rikkoutua ja päästä silmäsi sisään. Tämä voi johtaa näön menettämiseen. Siksi aurinkolaseissa käytetään rikkoutumatonta pidikettä. Ne näyttävät samalta kuin tavalliset aurinkolasit. Se on valmistettu vahvasta kuidusta.

9. Kuljettajan erityinen kiinnike aurinkolasissa:

Kuljettajan erityinen kiinnike aurinkolaseissa

Ajoleikkuri aurinkolasissa on tehty kuljettajan mukavuudeksi. Niissä on kaltevuus. Ne ovat samanlaisia ​​kuin aurinkolasien päivä-yönäkymä. Ne ovat leveämpiä. Ne peittävät silmäsi hyvin, voit suojata silmiäsi pölyltä. Nämä lasit voivat tarjota sinulle mukavuutta ajaa pitkään.

10. Universal Fit Clip Aurinkolasit:

Universal Fit Clip On Aurinkolasit

Siinä on linssi, joka sopii lähes kaikkiin kehystyyppeihin. Ne ovat enimmäkseen suorakulmaisia ​​ja kaarevat reunat. Tämä tyyli on täydellinen jaettavaksi ja lahjaksi. Ne ovat mukavia ja erittäin tyylikkäitä.

Clip on aurinkolasit ovat ystäviä ihmisiä, jotka käyttävät numeroituja silmälaseja. Se on älykäs ja mukava. Se tekee kaikki työt kuten tavalliset aurinkolasit. Ne näyttävät samalta kuin tavalliset aurinkolasit.