15 Viimeisin aurinkolasikokoelma vuonna 2021, joka hämmästyttää sinua

Sekä mies- että naisyhteisön käyttämiä tyylikkäitä mutta suojaavia lisävarusteita ovat aurinkolasit, joita kutsutaan myös varjoiksi. Optinen lisälaite, jota käytetään estämään suoraan silmiin kohdistuvat UV -säteet ja estämään visualisoinnista vastaavien hermojen vahingoittuminen. Aurinkolasit ovat luoneet oman muotinsa lasien eri muotoilun ja värien vuoksi. On monia merkkejä, jotka ovat suosittuja omasta aurinkolaseistaan. Jotkut niistä ovat Ray Ban, Oakley Oliver Peoples ja monet muut yritykset käyttävät polarisoituja laseja, jotka sisältävät myös lisäosia, kuten koru, 3D-tehoste.

uusimmat aurinkolasit

Uusimmat aurinkolasit eri kasvoille:

Lisätietoja vuoden 2018 suosittujen aurinkolasien viimeisimmästä suunnittelusta, joka lisäsi ylimääräistä sulkaa “Muoti ja kauneus” -kruunuun

1. Retro Cat Eye -aurinkolasit:

Retro Cat Eye aurinkolasit

Kissan silmälasit olivat suosittuja 50- ja 60 -luvun lopulla. Nyt tyyli käyttää suorakulmaisia ​​laseja ja runko, joka seuraa silmän anatomiaa ja antaa tiukan istuvuuden nenän siltaan. Tällaisia ​​uusia yksinkertaisella kehyksellä varustettuja laseja voivat käyttää sekä miehet että naiset. Jos kyseessä on suunniteltu runko, jossa on eläväjälkiä ja terävä pää, joka sopii hyvin naisille.

2. uusin aurinkolasit pyöreä runko:

Pyöreä runko aurinkolasit

Pyöreä kehys on yleinen elokuvatähtien keskuudessa, ja siitä on nyt tullut paras malli aurinkolasityyppien luettelossa. Linssi ja kehys ovat muodoltaan pyöreitä, mikä ei ylitä kulmakarvojen tasoa. Tavallinen musta tai ruskea väri sopii parhaiten uroksille.

3. pyöreä runko aurinko lasi koru pala:

Pyöreä runko aurinkolasit korupalalla

Naisille sen sijaan, että käyttäisitte tavallisia pyöreitä kehyslaseja, yhdistäkää lasit irrotettavaan kivikappaleeseen tai helmiin, jotka on kiinnitetty kehyksen yläkulmaan. Tällaiset lasit antavat lasille rikkaan ilmeen.

4. Viimeisimmät läpinäkyvät runko -aurinkolasit:

Läpinäkyvä runko aurinkolasit

Läpinäkyvät kehystetyt aurinkolasit voidaan yhdistää minkä tahansa mukautetun muodollisesta juhlaan. Tämän tyyppinen kehys voi olla minkä tahansa muotoinen, kuten neliö, pyöreä tai suorakulmio. Läpinäkyvä kehys sopii hyvin värillisiin laseihin, kuten vihreään, siniseen tai moniväriseen.

5. kristallikehyksen uusimmat aurinkolasit:

Kristallikehykset aurinkolasit

Kristallikehys yhdistettynä rosa -linssiin tai mihin tahansa värilliseen linssiin lisää viehätystä naisiin ja heidän kauneuteensa. Kristallikehys on paksumpi verrattuna läpinäkyvään muovikehykseen.

6. Advanced peili linssi aurinkolasit:

Kehittyneet peililinssi -aurinkolasit

Peilipinnoitetut linssit ovat polarisoidun linssin vieressä. Peilipäällysteinen linssi auttaa vähentämään valon kulkua ja on hyödyllinen olosuhteissa. Tämäntyyppiset aurinkolasit sekoitetaan usein aviator -sävyihin.

7. Aviator uusimmat aurinkolasit:

Aviator uusimmat aurinkolasit

Tämäntyyppiset lasit on suunniteltu lentäjille silmävaurioiden estämiseksi, ja niistä tuli myöhemmin tyyli miesten ja naisten keskuudessa. Aviator-tyyppinen aurinkolasi, joka on yleensä valmistettu metallikehyksestä puoliksi soikeaksi. Linssi on tumma ja heijastamaton. Tässä kehyksessä on monia siltoja, jotka luovat porsaanreiän kuin ulkonäkö.

8. Eläinten painetut aurinkolasit:

Eläinten painetut aurinkolasit

Eläinpainatuskehys on yksi parhaista aurinkolaseista, joita nuoret yleensä käyttävät. Tämäntyyppinen eläimen kehys voi olla minkä tahansa muotoinen neliöstä soikeaan tai sydämen muotoon. Kehystä vastaava linssi on tärkeä tosiasia, joka lisää tyylilausumaa. Naiset ja nuoret tytöt käyttävät mieluummin erittäin suurta eläinkuvakehystä.

9. Semi-Frame Viimeisimmät aurinkolasit:

Semi-frame aurinkolasit

Tämän tyyppistä kehystä, jota käytetään sävyinä, on käyttänyt uros. Yksinkertaisen ulkoasunsa ja suojaavien ominaisuuksiensa ansiosta se on tärkeä lisävaruste. Linssi on yleensä värillinen ja kehys e on yksinkertainen asetaattikehys tai akryylikehys. Linssissä on häikäisemätön vaikutus.

10. Kukkapainatus- pyöreä runko aurinkolasit:

Kukkakuvio- pyöreä runko aurinkolasit

Kehys voidaan suunnitella eri muotoihin ja muotoiluun, joka on kerran henkilökohtainen valinta. ovat mustia tai värillisiä linssejä, koska nuoret pitävät mielellään kontrastivärien yhdistelmästä, joka on nykyään trendikästä.

11. Ylisuuret runko -aurinkolasit:

Ylisuuri runko aurinkolasit

Pop -aloituksia ja elokuvateattereita nähdään käyttämässä tällaisia ​​aurinkolaseja viimeaikaisella aikakaudella. Tämä tyylilausunto on nyt suosittu nuorten tyttöjen ja poikien keskuudessa. Ylisuuri runko, joka on yleensä kulmakarvojen yläpuolella, saa sen näyttämään naamalta, joka peittää kasvojen yläosan. Kehys voidaan suunnitella minkä tahansa muodon ja värin mukaan linssin ja tyypin värin mukaan.

12. Kehyksetön aurinkolasit:

Kehyksetön aurinkolasit

Tämäntyyppiset sävyt olivat suosittuja 90 -luvulla, ja jälleen tämä muotoilu on palannut liiketoimintaan. Kehyksetön runko tekee sävyistä kevyitä ja helposti kuljetettavia. Tämäntyyppiset sävyt ovat unisex, joita voidaan käyttää liiketapahtumiin, koska reunattomat lasit ovat yksinkertaisia, mutta antavat rikkaan ja vaatimattoman ilmeen.

13. Viimeisimmät suljin aurinkolasit:

Uusimmat suljin aurinkolasit

Kuten nimestä voi päätellä, kehyksen linssi e on valmistettu muovista, mikä luo kehykseen viivan rivin runkoon kiinnitetyn alkuperäisen linssin sijasta. Kehyksen ja ikkunaluukun värit ovat yleensä kirkkaita, ja ne voidaan jopa tehdä kontrastiväreiksi kehykseen kiinnitetyillä led -valoilla, jotka antavat viileän ilmeen. Tämä muodikas sävy, jota käyttävät sekä miehet että naiset.

14. Viimeisimmät perhonen -tyyliset aurinkolasit:

Perhonen aurinkolasien kehys

Tämän tyyppisten sävyjen kehys on perhonen. Perhosilla on tyylikäs ja taiteellinen kehon ääriviiva, joka toistetaan luomalla sävyille kehyksiä. Kehys on yleensä musta tai ruskea ja linssin väri voidaan päättää yksilöllisesti.

15. Wayfarerin aurinkolasit:

merkkiset Wayfarer -aurinkolasit

Siinä on puolisuunnikkaan muotoinen näkymä, joka antaa samanlaisen ilmeen kuin kissan silmäkehys.Tämä muotoilu on alun perin suunnitellut Busch & Karitsa, joka valmistettiin ensin metallista, mutta myöhemmin ne suunniteltiin muovikehykseen, joka oli alun perin musta..

Shades on aina välttämätön lisävaruste sekä mies- että naisyhteisölle.Sävyjä on pidettävä tyylilauseina sen sijaan helposti saatavilla olevana suojana silmillemme. sävyjä, jotka suojaavat silmiämme UV -säteiltä.