Modern design från spahotellet i Italien

blå färgschema spa badrum

Ett ombyggt kloster är modernt idag Spa -hotell i Italien. Den enkla fasaden i natursten döljer ett riktigt ultramodernt spahotell, som säkerställer gästernas välbefinnande med sina slingrande former och innovativa belysning.

Ombyggt kloster – modernt spahotell i Italien

intressant-gul-accenter-spa-hotell-interiör

Beläget i det gröna Umbrien, Italien, där arkitektur från medeltiden ofta kan hittas, gömmer sig ett tidigare kloster i den gröna skogen och landskapet. I alla fall har bara den gamla naturstenfasaden bevarats och påminner om byggnadens ursprung. Numera har det förvandlats till ett spahotell – inte utan anledning, som du kan se själv genom att titta på det gröna landskapet. Den vackra naturen runt hotellet lovar en bra paus. Det som är inuti är hotellets fokus – arkitekten och inredningsarkitekten Simone Michelli anlitades för att designa ett futuristiskt spa. Dess design har överträffat ägarnas förväntningar – subtil belysning, utmärkt väggdesign och innovativa gula accenter ger rummet ett futuristiskt, men samtidigt mysigt utseende.

Spahotell med elegant design

modern spa badrum design

Av Spa -hotell har allt ditt hjärta kan önska dig – moderna hälsobadkar och duschar. Konceptet bakom interiören är enkelt – vatten symboliserar liv, styrka och rörelse, medan de gula accenterna representerar solen och det glada humöret. Inuti känner du att du är i en flod. Kreativ väggbelysning och takets lutande form skapar en intressant atmosfär. Färgschemat är klart blått – ljusblått vatten och blå LED -belysning är en perfekt kombination för den perfekta wellnessdesignen. Vattenmotiv i kombination med moln målas på väggarna. Hela atmosfären är avslappnad och du kan helt glömma ditt vardagsliv och bekymmer hemma, vilket är det bästa beviset på att arkitekten gjorde ett utmärkt jobb.

Modernt hälsocenter-italiensk hotell

modernt-hälsocenter-italiensk-hotell

Intressant belysning spa hotell interiör

lång jacuzzi-intressant-belysning-spa-hotell-interiör

Gula accenter – spa -pool

gul jacuzzi spa pool

Elegant badrum med väggdekoration

elegant väggdekoration spa badrum

Spa hälsocenter

Spa Wellenss Center Italien