Badrumsplaneraren online från Villeroy & Boch – i 3 steg till ditt individuella drömbadrum

Online badrumsplanerare Villeroy Boch 3 steg till ditt drömbadrum

Oavsett om det är en wellness -oas eller ett puristiskt, funktionellt badrum, har alla sin egen uppfattning om drömbadrummet. Ett genomtänkt koncept gör att alla önskemål kan uppfyllas – med en Badrumsplanerare online det perfekta badrummet tar form snabbt. Villeroy & Boch visar hur – med badrumsplaneraren görs badrumsdesign i bara tre enkla steg. Att renovera är roligt på det här sättet!

Badrumsplaneraren online från Villeroy & Boch – så här är badrumsdesign kul

Villeroy Boch badrumsmöbler välj skördetröska

Visserligen är inte alla experter på badrumsdesign. Även de med en viss erfarenhet av badrumsrenovering känner sig ofta överväldigade av uppgiften. En badrumsplanerare online hjälper till att förtydliga de viktigaste detaljerna steg för steg och förbereda inför ett möte med en konsult på plats. Badrumsplaneraren online från Villeroy & Boch är mycket användarvänligt och erbjuder många designalternativ och ytterligare funktioner. En ritning och en 3D -visualisering av ditt badrumsprojekt skapas i bara tre steg. Vi rekommenderar att badrumsplaneringen görs före renoveringsarbetet – för ibland, särskilt i gamla byggnader, är det nödvändigt med en ytterligare renovering av vattenledningarna. När konceptet är på plats kan du alltid hålla reda på kostnaderna.

Online badrumsplanerare badrumsdesignidéer badkar fåfänga spegelDesigna drömbadrummet steg för steg

Badrumsplanerare online Villeroy Boch

Steg 1 – Först bestäms rummets form och dimensioner. Användaren kan välja mellan fördefinierade standardrumsformer eller gå in i planlösningen själv med funktionen “Fritt utrymme”. Taklutningar kan också beaktas – detta spelar senare en stor roll i valet av rätt produkter.

Steg 2 – Det är här dörrarna, fönstren, ytterväggarna och anslutningarna är placerade i rummet. Programmet tar automatiskt hänsyn till öppningsriktningarna för dörrar och fönster, vilket gör dem mycket lättare att använda. Om du tar dig tid med detta steg kan du senare hitta rätt badrumsprodukter mycket snabbare. I synnerhet kan ägare till små badrum nu tänka på hur det tillgängliga utrymmet kan utformas optimalt. Det kan vara värt att byta ut den befintliga dörren mot en skjutdörr?

Steg 3 – Rätt produkter för drömbadrummet väljs här. Det är här det breda utbudet av produkter från Villeroy står & Boch att välja mellan. Många varianter kan provas – för hälsoavdelningen bastu, bubbelpool eller infraröd kabin, för det funktionella, rena badrummet ett handfat med en hög och underdel eller för familjens badrum ett bekvämt badkar, golvdusch eller regndusch. Matchande badrumsinredning och tillbehör kompletterar inredningen.

Tro mot det ursprungliga intrycket av badrummet tack vare 3D -animering

Med online badrumsplaneraren från Villeroy & Boch alla kan bli arkitekten och designern av sitt eget drömbadrum. Tack vare 3D-animationen får du ett originellt intryck av hur det enskilda badrummet kommer att se ut. Planeringen kan sedan utföras direkt på en Villeroy & Boch partner i närheten, som kommer att ge detaljerade råd och ta hand om professionellt genomförande. Och bäst av allt – alla kan skapa mer än bara ett projekt och sedan ta ett beslut i samtal med konsulten.