Bisarr badrumsdesign – rumsinredning med naturinspirerade former

Handgjorda badrum designade handfat på koppar mässing ben

Badrummet på vinden i en 1800 -talsbyggnad nära Amsterdam har renoverats av den nederländska designstudion Bo Reudler för att erbjuda modern komfort. Det tidigare badrummet i sin ursprungliga prakt har moderniserats och presenterats i en ny outfit. Det exklusiva Badrumsdesign av Bo Reudler representerar en framgångsrik fusion av utmärkt hantverk, tradition och modernitet.

Dålig design i Amsterdam – detaljerad design, texturering och belysning

Badkar keramiska plattor LED -belysning badrumsdesign Amsterdam

Formspråket i det nya Badrumsdesign livas upp av känsliga, naturinspirerade mönster. Ornament och detaljer är dominerande i rumsmiljön, men de verkar inte påträngande, men eleganta. Vanliga naturmaterial har använts inuti byggnaden. Denna tendens fortsätter i badrumsinredningen. Individuella synliga element fångas fortfarande i tidsåldern i det historiska husets stil – som den blanka svartlackerade trädörren och den slipade ytan på terrazzogolvet. I badrummet hittar du material som glas, koppar, mässing, porslin, 100 år gammalt gjutjärn, som diskret belyses av filigran LED-belysning.

Badrumsdesign representerar traditionellt hantverk på ett modernt sätt

Badrum renovera Amsterdam-blommotiv koppar-mässing gjutjärn interiör

Badrummet, som en gång såg sterilt och livlöst ut, har nu en charmig och modern karaktär. Det bisarra Badrumsdesign från Bo Reudler Studio imponerar med sin skulpturala estetik. Detta ger designen en överraskande och fantasifull touch. De utvalda materialen skapar ett intryck av naturlighet. Varje element berättar en historia och kännetecknas av de specifika egenskaperna hos vatten, ljus, skugga, frost, etc. Låt projektet inspirera dig och ge ditt badrum den uppmärksamhet det förtjänar. Unna dig en hög nivå av avkoppling.

Renoveringsprojektet av Bo Reudler Studio: Privat badrum i Amsterdam

Badrumsmöbler koppar mässing beslag designidéer moderna

 Relief keramiska plattor med blommönster sätter väggarna i rörelse

Relief-keramiska plattor-vit badrumsmöbler-modernt ljusbrytare porslin

Särskild uppmärksamhet ägnades åt valet av beslag. Det överdimensionerade duschhuvudet, gjutjärnsvärmare, ljusbrytare av porslin, handdukskrokar och dörrhandtag i traditionell design visar den speciella stilen för design och uppmärksamhet på detaljer.

Skulpturell estetik handgjord

Väggspegel badrum effekt frost fönster design badkar

Handfatet och badkaret med fötter är speciellt utformade för detta tvättrum. Badrumsfönstret erbjuder en vacker utsikt över trädgården och visar en visuell likhet med frosteffekten, prydd med charmiga fjärilar och trollsländor.

Takgipset imiterar vattendroppar

Mönster som liknar vattendroppar takgips badrumsdesign