Det moderna badrummet med en hälsostämning – 12 spa -designidéer

modernt badrum med wellness atmosfär träpanel sten golv

Att ha en plats hemma där du kan känna absolut lugn, avkoppling och komfort är ovärderligt. Det är dock möjligt att köpa inredningen för detta lilla paradis i ditt hem och det modernt badrum att ställa in perfekt. Ta en titt på denna fantastiska moderna badrumsdesigner med en hälsostämning som definitivt skulle ha en riktig wow -faktor på dig.

Chris Johns moderna badrum

det moderna badrummet med wellness -atmosfär chris john design

Det moderna badrummet av Chris John  är ett helt underbart mästerverk. Känslan av rymd och öppenhet kommer från materialvalet – det vill säga sten, från golv till tak och naturligtvis det underbara öppna konceptet mellan badrummet och utsidan. Detta är mycket innovativt, praktiskt och underbart. Här kan du definitivt få känslan av en professionell spaavdelning i ditt eget badrum.

Den moderna badrumsdesignen av Vadim Grinevich

modern badrum wellness mosaikvägg

I denna vackra, chica Badrumsdesign av Vadim Grinevich du hittar verklig lugn och komfort. Allt om denna design skriker modern stil, kompletterad med kreativitet och innovation. Det finns inget som att kombinera rätt material med vacker design och praktiskt tänkande.

Naturmaterial – bambu och trä

modernt badrum bambu trä glas duschkabin marcin pajak

Har du drömt om en mer naturlig design som naturen kan få in i ditt hem på det mest fascinerande och moderna sättet? Om så är fallet är detta ditt drömhälsobadrum. Bambu i kombination med vita väggar är förmodligen det bästa valet för ei ett modernt badrum med en hälsostämning. Detta bad väcker associationer om underbara platser i Asien med sin orientaliska stil. Res med din fantasi. Detta bad hjälper dig att slappna av och rensa ditt sinne för alla bekymmer.

Stort fönster i badrummet

inbäddat badkar fönster teater digital design

Med sin minimalism och skönhet erbjuder dessa vackra badrumsdesigner en fullständig hälsoupplevelse. Låt din kropp och själ förnyas helt. Dessa moderna badrum med en hälsostämning har föryngringskraft i sig.

Kontrast mellan glas och sten

det moderna badrummet handfat i glas

Färgkontraster

modernt wellness badrum sten design djärvt rött handfat

Wellness -badrum från U6 Studio

wellness badrum fristående handfat U6 Studio

Wellness -badrum från U6 Studio

wellness badrum trägolv badkar u6 studio

     Designad av Malik Rakhmatullaevadet moderna hälsobadrummet Malik Rakhmatullaeva

rymligt badrum

badrumsdesign trägolv mosaikplattor brun U6 Studio

Urban chic och wellness   det moderna badrummet med en wellness -atmosfär av glas duschkabin amy