Eleganta duschkabiner i glas – inspiration till badrumsdesign

Duschkabin i glas-Ciela NOA Design

Det eleganta Duschkabin av glas tillhör den modernaste badrumsinredningen. De kännetecknas av sin enkla design och klassiska skönhet. Om du är sugen på en ny badrumsinredning kan du njuta av följande designer duschkabiner.

Chic duschkabiner i glas för större rum

Oval glas duschkabin MWE badrumsdesign

de Duschkabin av glas kan kombineras väl med vilken stil och inredning som helst. Det gör dem populära och universella. Om du har ett stort badrum kan du lägga till en stor duschkabin. Den ovala duschkabin från MWE, som passar för större rum ger rummet ett fantastiskt och dramatiskt utseende.

Glasväggar och duschkabin av glas

Badrum Maax New Session Ramlös duschkabin

Ämnet rymdbesparande möbler är särskilt aktuellt nuförtiden. Detta gäller även badrummet i full fart. Men dusch kan vara förtryckande och obekvämt istället för trevligt och avkopplande, särskilt när det inte finns tillräckligt med plats i duschkabinen. Duschkabin av glas är ganska lämpliga för klaustrofobiska människor eftersom de kan se ut från kabinen och inte känna sig instängda.

Inredningstips för små badrum

Så om du har ett litet badrum skulle du vara det Duschkabin av glas Mycket lämplig för dig, åtminstone för att rummet inte är visuellt åtskilt. Dessutom behöver du inte nödvändigtvis installera hela duschsystemet med alla tillbehör, eventuellt bara en glasvägg.

Moderna duschsystem – enkla att installera

Kombinerad tvättmaskin rum duschkabin

de Duschkabin av glas är lätta att installera och har ett lyxigt utseende. Om du vill göra intryck skulle Shower Combo -projektet vara från Vismaravetro verkligen värt att se. Välj en så intressant kombination – en lyxig duschkabin med ett tvättmaskinrum.

Samlingar av lyxiga duschsystem

Modernt badrum-Visionnaire-dusch-Ipe Cavali

Visionnaire duschkabin från Ipe Cavali illustrerar stil och smak in i minsta detalj. Denna italienska design skulle fascinera alla dina gäster. Bidrar till en supercool och elegant badrumsdesign “Maax New Session Frameless Shower” på. Det sensationella Duschkabin av glas med LED -glasväggar av Antonio Lupi skapar en original atmosfär.

Gör badrummet svalt

Ny Beyond glasdusch-Idromassaggio Design

Den är dock minimalistisk Duschkabin av glas från Alamoglasär väldigt vacker. En dusch i fransk stil Pepparmint Bliss innan. Ciela från Nej a och New Beyond Shower av Idromassaggio är verkligen en tillgång för den moderna badrumsinredningen.

 Duschkabin i Oceanien

Oceanien duschkabin badrumsdesign

Fransk dörr – duschdesign

Franska dörr-pepparmynta duschvägg design

LED infällda lampor av Antonio Lupi

LED-vägg Antonio-Lupi badrum