Färgtrender i badrummet 2012 – snygga och enkla färger

Färgtrender-i-badrummet-2012-guld

Om du är ute efter Färgtrender i badrummet 2012 fråga, svaret är – moderna, snygga och enkla färger. För att hålla jämna steg med mode, använd svart, vitt och rött, lila eller grönt. Kombinationen av tre färger som svart, röd och vit är också mycket populär. Lila är också mycket modernt, kombinerat med vitt eller grönt. Naturligtvis ska tillbehören också vara i harmoni med färgschemat.

Färgtrender i badrummet 2012 – vackra, enkla linjer

Färgtrender-i-badrummet-2012-röd-svart.

För designen i år är de enkla formerna mer och mer föredragna. minimalistisk badrumsdesign har alltid lockat planerare och användares intresse. de Färgtrender i badrummet 2012 är inget undantag i detta avseende. Vackra rena linjer och minimalistiska badrumsinredningar kan väcka många trevliga känslor. Om du väljer den här typen av möbler för ditt badrum, gör du inga misstag. Effekten är verkligen charmig.

Färgtrender i badrummet 2012 – Glamoröst guld

snygg badrumsdesign

Om du älskar glamour och lyx kan du välja den gyllene färgen. Till exempel är kakel i guld och beige väldigt trendiga. Naturligtvis, då och tillbehör bör också vara i guld. En spegel skulle vara perfekt i inredningen. De gyllene nyanserna kombineras mycket väl med möbler av naturmaterial. Om du redan har bestämt dig för att dekorera ditt badrum i guld kan du också kombinera det med svart eller rött. Sammantaget fick de trefärgade interiörerna ett stort intresse i år. Kombinationerna räcker för att inte möta svårigheter att välja ett färgschema. Så använd din fantasi modigt.

glamoröst mörkt guld – färgtrender i badrummet 2012

glamorös-mörk-guld-färg-trender-i-badrummet-2012

Om du älskar vacker och innovativ badrumsdesign har vi också goda nyheter för dig. Den innovativa badrumsdesignen är också en hit i år. Speciellt när det gäller texturer och material för badrumsplattorna. Sådana material kan appliceras på alla stora rum. Det finns många moderna plattor som skapar en känsla av att gå på vatten. Golvvärme kommer också att hedras under 2012.

pigga röda accenter i badrumsdesignen

sprit-röd-accenter-badrum-design

glänsande rosa badrumsdesign

rosa-blank-badrum-design

Färgtrender i badrummet 2012 djupblått

Färgtrender-i-badrummet-2012-djupblå-väggfärger

Färgtrender i badrummet 2012 – Orange strålande energi

Färgtrender-i-badrummet-2012-energi-strålande-orange

lyxiga starka röda toner i badrummet

lyxiga-stark-röda-toner-badrum

rosa

rosa-accenter-färg-trender-i-badrummet-2012

energisk rosa färg

energisk-rosa-färg-badrum-design

färsk grön

Färgtrender-i-badrummet-2012-grönt

delikat lila

Färg-trender-i-badrummet-2012-delikat-lila

grön accentvägg

grön accent vägg badrum design

rosa för kvinnor

dam badrumsdesign

De 21 smartphone -apparna är också till hjälp för inredning