Idéer för badrumsdesign – badkarets design blir ett blickfång i badrummet

Akryl inbyggt badkar-Rhapsody Maax

Beslaget Badkar design blir snabbt en ögonsökare i varje badrum. I kombination med rätt tillbehör finns elegansen i tydliga linjer och mjuka kurvor i mitten och i varje hörn av ett badrum..

Vilket badkar design är perfekt för dig?

Badrumsmöbler akryl badkar Galassia Design Keramik

En modern sådan Badkar design bör kombinera funktionalitet och skönhet. Det minimalistiska badkaret från är idealiskt för ett estetiskt badrum Galassia -Meg 11 tillverkad av det innovativa materialet Pietraluce®. Det kännetecknas av känsliga krökta linjer och asymmetriska kanter. Den vita färgen är inte bara klassisk, utan ser också ren och elegant ut.

Fristående badkar – badkardesign med ett klassiskt utseende

Badkar design-Antonio Lupi-vit keramik

Designbadkaret från det italienska företaget Antonio Lupi kombinerar enkel elegans och funktionalitet. Utformad av Daniel Debiasi och Federico Sandri, imponerar det innovativa badkaret med sin moderna, böjda form. Bekvämt ryggstöd garanterar perfekt komfort för bästa avslappning av kropp och själ. Detta Badkar design är perfekt för rymliga badrum som ser tomma ut.

Badkar garanterar den perfekta känslan av välbefinnande

Lyxigt badkar trä-akryl-Blu Bleu-design

Yuma fristående badkar Blu Bleu var klädd med trä och träpanelerna användes bara som en accent. Så här fungerar det Badkar design varmt, inbjudande och lugnande och skapar en mysig atmosfär i badrummet. Badrumsmöbler i trä anpassar sig efter det naturliga utseendet. Enkla detaljer kompletterar hela hälsoeffekten. Badkaret för 2 personer från Blu Bleu har en bubbelpoolsfunktion och är ett blickfång i varje badrum.

Bubbelbadkar

Badkar för två nackstöd Whirlpool-Blu Bleu

Om du vill göra om ditt badrum, bör du definitivt välja ett ovanligt Badkar design besluta. Det fyrkantiga badkaret med träpanel, inbyggda bokhyllor och nackstöd är det perfekta tillskottet till din wellness-oas.

Kohler presenterar BubbleMassage -badkaret

Badkar med ingångskubisk Kohler-design

Det moderna badkaret imponerar med sitt snygga utseende och enkelhet. i Badkar design har formgivarna av Kolbrännare traditionella och moderna element på ett smart sätt kombinerat. Det solida, fristående badkaret med ett puristiskt utseende är perfekt för 2 personer, sprider värme och är lättskött.

Blickfång i badrummet

Oval badkardesign Lapicida

Det massiva kalkstensbadkaret från Lapicida – Palladio ger en touch av italiensk renässans. Det är en vacker skulptur med intressanta flytande former och en naturlig finish. De massiva betong badkar av DadeDesign representerar en sammansmältning av samtida design och funktionalitet, tydliga former och ett elegant utseende. Den imponerande ergonomiska Badkar design passar varje badrumsinredning – med glas-, marmor- och träbeklädnad.

Hemmaspa

Lyxigt inbyggt badkar Rhapsody-Maax Design

Rhapsody är ett innovativt inbyggt badkar av Maax designad. Till samtiden Badkar design lägg till många andra spa- och hälsofunktioner.

Chic badkar med bubbelpool funktion

Wellness badkar Rhapsody bubbelpool funktion Maax

Kompakt platsbesparande badkar från Treesse

Treesse badkar-med duschzon rymdbesparande design

Vitt badkar – perfekt för lyxigt badrum inrett i minimalistisk stil

Badkar med dusch purist design Galassia

Badkar med duschzon

Modernt akrylbadkar design Dade

Lyxigt badkar

Badkar vit fristående badrumsdesign Dade

Akrylbadkar – fristående

Fristående badkar i akryl Kohler

Oval lyxigt badkar

Akryl badkar Kohler abrazo mönster

Litet hälsobadkar

Akrylbadkar-vitt Kohler-fristående

Akrylbadkar med träbeklädnad

Fristående badkar i akryl-Blu Bleu

Fristående badkar

Badkar träpaneler beklädnad-Blu-Bleu design