Κατάλογος σχεδίων Bangle – 50+ νέα στυλ για κάθε λάτρη του βραχιόλι!

Εμείς, οι Ινδικές γυναίκες, μπορούμε να χωρίσουμε με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα κοσμήματά μας! Ειδικά, αυτά τα λαμπερά βραχιόλια στα κουτιά με τα μπιχλιμπίδια μας ακούγονται σαν ευλογίες από τον ουρανό! Στολίζουν τα χέρια μας και μας κάνουν να νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Λοιπόν, γιατί να μην μάθετε λεπτομερώς για αυτά τα καταπληκτικά στολίδια; Αυτό το άρθρο εκτιμά τα πολλά σχέδια Bangle της Ινδίας, μαζί με μια συλλογή από πιο πρόσφατα μοντέλα.

Αλλά, πριν από αυτό, ας γνωρίσουμε το υπόβαθρο των βραχιόλων και την προέλευσή τους! Τα βραχιόλια είναι αξεσουάρ χεριών κυκλικού σχήματος, τα οποία πήραν το όνομά τους από τη λέξη Χίντι Bungri, που σημαίνει Γυαλί. Παραδοσιακά, τα βραχιόλια κατασκευάζονταν με γυαλί και μέταλλα όπως χρυσό, ασήμι, χαλκό και ορείχαλκο. Simpleταν απλά και συχνά στολισμένα με πολύτιμους λίθους και πολύτιμους λίθους. Με την αλλαγή των χρόνων, νέες ιδέες και υλικά εισήχθησαν για να ταιριάζουν στα σύγχρονα γούστα. Έχουν πλούσια συμβολική σημασία στον ινδικό πολιτισμό και κάθε περιοχή έχει τη δική της μοναδική ποικιλία από Bangles.

Bangle Designs

Λόγοι για τους οποίους οι ινδικές γυναίκες φορούν βραχιόλια:

Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι τα βραχιόλια είναι απαραίτητα για τους παραδοσιακούς ινδικούς γάμους. Μαζί με το Mangalsutra, που συμβολίζει την οικογενειακή κατάσταση, τα Bangles προσθέτουν επίσης στην ταυτότητα μιας γυναίκας. Το να φοράς χρωματιστά βραχιόλια είναι σημάδι του «Suhaagan» μιας γυναίκας (ευτυχία που ο σύζυγός της είναι ζωντανός). Τώρα ξέρετε γιατί αυτές οι κυρίες θεωρούν δυσοίωνο να βγάλουν τα βραχιόλια τους, έστω και για μια μέρα!

Επίσης, τα διαφορετικά χρώματα που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα στολίδια υποδηλώνουν διαφορετικές έννοιες. Το κόκκινο δείχνει τη γονιμότητα, το πράσινο την ευημερία, ενώ το κίτρινο την ευτυχία και την πίστη. Μαζί με αυτές τις αποχρώσεις, τα λευκά και τα χρυσά βραχιόλια θεωρούνται επίσης ευοίωνα σε πολλές κοινότητες της χώρας. Ακόμα και ανύπαντρες γυναίκες και νεαρά κορίτσια φορούν επίσης βραχιόλια ως ένδειξη καλής τύχης και τύχης.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι βραχιόνων στην Ινδία?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κάθε πολιτεία της Ινδίας έχει το δικό της στυλ βραχιόλια, χειροποίητα για τις νεόνυμφες γυναίκες. Σε ορισμένες περιοχές, πραγματοποιείται μια τελετή για να στολίσουν τα χέρια της νύφης με έναν ειδικό τύπο βραχιόλια. Παρακάτω παρατίθενται μερικές από τις εξέχουσες ποικιλίες αυτών των στολιδιών, οι οποίες προέρχονται από διαφορετικά μέρη:

 • Ουτάρ Πραντές: Η πόλη Φιροζαμπάντ είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός βραχιόλια γυαλιού στη χώρα. Μπορείτε να πάρετε μια πληθώρα επιλογών σε χρώματα, σχέδια και μοντέλα.
 • Χαϊντεραμπάντ: Το Pearl City είναι επίσης διάσημο για τα λακαριστά βραχιόλια του. Έχει ακόμη και μια παλιά αγορά που ονομάζεται Choodi Bazaar ή το Laad Bazar που πουλά όμορφα τεχνητά βραχιόλια.
 • Δυτική Βεγγάλη και Οντίσα: Αυτές οι πολιτείες είναι γνωστές για τη μοναδική φθορά βραχιόλια Shankha (Conch Shell) Pola (Coral) που φορούσαν οι νύφες την ημέρα του γάμου τους
 • Πουντζάμπ: Σε αυτήν την κατάσταση κατασκευάζονται μια ειδική ποικιλία από βραχιόλια από ελεφαντόδοντο που ονομάζονται Chuda. Η νύφη πρέπει να τα φορά για τουλάχιστον μερικούς μήνες μετά την ημερομηνία του γάμου.
 • Γκουτζαράτ: Παρόμοια με τα Πουντζάμπι, οι γυναίκες Γκουτζαράτι φορούν έναν συνδυασμό κόκκινου, πράσινου, κίτρινου, χρυσού και άλλων πολύχρωμων Chuda.
 • Rajasthan: Σε αυτή την κατάσταση τα δακτυλιοειδή βραχιόλια που ονομάζονται Bangda είναι φτιαγμένα για τις νέες νύφες. Η περιοχή Mewad είναι επίσης δημοφιλής για το MeenakariWork και το Jadau ή το Kundan Bangles.

Μοντέρνα και όμορφα σχέδια Bangle με εικόνες:

Ας εξερευνήσουμε τώρα μερικά από τα σχέδια νέου στυλ σε διαφορετικές κατηγορίες Indian Bangles:

Χρυσά βραχιόλια:

Ανεξάρτητα από το πόσες ποικιλίες βραχιόλια έχετε, η επένδυση σε ένα ζευγάρι χρυσά βραχιόλια είναι απαραίτητη στην Ινδία. Ο χρυσός κατέχει μεγάλη αξία στην αγορά και επίσης διαρκεί μέχρι μια ζωή. Πολλές γυναίκες τα αγοράζουν ως μια σταθερή επένδυση για το μέλλον. Για να είναι φορετά, πολλά μοντέρνα σχέδια εισάγονται στην αγορά. Ρίξτε μια ματιά στα κορυφαία μοντέλα σε αυτό το τμήμα:

1. Ελαφριά χρυσά βραχιόλια:

Ελαφρύς χρυσός βραχιόλι

Αυτά τα όμορφα χρυσά βραχιόλια είναι κατασκευασμένα από καθαρό χρυσό και στριφογυρίζουν για να δημιουργήσουν τις περίπλοκες λεπτομέρειες στην επιφάνεια. Μπορείτε να παρατηρήσετε τον τρόπο που συνδυάζονται τρία διαφορετικά μοτίβα για να σχηματίσουν αυτό το αριστούργημα. Αυτό το ελαφρύ, κοίλο Kangan μπορεί να φορεθεί σε ειδικές περιπτώσεις προσθέτοντας μερικά χρωματιστά βραχιόλια στο κέντρο ή μόνα τους ως καθημερινή χρήση.

 • Υλικό: Ατοφιο ΧΡΥΣΑΦΙ
 • Περιπτώσεις: Παραδοσιακές εκδηλώσεις, καθημερινή ένδυση ή μικρά πάρτι

2. Claddagh Bangle σε χρυσό:

Claddagh Bangle σε χρυσό

Αυτή είναι μια μοντέρνα έκδοση του συμβατικού βραχιόλι και είναι ειδικά κατασκευασμένη για τη νέα ηλικία! Το όνομα Claddagh σημαίνει ένα σφιχτό χέρι, που υποδηλώνει φιλία και αγάπη. Τα χρυσά βραχιόλια Claddagh είναι πολύ δημοφιλή στις νέες γυναίκες, οι οποίες λατρεύουν να στολίζουν τα χέρια τους με ένα κομψό, κομψό και ουσιαστικό στολίδι. Είναι ρυθμιζόμενο βραχιόλι που ταιριάζει σε κάθε μέγεθος.

 • Υλικό: Ατοφιο ΧΡΥΣΑΦΙ
 • Περιπτώσεις: Casual και καθημερινή χρήση

3. Gold Kada Bangle Design:

Gold Kada Bangle Design

Αυτό το πανέμορφο ζευγάρι χρυσά Kadas είναι σίγουρο ότι θα σας αφήσει εντυπωσιασμένους. Κάθε βραχιόλι είναι ένα statement κομμάτι από μόνο του και φαίνεται εκπληκτικό με παραδοσιακές στολές. Ο μεντεσές που παρέχεται στο κέντρο, επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερα χέρια να ταιριάζουν εύκολα. Η επιφάνεια αυτών των βραχιόλων είναι διακοσμημένη με ένα λεπτό ανάγλυφο έργο που προσθέτει μια καλλιτεχνική πινελιά.

 • Υλικό: Ατοφιο ΧΡΥΣΑΦΙ
 • Περιπτώσεις: Παραδοσιακή ένδυση, γάμοι και θρησκευτικές εκδηλώσεις

4. Heart Bangle σε χρυσό:

Καρδιά βραχιόλι σε χρυσό

Τα βραχιόλια με θέμα την καρδιά είναι δημοφιλή σε εφήβους και γυναίκες στη δεκαετία του ’20. Είδα εδώ ένα τέτοιο τελευταίο σχέδιο που είναι φτιαγμένο με κίτρινο χρυσό 14 καρατίων. Οι χαραγμένες καρδιές έχουν έναν φυσικό πολύτιμο λίθο καρφωμένο στο κέντρο. Το ανοιχτό στυλ του βραχιολιού διευκολύνει κάθε χέρι να περάσει εύκολα. Είναι επίσης πολύ άνετο για ένδυση γραφείου!

 • Υλικό: Ατοφιο ΧΡΥΣΑΦΙ
 • Περιπτώσεις: Everyday Wear, Μπορεί να φορεθεί σε κολέγια και χώρους εργασίας επίσης

5. Antique Nakshi Work Bangles:

Αντίκες Nakshi Work Bangles

Η ζήτηση για κοσμήματα αντίκες βρίσκεται σε έξαρση όλων των εποχών! Πολλές γυναίκες προτιμούν να αγοράζουν αυτά τα κομμάτια από τα κανονικά βραχιόλια για τα περίπλοκα σχέδιά τους. Εδώ είναι ένα τέτοιο σύνολο στο παραδοσιακό μοντέλο εργασίας Nakshi που διαθέτει μια λουλουδένια ιδέα. Τα περίτεχνα σκαλισμένα βραχιόλια είναι μια πραγματική απόλαυση για να τα εξετάσετε από κοντά. Ένα βιδωτό άνοιγμα διευκολύνει τη φθορά και την αφαίρεση.

 • Υλικό: Χρυσός 22 καρατίων
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Πούτζες και Θρησκευτικές Τελετές

Diamond Bangles:

Το ρητό “Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού” είναι απολύτως αληθινό! Τα διαμαντένια βραχιόλια είναι σύμβολο καλής οικονομικής κατάστασης, πολυτέλειας και ευημερίας. Αυτά τα στολίδια με κοσμήματα κοσμούν τα χέρια μας με μια λάμψη που μοιάζει με αστέρι και έρχονται σε διάφορα μοντέλα που ταιριάζουν στα ινδικά και δυτικά ρούχα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα δημοφιλή σχέδια:

1. Βραχιόλια από χρυσό και διαμάντι:

Βραχιόλια από χρυσό και διαμάντι

Εδώ είναι ένα ζευγάρι διαμαντένια βραχιόλια με χρυσό 18 καρατίων. Τα πανέμορφα βραχιόλια σε στυλ Kada μπορούν να φορεθούν ως statement κομμάτια στο καθένα από τα χέρια σας. Ο σχεδιασμός διαθέτει ένα περίπλοκο λουλουδάτο σχέδιο, το οποίο ζωντανεύει με την προσθήκη μικροσκοπικών μικρών διαμαντιών. Ακόμα και ένα απλό ντύσιμο μπορεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο σύνολο φορώντας αυτά τα κομμάτια.

 • Υλικό: Χρυσός 18 καρατίων
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, βραδινά πάρτι και ειδικές εκδηλώσεις

2. Designer Diamond Bangles:

Σχεδιαστής Diamond Bangles

Εδώ είναι ένα άλλο υπέροχο ζευγάρι που είναι βέβαιο ότι θα σας κερδίσει τόνους κομπλιμέντων. Ο σχεδιασμός διαθέτει δύο απλά χρυσά βραχιόλια που ενώνονται με μια γέφυρα από διαμάντια. Με μια πιο προσεκτική ματιά, μπορείτε να παρατηρήσετε τη διαύγεια και το κόψιμο αυτών των λαμπρών πετρών. Αυτά τα ελαφριά βραχιόλια μπορούν να φορεθούν με σχεδόν οποιοδήποτε ρούχο στην ντουλάπα σας.

 • Υλικό: Χρυσός
 • Περιπτώσεις: Βραδινά πάρτι, μικρές συγκεντρώσεις

3. Βραχιόλια από λευκόχρυσο διαμάντι:

Βραχιόλια από διαμάντι από πλατίνα

Η πλατίνα και τα διαμάντια είναι ένα σπίρτο φτιαγμένο στον παράδεισο! Αυτό το πολύτιμο μέταλλο συμπληρώνει τη λάμψη των διαμαντιών όπως κανένα άλλο. Εδώ φαίνεται μια ποικιλία από βραχιόλια, τα οποία μπορούν να φορεθούν μαζί ή ως μεμονωμένα βραχιόλια. Φορέστε τα με κοκτέιλ sarees ή το μικρό μαύρο φόρεμά σας για να φαίνονται συγκλονιστικά.

 • Υλικό: Πλατίνα
 • Περιπτώσεις: Νυχτερινά πάρτι, περιστασιακές εξόδους

4. Peacock Style Diamond Kada:

Peacock Style Diamond Kada

Τα βραχιόλια παγώνι δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα! Ειδικά όταν είναι τόσο εξαιρετικό όσο αυτό το κομμάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθείτε στην αγορά του. Η βάση είναι κατασκευασμένη από χρυσό 18 καρατίων και έχει σχεδιαστεί σε παραδοσιακό μοντέλο στυλ Kada. Τα άκρα είναι διακοσμημένα με μοτίβα παγώνι και μια βίδα διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο. Με ένα τόσο όμορφο βραχιόλι στο χέρι, ποιος χρειάζεται οτιδήποτε άλλο?

 • Υλικό: 18Κ χρυσό
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Δεξίωση και Αρραβώνες

5. Solitaire Diamond Bangles:

Πασιέντζα Diamond Bangles

Τα διαμάντια πασιέντζας έχουν υψηλή διαύγεια και ακρίβεια, καθιστώντας τα τα πιο περιζήτητα σχέδια σε αυτήν την κατηγορία. Εδώ βλέπουμε ένα τέτοιο ζευγάρι φτιαγμένο σε χρυσό δίχρωμο και γεμάτο 80 λαμπρά πασιέντζες. Ο κλασικός αλλά κομψός σχεδιασμός είναι ένα καθαρό κειμήλιο και αξίζει κάθε δεκάρα.

 • Υλικό: Χρυσό δίχρωμο 18k
 • Περιπτώσεις: Κατάλληλο για γάμους, δεξιώσεις, βραδινά πάρτι

Βραχιόλια νήματος:

Μακάρι να μπορούσατε να έχετε ένα ζευγάρι ταιριαστά βραχιόλια για κάθε ένα από τα sarees σας! Είναι καν δυνατόν; Ναί! Με βραχιόλια νήματος, μπορείτε να προσαρμόσετε τα σχέδια του βραχιόλι με το ίδιο χρώμα, μοτίβο, ακόμη και το κέντημα στο ντύσιμο. Η βάση μπορεί να είναι είτε ένα γυάλινο βραχιόλι είτε ένα μεταλλικό, τυλιγμένο σε λεπτή ποιότητα μεταξωτού νήματος. Ακολουθούν μερικά από τα μοντέρνα σχέδια που πρέπει να προσέξετε:

1. Σετ νυφικού μεταξωτού νήματος:

Νυφικό σετ βραχιόλι από νήμα

Αυτό το σαγηνευτικό σετ βραχιόλι νήματος διαθέτει μια ταραχή χρωμάτων. Η συλλογή έχει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει μια νύφη! Τα βραχιόλια διαφορετικού μεγέθους είναι διακοσμημένα με κόκκινα, πράσινα και χρυσά μεταξωτά νήματα για να τους δώσουν ένα γυαλιστερό φινίρισμα. Δεν σταματά εκεί! Στοιχεία όπως πέτρες, δίσκοι και μικροσκοπικοί κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται για την τελική διακόσμηση!

 • Υλικό: Μεταξωτή κλωστή στο Metal Bangle
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Υποδοχή και Sangeeth

2. Κρεμαστά νήματα Mirror Work Thread:

Κρεμαστά νήματα Mirror Work Thread

Καθρέφτη, καθρέφτη, ποιος είναι ο πιο δίκαιος από όλους !; Εσείς! Λοιπόν, γιατί να μην τα φοράτε για να θαυμάζετε τον εαυτό σας όλη την ώρα; Δείτε αυτές τις ομορφιές που φαίνονται υπέροχα στα χέρια σας. Το βυσσινί νήμα χρησιμεύει ως πλούσιο φόντο στους λαμπερούς καθρέφτες και τη λιθοδομή. Φορέστε τα με ανοιχτόχρωμα σάρι και ετοιμαστείτε να κερδίσετε τόνους φιλοφρονήσεων!

 • Υλικό: Μεταξωτή κλωστή, μέταλλο
 • Περιπτώσεις: Παραδοσιακές συγκεντρώσεις, γάμοι και εθνοτικές εκδηλώσεις

3. Σετ βραχίονα με πολύχρωμα νήματα:

Σετ βραχιόλι με πολύχρωμα νήματα

Αυτό το πολύχρωμο σετ βραχιόλι είναι ότι πρέπει σε κουτί κοσμημάτων κάθε κοριτσιού! Το σετ 24 τεμαχίων έχει δύο βραχιόλια, το καθένα από 12 διαφορετικά χρώματα. Μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε διαφορετικά χρώματα για να ταιριάξετε με το ντύσιμό σας ή ακόμα και να τα στοιβάζετε ως σύνολο για ένα πολύχρωμο δράμα. Το λαμπερό χρυσό νήμα τυλιγμένο στην επιφάνεια τα καθιστά ιδανικά κοσμήματα για γιορτινή φθορά!

 • Υλικό: Μεταξωτό νήμα, γυαλί
 • Περιπτώσεις: Εθνοτικές εκδηλώσεις, παραδοσιακές συγκεντρώσεις και περιστασιακή ένδυση

4. Αγκράτια μεταξωτού νήματος με εργασία Kundan:

Αγκράτια μεταξωτού νήματος με εργασία Kundan

Απλώς δεν μπορείτε να παραβλέψετε αυτά τα όμορφα βραχιόλια! Τα βραχιόλια εργασίας με ροζ κλωστή Rani είναι διακοσμημένα με blingy Kundans και πέτρινη δαντέλα. Είναι ειδικά κατασκευασμένα για γάμους και σημαντικά φεστιβάλ όταν μπορείτε να τα ταιριάξετε με τα αγαπημένα σας ρούχα. Αυτά τα εντυπωσιακά σύνολα έρχονται σε διαφορετικά χρώματα για να ταιριάζουν στις πολλές διαθέσεις σας!

 • Υλικό: Μεταξωτή κλωστή, μέταλλο
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, αρραβώνες και φεστιβάλ

5. Βραχιόλια εργασίας νήματος με λατκάδες:

Βραχιόλια εργασίας νήματος με Λατκάδες

Η προσθήκη Latkans είναι μια νέα δυνατότητα στο τμήμα βραχιόλι εργασίας νήματος. Αυτό το έθνικ σύνολο Chuda είναι ιδανικό για γάμους και άλλες παραδοσιακές συγκεντρώσεις για να σας κάνει να δείχνετε ξεχωριστοί. Μπορούν να φορεθούν μαζί με πλούσια μεταξωτά sarees, lehengas, ακόμη και κοστούμια Anarkali salwar. Για να γίνουν μοναδικά αξεσουάρ, προστίθενται στην επιφάνεια Kundan και πέτρινα διακοσμητικά.

 • Υλικό: Μεταξωτό νήμα, ακρυλικό
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Λειτουργίες Mehendi και Φεστιβάλ

Γαμήλια βραχιόλια:

Ανάλογα με την πολιτεία και τα τοπικά έθιμα, οι νύφες φορούν διάφορα είδη βραχιόλια γάμου. Σε αντίθεση με τα κανονικά βραχιόλια, αυτά τα σύνολα Chuda έχουν θρησκευτική και πολιτιστική σημασία. Η χρωματική κωδικοποίηση και τα σχέδια σε αυτά τα βραχιόλια απολαμβάνουν ιδιαίτερες έννοιες όπως ευημερία, ευημερία, καλή οικονομική κατάσταση και ευτυχισμένη συζυγική ζωή. Ακολουθούν μερικά αξιοσημείωτα γαμήλια βραχιόλια της Ινδίας:

1. Bangla Shankha Pola Bangles:

Bangla Shankha Pola Bangles

Οι παραδοσιακές νύφες της Βεγγάλης φορούν αυτά τα κόκκινα και άσπρα βραχιόλια που ονομάζονται Shankha και Pola. Τα αρχικά βραχιόλια κατασκευάστηκαν με το κοχύλι που σημαίνει Shankh και το Coral που σημαίνει Pola. Ωστόσο, με την αλλαγή των χρόνων, αυτά τα υλικά αντικαθίστανται από ακρυλικά, πλαστικά και άλλα υλικά. Εδώ βλέπουμε ένα τέτοιο επιχρυσωμένο σετ φτιαγμένο αποκλειστικά για γάμους.

 • Υλικό: Ακρυλικό
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Φεστιβάλ

2. Σετ Punjabi Chooda για γάμους:

Σετ Punjabi Chooda για γάμους

Στους γάμους της Παντζάμπι, η νύφη πρέπει να φοράει ένα σετ από λευκά και κόκκινα βραχιόλια που ονομάζονται Chuda. Μια ειδική τελετή Chooda πραγματοποιείται για να στολίσει τα χέρια της γυναίκας με αυτά τα βραχιόλια. Εδώ είναι ένα τέτοιο παραδοσιακό σετ φτιαγμένο με ακρυλικό υλικό. Έρχονται με ειδική λιθοδομή και τυπωμένα βραχιόλια που ταιριάζουν στις σύγχρονες προτιμήσεις.

 • Υλικό: Ακρυλικό
 • Περιπτώσεις: Γάμοι Πουντζάμπι

3. Kerala Palakka Wedding Bangles:

Βραχιόλια γάμου Kerala Palakka

Τα Palakka Bangles είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των γυναικών της Κεράλα. Πήραν το όνομά τους από το “Palakkas” ή τις πράσινες πέτρες που είναι ενσωματωμένες σε χρυσό. Αυτά τα βραχιόλια φοριούνται σε σημαντικές περιπτώσεις, όπως γάμους και φεστιβάλ όπως το Onam με τα πράσινα φύλλα να συμβολίζουν την καλή τύχη και ευτυχία. Εδώ βλέπουμε ένα τέτοιο μοντέρνο στυλ μοντέρνο σχεδιασμένο για τη νεότερη γενιά.

 • Υλικό: Χρυσός
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Φεστιβάλ

4. Gujarati Wedding Bangles:

Γκουτζαράτι γαμήλια βραχιόλια

Αυτό το εκπληκτικό σετ νυφικού βραχιόλι μας θυμίζει τη βασιλική εποχή! Το Choorais στυλ Rajwadi σχεδιάστηκε για γάμους για να κάνει κάθε νύφη να αισθάνεται βασίλισσα. Το σετ αποτελείται από πολύ λεπτομερή βραχιόλια με ένα κείμενο με ζωγραφισμένα στο χέρι στο κέντρο. Φορέστε το με παραγγελία Lehenga για να λάμψει την καλύτερη μέρα της ζωής σας!

 • Υλικό: Ακρυλικό
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Νυφική ​​τελετή

5. Maharashtrian Wedding Bangles:

Βραχιόλια γάμου Maharashtrian

Οι νύφες του Μαχαράστρα φορούν συνδυασμό πράσινου και χρυσού την ημέρα του γάμου τους. Η ιδέα είναι παρόμοια με μια Punjabi Chura, αλλά τα πράσινα βραχιόλια αντικαθιστούν το κόκκινο. Μαζί με αυτά, βραχιόλια 24 καρατίων που ονομάζονται Pichodialong με αυτά. Εδώ είναι ένα τέτοιο σετ στο οποίο ο αριθμός των βραχιόλων είναι μονός για να ταιριάζει στα τοπικά έθιμα.

 • Υλικό: Χρυσό και γυαλί
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Νυφική ​​τελετή

Pearl Bangles:

Όσον αφορά τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των παραδόσεων και της νεωτερικότητας, τίποτα δεν μπορεί να πλησιάσει τη δημοτικότητα του Pearl Bangles. Είναι αριστοκρατικά, κομψά και έχουν υποτιμημένη ομορφιά. Τα περισσότερα από τα βραχιόλια που διατίθενται στην κυρίαρχη αγορά είναι κατασκευασμένα με ψεύτικα μαργαριτάρια ή μαργαριτάρια με τεχνητή καλλιέργεια. Πολύ σπάνια βλέπουμε τα πραγματικά που προέρχονται από τους ωκεανούς! Εδώ είναι μερικά από τα μοντέρνα μαργαριταρένια βραχιόλια που ταιριάζουν σε κάθε κοινό:

1. Clustered Pearl Bangles:

Clustered Pearl Bangles

Τώρα, αυτό είναι που λέμε, κομψότητα προσωποποιημένη! Αυτά τα όμορφα βραχιόλια διακοσμημένα με συστάδες από μαργαριτάρια είναι ότι πρέπει να έχετε στο παραδοσιακό κουτί κοσμημάτων σας. Η βάση του χαλκού είναι επικαλυμμένη με αντίκα επίχρυση και διακοσμημένη με μικροσκοπικά λευκά μαργαριτάρια, που μοιάζουν με τσαμπιά σταφυλιών. Μπορείτε να τα φορέσετε μαζί με sarees και salwar για να μοιάζουν με ντίσι ντέσι.

 • Υλικό: Χαλκός
 • Περιπτώσεις: Εθνοτικές εκδηλώσεις, παραδοσιακές συγκεντρώσεις

2. Pearl Wedding Kada Bangles:

Pearl Wedding Kada Bangles

Είτε πρόκειται για γάμο είτε για μια μεγάλη παραδοσιακή τελετή, χρειάζεστε ένα ζευγάρι βραχιόλια που φαίνονται τόσο υπέροχα όσο αυτό εδώ! Το μοντέλο στυλ Kada είναι ένα παχύ βραχιόλι που μπορεί να φορεθεί σε κάθε σας χέρι. Το άνοιγμα τύπου βίδας διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο, χωρίς να μελανιάσει το δέρμα σας. Επιλέξτε ένα ζευγάρι του μεγέθους σας και αποθηκεύστε τα για την επόμενη εορταστική εκδήλωση!

 • Υλικό: Κράμα
 • Περιπτώσεις: Φεστιβάλ, Γάμοι και Εθνοτικές Εκδηλώσεις

3. Μαργαριτάρια με τρεις γραμμές:

Βραχιόλια με μαργαριτάρια τριών γραμμών

Αυτό το υπέροχο ζευγάρι βραχιόλια διαθέτει μια καθαρή ποικιλία από μαργαριτάρια γλυκού νερού. Μπορείτε να διακρίνετε την ποιότητα ως προς το σχήμα, την υφή και τη λάμψη σε καθένα από αυτά. Αυτές οι ομορφιές ενώνονται ως σύμπλεγμα σε αυτά τα επιχρυσωμένα, βιδωτά βραχιόλια. Η άρθρωση είναι επίσης πλούσια σε λεπτομέρειες με δύο κόκκινα ρουμπίνια να προσθέτουν στη συνολική εμφάνιση!

 • Υλικό: Κράμα
 • Περιπτώσεις: Πάρτυ ημέρας, μικρές συγκεντρώσεις

4. Pearl Bangles With Corals:

Μαργαριτάρια βραχιόλια με κοράλλια

Μαργαριτάρια και κοράλλια συνδέονται στενά μεταξύ τους! Ναί! Το μαντέψατε, σωστά! Προέρχονται από το νερό και καλλιεργούνται τεχνητά στα εργαστήρια. Εδώ βλέπουμε ένα τέτοιο ζευγάρι φτιαγμένο με τον αειθαλή συνδυασμό κόκκινου και λευκού, που προέρχεται από τα κοράλλια και τα μαργαριτάρια αντίστοιχα! Η έντονη αντίθεση αυτών των δύο χρωμάτων σε χρυσό φόντο κάνει ένα όμορφο θέαμα!

 • Υλικό: Κράμα
 • Περιπτώσεις: Φεστιβάλ, Εθνοτικές Εκδηλώσεις και Get-Togethers

5. Designer Pearl Bangles:

Σχεδιαστής Pearl Bangles

Καμαρώστε αυτά τα ζευγάρια μαργαριτάρια που δεν έχετε δει ποτέ στην επόμενη οικογενειακή σας συγκέντρωση! Το εκπληκτικό δίδυμο διαθέτει ομάδες από λευκές και χρυσές χάντρες προσαρτημένες σε επιχρυσωμένη βάση. Για να προσθέσουμε αυτή την πινελιά “σχεδιαστή”, οι μεγάλες κρυστάλλινες χάντρες σε πράσινο και βυσσινί σταθεροποιούνται με τυχαία σειρά. Δοκιμάστε τα στο Silk saree και ετοιμαστείτε να προσελκύσετε το πλήθος!

 • Υλικό: Κράμα
 • Περιπτώσεις: Μικρά πάρτι, πάρτε Togethers και Φεστιβάλ

Ασημένια βραχιόλια:

Το επόμενο καλύτερο πράγμα για την αγορά χρυσού είναι προφανώς, το ασημί! Αυτό το λαμπερό μέταλλο έχει μεγάλη αξία στην αγορά και φαίνεται επίσης κομψό. Έτσι, αν ψάχνετε για το πολύτιμο μέταλλο, αλλά δεν είστε έτοιμοι να ξοδέψετε μια περιουσία, τότε σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα αυτά τα μοντέρνα ασημένια βραχιόλια. Φορέστε τα σε sarees, φορέματα ή ακόμα και στα τζιν σας για να δημιουργήσετε μια μοναδική δήλωση μόδας!

1. Tribal Silver Bracelet Bangle:

Tribal Silver Bracelet Bangle

Δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από αυτό το κομμάτι; Αυτή είναι η ομορφιά αυτού του σχεδίου βραχιόλι! Το βραχιόλι χελώνας Kada είναι κατασκευασμένο από ασήμι 92,5 στερλίνας, με οξειδωμένο φινίρισμα στα άκρα. Αυτό το φυλετικό μοτίβο όχι μόνο αντικατοπτρίζει το μοναδικό γούστο και την προσωπικότητά σας, αλλά προσφέρει επίσης πλούσιο συμβολισμό. Φορέστε το μόνο του ή μαζί με ένα μεταλλικό ρολόι για να αναδείξετε τη νέα σας καραμέλα!

 • Υλικό: Ασημένιο ασήμι
 • Περιπτώσεις: Casual και Everyday Wear

2. Stone Studded Silver Bangles:

Stone Studded Silver Bangles

Θέλετε ένα ζευγάρι διαμαντένια βραχιόλια, που είναι εύκολα στην τσέπη σας; Λοιπόν, δοκιμάστε αυτά τα βραχιόλια με διαμάντια για να ικανοποιήσετε την εσωτερική σας επιθυμία. Αυτό το υπέροχο ζευγάρι αποτελείται από ασημένιο ασήμι στη βάση και πέτρες από κυβικά ζιρκονία με καρφιά στην επιφάνεια. Μπορείτε να φοράτε αυτά τα βραχιόλια κάθε μέρα χωρίς να ανησυχείτε για αμαύρωση ή κλοπή και να απολαύσετε τη λάμψη τους!

 • Υλικό: Ασημένιο ασήμι
 • Περιπτώσεις: Everyday Wear, Small Party και Social Get-Togethers

3. Ασημένια βραχιόλια με ρουμπίνι και σμαράγδι:

Ασημένια βραχιόλια με ρουμπίνι και σμαράγδι

Για όσους δεν αγαπούν τις λευκές πέτρες, δοκιμάστε αυτά τα βραχιόλια με ρουμπίνι και σμαράγδι. Φτιαγμένο με καθαρό ασήμι, αυτό το ζευγάρι είναι μια πραγματική απόλαυση για τους λάτρεις των κοσμημάτων! Μπορείτε να τα φορέσετε με όλες τις εθνικές σας στολές όπως sarees και salwar για να φαίνονται αιθέρια. Για να δημιουργήσετε ένα πολυεπίπεδο εφέ, στοιβάζετε μερικά απλά ασημένια ή χρωματιστά βραχιόλια από γυαλί ανάμεσα σε αυτά τα κομμάτια δήλωσης.

 • Υλικό: Ασημένιο ασήμι
 • Περιπτώσεις: Εθνοτικά πάρτι και φεστιβάλ

Kundan Bangles:

Τα βραχιόλια Kundan είναι κατασκευασμένα με μεγάλους, άκοπους πολύτιμους λίθους για να δημιουργήσουν όμορφα σχέδια. Ενώ τα πραγματικά είναι πολύ ακριβά και κατασκευασμένα με καθαρό χρυσό, υπάρχουν προσιτά αντίγραφα διαθέσιμα στην αγορά. Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα πιο πρόσφατα μοντέλα αυτής της κατηγορίας που πρέπει να προσέξετε, αυτή την εορταστική περίοδο:

1. Επιχρυσωμένα βραχιόλια Kundan:

Επιχρυσωμένα βραχιόλια Κουντάν

Μετατρέψτε ακόμη και ένα απλό ντύσιμο σε ένα κομψό σύνολο συνδυάζοντάς το με αυτά τα βραχιόλια Kundan! Τα υπέροχα επιχρυσωμένα στολίδια προσθέτουν μια γοητευτική εμφάνιση στα χέρια σας. Με ένα ασυνήθιστο σχήμα δακρύων και λιθοδομή υψηλής ευκρίνειας, δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην προσθήκη τους στο καλάθι αγορών σας. Φορέστε τα μαζί ή χωρίστε τα σετ προσθέτοντας περισσότερα βραχιόλια στο ενδιάμεσο.

 • Υλικό: Κράμα-επιχρυσωμένο
 • Περιπτώσεις: Φεστιβάλ, Εθνοτικά Κόμματα

2. Βαριά Kundan Work Bangles:

Βαριά βραχιόλια εργασίας Kundan

Εδώ είναι μια σειρά από βραχιόλια Kundan που μπορούν να φέρουν την εθνική σας στολή σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Τα εκπληκτικά Kadas είναι διακοσμημένα με πέτρες Kundan υψηλής ποιότητας, σμαράγδια και ρουμπίνια για να προσθέσουν μια vintage γοητεία. Ξυπνήστε την εσωτερική οικογένειά σας φορώντας αυτά τα υπέροχα κομμάτια στα χέρια σας. Συνδυάστε τα με σκουλαρίκια και κολιέ Kundan για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση!

 • Υλικό: Χρυσός
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Αρραβώνας και Φεστιβάλ

3. Meenakari Kundan Bangles:

Μενεκάρι Κουντάν Μπανγκλς

Αυτό το χειροποίητο βραχιόλι δήλωσης είναι το μόνο που χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε το πλήθος! Το πολύχρωμο meenakari Kada είναι διακοσμημένο με μεγάλο Kundansto για να πάρει την εμφάνιση Royal Razwada. Το βραχιόλι με στυλ μανσέτας επιτρέπει σε ακόμη μεγαλύτερα χέρια να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτό. Απλώς φορέστε το από τη μία και ένα ρολόι από την άλλη μαζί με το εθνικό σας σάρι για να κλέψετε την παράσταση!

 • Υλικό: Κράμα
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Εθνοτικές Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Fancy Bangles:

Η λέξη “Fancy” υποδηλώνει οτιδήποτε είναι δημιουργικό και καλλιτεχνικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα φανταχτερά βραχιόλια είναι μια άμεση επιτυχία με τους fashionistas που λατρεύουν να πειραματίζονται με την εμφάνισή τους κάθε φορά. Μόνο ο ουρανός είναι το όριο όταν πρόκειται για την ποικιλία των διαθέσιμων συνδυασμών χρωμάτων, υφών και σχεδίων. Έτσι, αν θέλετε να προσθέσετε μερικά από αυτά τα βραχιόλια νέου στυλ, μετακινηθείτε προς τα κάτω:

1. Πολύχρωμα βραχιόλια:

Πολύχρωμα βραχιόλια

Τώρα, αυτό είναι που λέμε ένα πραγματικά φανταχτερό σετ! Μπορείτε να παρατηρήσετε κάθε ποικιλία βραχιόλι που μόνο θα μπορούσατε να ονειρευτείτε! Από γυαλί, λάκα, μέταλλο έως ακρυλικό και σπείρωμα, κάθε πιθανό υλικό συγκεντρώνεται για να σας κάνει μια επίδειξη-στόπερ. Μπορείτε απλά να φορέσετε αυτό το σετ σε οποιοδήποτε απλό saree για να ενισχύσετε το παιχνίδι μόδας σας. Δημιουργήστε το δικό σας μείγμα από βραχιόλια για μια νέα εμφάνιση κάθε φορά που βγαίνετε!

 • Υλικό: Γυαλί, νήμα, ακρυλικό, μέταλλο και λάκα
 • Περιπτώσεις: Εθνοτικά πάρτι, γάμοι και πανηγύρια κολλεγίων

2. Boho Stackable Bangles:

Boho Stackable Bangles

Αναδείξτε το ελεύθερο πνεύμα μέσα σας με αυτό το υπέροχο σετ βραχιόλι. Η τρίχρωμη στοίβα είναι ειδικά σχεδιασμένη για νέες γυναίκες και κορίτσια που λατρεύουν να αναδεικνύουν τη μοναδική τους γεύση. Τα βραχιόλια σε σχήμα μπαμπού συνδυάζονται με επιχρυσωμένα βραχιόλια με υφή που ταιριάζουν πολύ με την παραδοσιακή και δυτική στολή.

 • Υλικό: Μέταλλο
 • Περιπτώσεις: Casual wear, Outings, Brunches

3. Εξατομικευμένο όνομα και βραχιόλια φωτογραφιών:

Εξατομικευμένο όνομα και βραχιόλια φωτογραφιών

Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει τη συγκίνηση ενός εξατομικευμένου σετ κοσμημάτων! Ειδικά όταν έχει την εικόνα και το όνομά σας και το καλύτερο σας μισό, ο ενθουσιασμός διπλασιάζεται. Εδώ φαίνεται μια τέτοια ιδέα για δώρο. Εκπλήξτε τους αγαπημένους σας προσαρμόζοντάς τους με τα ονόματά σας, καθώς και μια μικρή εικόνα για να δημιουργήσετε αναμνήσεις ζωής.

 • Υλικό: Ακρυλικό
 • Περιπτώσεις: Δώρο για επέτειο, γενέθλια, γάμους

Γυάλινα βραχιόλια:

Τα γυάλινα βραχιόλια έχουν τη δική τους μικρή γοητεία! Κάνουν ένα χαλαρωτικό τζίνγκλι στην παραμικρή στιγμή και μας φέρνουν απέραντη χαρά. Σε πολλές κοινότητες, η χρήση γυάλινων βραχιόλων είναι σημάδι οικογενειακής κατάστασης και δεν αφαιρείται ποτέ από τις γυναίκες μέχρι να πεθάνει ο σύζυγός της. Αφήνοντας στην άκρη τα έθιμα και τις παραδόσεις, τα γυάλινα βραχιόλια φοριούνται επίσης από τους νέους ως δήλωση μόδας! Ακολουθούν μερικά μοντέλα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος:

1. Γυάλινα βραχιόλια με πέτρα:

Stone Studded Glass Bangles

Γυαλί και πέτρες κάνουν ένα όμορφο θέαμα μαζί. Ειδικά όταν το combo έρχεται σε ένα μπλε βασιλικό χρώμα καθώς αυτό το βραχιόλι είναι σετ, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσετε τον εαυτό σας πια! Εδώ βλέπετε ένα ελαφρύ, κομψό σετ βραχιόλια που προσθέτουν μια γυαλιστερή εμφάνιση στο ντύσιμό σας. Έρχονται σε διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις για να ταιριάζουν με όλα τα sarees και τις διαθέσεις σας!

 • Υλικό: Ποτήρι
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Φεστιβάλ, Νυχτερινά πάρτι

2. Γυάλινα βραχιόλια ζωγραφισμένα στο χέρι:

Βραχιόλια ζωγραφισμένα στο χέρι

Εδώ είναι μια διαφορετική έκδοση γυάλινων βραχιόλων που είναι σίγουρο ότι θα σας παρασύρει! Το υπέροχο σετ περιλαμβάνει Chudiyan διαφορετικού χρώματος, διακοσμημένο με λιθοδομή και ζωγραφισμένο στο χέρι σχέδιο. Αυτά τα βραχιόλια προσθέτουν μια μικρή γραφική γοητεία στο ντύσιμό μας, ειδικά όταν πρόκειται για ένα απλό κοστούμι saree ή salwar. Μη διστάσετε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε διαφορετικά χρώματα για να δημιουργήσετε το δικό σας σετ!

 • Υλικό: Ποτήρι
 • Περιπτώσεις: Casual Wear, Φεστιβάλ και Day Parties

3. Kada Style Glass Bangle:

Kanda Style Glass Bangle

Αυτό το ζευγάρι γυάλινα βραχιόλια είναι σίγουρο ότι θα σας ξετρελάνει! Τα μοντέρνα Kadas φτιάχνονται προσθέτοντας τρία απλά γυάλινα βραχιόλια μαζί και διακοσμημένα με χάντρες. Με τέτοια κομμάτια στο κουτί κοσμημάτων σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι θα φορέσετε στο επόμενο πάρτι σας. Ωστόσο, μην το παρακάνετε και κολλήστε μόνο ένα κομμάτι στο καθένα από τα χέρια σας.

 • Υλικό: Ποτήρι
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Φεστιβάλ και Πάρτυ

Επιχρυσωμένα βραχιόλια:

Τα επιχρυσωμένα, που ονομάζονται επίσης ρολά χρυσά βραχιόλια, κατασκευάζονται με τη χρήση επιχρύσωσης σε μεταλλικά βραχιόλια. Μοιάζουν και αισθάνονται σαν τα πραγματικά, αλλά έρχονται με ένα τεράστιο πλεονέκτημα τιμής. Φροντίστε να αγοράσετε ποιοτικά, καθώς οι φθηνότερες εκδόσεις μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε γκριμάτσες. Ακολουθούν μερικά από τα πιο πρόσφατα μοντέλα αυτής της κατηγορίας, τα οποία μπορείτε να φορέσετε χωρίς να ανησυχείτε για την τιμή ή την ασφάλεια:

1. Παραδοσιακό επιχρυσωμένο σετ βραχιόλι:

Παραδοσιακό επιχρυσωμένο σετ βραχιόλι

Αναδείξτε την αγάπη σας για τις παραδόσεις με αυτή τη διαχρονική συλλογή από βραχιόλια. Φαίνονται εκπληκτικά ρεαλιστικά με το premium χρυσό φινίρισμα. Με τέτοια εξαιρετική δεξιοτεχνία και περίπλοκη λεπτομέρεια, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβετε ότι πρόκειται για χρυσό στολίδι. Φορέστε τα ως ζευγάρι ή μαζί με απλές μπανέλες ενδιάμεσα ανάλογα με την κλίμακα του γεγονότος!

 • Υλικό: Κράμα
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, αρραβώνας, φεστιβάλ

2. Βραχιόλια από Ruby Stones επιχρυσωμένα:

Βραχιόλια από επιχρυσωμένα Ruby Stones

Αυτά τα βραχιόλια με ρουμπίνια ταιριάζουν πολύ με τα παραδοσιακά σας σύνολα. Τα κομμάτια είναι περίτεχνα σχεδιασμένα με δύο γραμμές ροζ πέτρες και φινιρίσματα με λαμπερό πράσινο κρύσταλλο στις αρθρώσεις. Έχουν οικονομικές τιμές και μια σοφή επένδυση για την επερχόμενη γαμήλια και εορταστική περίοδο. Μπορείτε ακόμη και να τα φορέσετε ως ξεχωριστά κομμάτια για μια απλή, αλλά κομψή εμφάνιση!

 • Υλικό: Κράμα
 • Περιπτώσεις: Εορταστική ένδυση και απλές τελετές

3. Επιχρυσωμένα βραχιόλια Kasu:

Επιχρυσωμένα βραχιόλια Kasu

Η σημασία ενός Lakshmi Kasu για τις γυναίκες της Νότιας Ινδίας δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μνεία! Το να φοράτε βραχιόλια στυλ Kasu θεωρείται ότι φέρνει καλή τύχη και τύχη, ειδικά σε φεστιβάλ. Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το Gold Kasus, τότε επιλέξτε αυτό το σετ τεσσάρων βραχιόλων. Συνδυάστε τα με κόκκινα και πράσινα βραχιόλια από γυαλί για να καλωσορίσετε τη θεά Lakshmi με στυλ!

 • Υλικό: Ορείχαλκος
 • Περιπτώσεις: Εορταστική ένδυση, γάμοι και θρησκευτικές εκδηλώσεις

Οξειδωμένα βραχιόλια:

Η λέξη «οξειδωμένο» σημαίνει την έκθεση του μετάλλου σε οξυγόνο για να αποκτήσετε μια αμαυρωμένη εμφάνιση! Τα οξειδωμένα κοσμήματα, ιδιαίτερα τα βραχιόλια, είναι στην τάση τα τελευταία χρόνια και είναι πιθανό να παραμείνουν για πολύ. Είναι χωρίς συντήρηση και προσφέρουν μια vintage εμφάνιση στα χέρια σας. Εδώ είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα μοντέλα στην ποικιλία Oxidised για να διαλέξετε:

1. Oxidised Black Metal Bangle Set:

Σετ βραχιόλι Oxidised Black Metal

Εάν είστε ερωτευμένοι με κοσμήματα αντίκες, δεν μπορείτε να χάσετε αυτό το σετ! Αποτελείται από δύο σετ βραχιόλια, που έχουν ένα κομμάτι δήλωσης στο κέντρο μαζί με λεπτό και μεσαίου μεγέθους chudi. Υψηλής ποιότητας οξειδωμένα έργα σε αυτά τα μεταλλικά βραχιόλια προσθέτουν μια λαμπερή πινελιά στο ντύσιμό σας. Οι μαύρες πέτρες κοσμούν αυτά τα στολίδια για να ενισχύσουν το παιχνίδι μόδας σας!

 • Υλικό: Αργυρονικέλιο
 • Περιπτώσεις: Casual wear, φεστιβάλ, Ethnic Parties

2. Οξειδωμένα βραχιόλια βραχιόλια:

Οξειδωμένα βραχιόλια βραχιόλια

Αυτό το κομψό σετ από δύο οξειδωμένα βραχιόλια μπορεί να λύσει τα δεινά της στολής σας! Αναδεικνύουν την ομορφιά των χεριών σας και τα κάνουν να φαίνονται ακόμη πιο όμορφα. Μπορείτε να τα φορέσετε σε έθνικ ρούχα και σύνολα fusion για να αναδείξετε τον κομψό παράγοντα boho. Συνδυάστε τα με ένα ασορτί κολιέ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για να ποζάρουν για τη selfie σας!

 • Υλικό: Αργυρονικέλιο
 • Περιπτώσεις: Παραδοσιακές Εκδηλώσεις, Φεστιβάλ

3. Oxidised Ghungoo Bangles:

Oxidised Ghungoo Bangles

Σας λείπει ο γλυκός ήχος ενός Ghungroo; Αλλά, μισείτε να φοράτε Payals; Σας έχουμε μια υπέροχη ιδέα! Φορέστε αυτά τα βραχιόλια Ghungroo που είναι σαν αστράγαλα στα χέρια σας. Η λεία επιφάνεια αυτού του οξειδωμένου σετ το καθιστά άνετο για μεγάλης διάρκειας. Δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για τις καμπάνες που γρατζουνίζουν το δέρμα σας λόγω του φιλικού προς το δέρμα σχεδιασμού τους.

 • Υλικό: Ορείχαλκος
 • Περιπτώσεις: Φεστιβάλ, κολέγιο και casual ρούχα

Ruby Bangles:

Τα ρουμπίνια είναι πολύτιμοι λίθοι με κόκκινο αίμα και ανήκουν στην κατηγορία των «πολύτιμων». Ωστόσο, τα πραγματικά ρουμπίνια είναι ακριβά και σε τιμή ισοδύναμη με τα διαμάντια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε φορώντας αυτές τις φωτεινές πέτρες. Αυτά τα ημιπολύτιμα και ψεύτικα μπαστούνια Ruby εκπληρώνουν την επιθυμία σας, χωρίς να κάψετε μια τρύπα στην τσέπη σας:

1. Teardrop Style Ruby Bangles:

Teardrop Style Ruby Bangles

Ερωτευτείτε αυτά τα υπέροχα ζευγάρια από ρουμπίνια, σχεδιασμένα για ειδικές περιστάσεις. Οι πέτρες σε σχήμα δακρύων προσθέτουν μια παραδοσιακή εμφάνιση στο ντύσιμό σας. Τα λαμπερά CZ’s προσθέτουν λάμψη στα βραχιόλια και τα κάνουν λαμπερά. Μπορείτε να τα φορέσετε με αντίθετα χρώματα sarees όπως πράσινο, λευκό ή ακόμη και χρυσό για να δημιουργήσετε μια έντονη δήλωση.

 • Υλικό: Ορείχαλκος
 • Περιπτώσεις: Φεστιβάλ, Θρησκευτικές Τελετές

2. Heavy Kada Style Ruby Bangles:

Heavy Kada Style Ruby Bangles

Αυτό το λουλουδάτο σετ Ruby και CZ Kada είναι μια πραγματική απόλαυση για παρακολούθηση! Τα πολυλειτουργικά βραχιόλια μπορούν να διαμορφωθούν με διαφορετικούς τρόπους για να προσθέσουν ένα δράμα κόσμημα στα χέρια σας. Μπορείτε να τα φορέσετε ως μονά κομμάτια ή να προσθέσετε απλά βραχιόλια και στις δύο πλευρές για μια ιδιόμορφη εμφάνιση. Είναι επίσης εκπληκτικά ελαφριά, οπότε έχετε περισσότερους λόγους να τα επιλέξετε για κάθε εκδήλωση!

 • Υλικό: Ορείχαλκος
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, Φεστιβάλ και βραδινά πάρτι

3. Σχεδιαστής Ruby Bangles:

Σχεδιάστρια Ruby Bangles

Αν ακουμπάτε στο μοντέρνο στυλ του τοίχου της μόδας, τότε επιλέξτε αυτά τα βραχιόλια! Το λαμπερό Kada είναι φτιαγμένο με διαφανείς πέτρες Cubic Zirconia και Ruby που συνδυάζονται με κομψό τρόπο. Η εσωτερική πλευρά του βραχιολιού είναι λεία και εύκολο να γλιστρήσει στα χέρια σας. Μπορείτε να το φορέσετε σε κοστούμια Salwar, sarees, ακόμη και κοκτέιλ βραδινά φορέματα.

 • Υλικό: Ορείχαλκος
 • Περιπτώσεις: Γάμοι και βραδινά πάρτι

Baby Bangles:

Τα μωρά είναι ακαταμάχητα και μας δίνουν χαριτωμένη επιθετικότητα! Ειδικά όταν αυτά τα παχουλά μπράτσα είναι στολισμένα με όμορφα βραχιόλια, δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθείτε στο να τα σκουπίσετε. Είναι επίσης παράδοση σε πολλές περιοχές να βάζετε χρυσά ή ασημένια βραχιόλια στα χέρια των κοριτσιών και των αγοριών. Εάν έχετε μια χαριτωμένη κούκλα στο σπίτι σας που περιμένει ένα όμορφο ζευγάρι βραχιόλια, τότε δείτε αυτά τα νέα μοντέλα:

1. Black and Gold Nazariyan Bangles:

Μαύρα και χρυσά βραχιόλια Nazariyan

Μιλώντας για βρεφικά βραχιόλια, το πρώτο προϊόν που έρχεται στο μυαλό μας είναι ένα μαύρο με χάντρες. Οι μαύρες χάντρες πιστεύεται ότι διώχνουν το κακό μάτι και προστατεύουν το μωρό από τις αρνητικές ενέργειες. Εδώ φαίνεται ένα ζευγάρι στο οποίο υπάρχουν μαύρες χάντρες που συνδυάζονται με χρυσές μπάλες για να ταιριάζουν στα γούστα των σύγχρονων γονέων. Είτε πρόκειται για αγοράκι είτε για κορίτσι, η προσθήκη τους στο καλάθι αγορών σας είναι απαραίτητη!

 • Υλικό: Κράμα
 • Γένος: Για άνδρες και γυναίκες

2. Παραδοσιακά ασημένια βραχιόλια Kada:

Παραδοσιακά ασημένια βραχιόλια Kada

Αυτά τα ασημένια Kadas είναι άλλες δημοφιλείς παραλλαγές στο τμήμα του βραχιολιού. Μπορείτε να επιλέξετε για μωρά ηλικίας 6 μηνών και άνω όταν τα χέρια τους μεγαλώνουν λίγο. Έρχονται με λείο φινίρισμα για να ταιριάζουν στο τρυφερό δέρμα του μωρού σας. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα κομψό αλλά φιλικό προς τα παιδιά ζευγάρι βραχιόλια, τότε επιλέξτε αυτό!

 • Υλικό: Ασήμι
 • Γένος: Κορίτσια

3. Άνοιγμα Kada Style Bangles:

Ανοίξτε το Kada Style Bangles

Αν ψάχνετε για ένα ζευγάρι βραχιόλια για καθημερινή χρήση, δείτε αυτό! Τα λεία, ανοιχτά βραχιόλια μπορούν να ταιριάζουν στα περισσότερα μεγέθη χεριών μωρών από 6 μηνών έως 2 ετών. Ο ρυθμιζόμενος σχεδιασμός καθιστά εύκολη την τοποθέτησή τους και την αφαίρεση χωρίς να βλάψετε το μικρό σας. Επίσης, ο απλός σχεδιασμός αφαιρεί όλες τις ανησυχίες σας για χάντρες ή άλλα επιβλαβή στοιχεία που εισέρχονται στο στόμα τους!

 • Υλικό: Ασήμι
 • Γένος: Για άνδρες και γυναίκες

Ανδρικά βραχιόλια:

Ποιος είπε ότι τα βραχιόλια είναι μόνο για γυναίκες και μωρά; Οι άντρες έχουν τη δική τους ποικιλία από βραχιόλια, τα οποία συνήθως ονομάζονται βραχιόλια ή καδάκια σε αυτή την περίπτωση. Διαφέρουν από τα γυναικεία βραχιόλια ως προς τη μάρκα, το πάχος και το σχέδιο. Είναι πιθανό να βρείτε ένα απλό, λείο μεταλλικό Kada με μία ή δύο πέτρες καρφωμένες πάνω του. Ακολουθούν μερικά από τα κορυφαία ανδρικά βραχιόλια για να δείτε αυτή τη σεζόν:

1. Ανοξείδωτο ατσάλι Bangle για άνδρες:

Ανδρικό βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι

Αυτό το βραχιόλι μιλά για αρρενωπότητα και δύναμη! Η στιβαρή μανσέτα από ανοξείδωτο ατσάλι αποκαλύπτει την ελεύθερη διάθεση σας! Ολόκληρο το βραχιόλι αποτελείται από εξαιρετικά γυαλισμένο SS με κρυφό κούμπωμα. Αυτό καθιστά εύκολο να φορεθεί και να αφαιρεθεί. Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή τον καλύτερο σας φίλο! Κυρίες, μπορείτε να το αγοράσετε για τον άντρα σας και να τον ντους με αγάπη!

 • Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
 • Περιπτώσεις: Casual, καθημερινή ένδυση

2. One Gram Gold Bangle για άνδρες:

One Gram Gold Bangle για άνδρες

Αν σας αρέσουν τα παραδοσιακά χρυσά μοντέλα Kada, τότε πρέπει να πάτε για αυτό το κομμάτι! Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χρυσό υλικό ενός γραμμαρίου, το οποίο του προσδίδει ανώτερο φινίρισμα. Το βραχιόλι έρχεται σε διαφορετικά μεγέθη για να ταιριάζει σε μεμονωμένες μετρήσεις. Μπορείτε να το φορέσετε σαν κανονικό βραχιόλι και να το στερεώσετε πάνω από τον καρπό σας ως ένδειξη αντρικής δύναμης!

 • Υλικό: Επιχρύσωση
 • Περιπτώσεις: Γάμοι, καθημερινά ρούχα

3. D-Bar Handcuff Bangle For Men:

D Bar Handcuff Bangle For Men

Αυτή η χειροπέδα D-bar έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους πανεπιστημιακούς να δείχνουν την επαναστατική πλευρά τους. Ο εργονομικός σχεδιασμός το καθιστά καλά στον καρπό σας και λειτουργεί με σύστημα βιδών και κλειδώματος. Ένα υψηλής ποιότητας μαύρο φινίρισμα ροδίου του δίνει μια θανατηφόρα λάμψη για να συμπληρώσει τον τόνο του δέρματός σας. Φορέστε το με ένα στιβαρό μπλουζάκι και ένα τζιν ταλαιπωρημένο για να γοητεύσετε τις κυρίες!

 • Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
 • Περιπτώσεις: Casual και College Wear

Συμβουλές για να κρατήσετε τα βραχιόλια σας μακρά:

Χρυσό ή ρολό χρυσό, τα βραχιόλια είναι τα αγαπημένα σας κοσμήματα και χρειάζονται επιπλέον φροντίδα για να διαρκέσουν πολύ! Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές μπορεί να τα κάνετε να φαίνονται ολοκαίνουργια, ακόμη και μετά από χρόνια χρήσης:

 • Αποθηκεύετε πάντα τα βραχιόλια σας σε ξεχωριστά κουτιά. Μην τα μπερδεύετε για να αποφύγετε ζημιές ή σπασίματα.
 • Αγοράστε διοργανωτές βραχιόλια, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε και να βρείτε καλύτερα τα βραχιόλια σας.
 • Τα γυάλινα βραχιόλια μπορούν να τυλιχτούν σε μια εφημερίδα για να αποφευχθούν ρωγμές στην επιφάνεια
 • ΑΝ έχετε λεπτή πέτρα ή άλλα διακοσμητικά, τυλίξτε τα με βαμβάκι και αποθηκεύστε τα ξεχωριστά
 • Τα χρυσά κοσμήματα 1gm δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με νερό, χημικά και αρώματα. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να βλάψουν την επιφάνεια της επένδυσης και να μειώσουν τη γυαλάδα.
 • Καθαρίστε τα μεταλλικά βραχιόλια σας σε ένα πανί βουτηγμένο σε λευκό ξύδι και νερό. Αυτή η μέθοδος βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς χωρίς να αμαυρώσετε το προϊόν.

Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτή η υπέροχη συλλογή από σχέδια Bangle! Ενώ προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλες τις ποικιλίες σε αυτό το άρθρο, είμαστε και εμείς άνθρωποι και επιρρεπείς σε λάθη! Βοηθήστε μας λοιπόν να επεκτείνουμε αυτή τη συλλογή με τα αγαπημένα σας βραχιόλια και μοιραστείτε επίσης μερικές φωτογραφίες τους. Ποιός ξέρει? Το στυλ σας μπορεί να εμφανιστεί την επόμενη φορά!

Τέτοια νέα σχέδια με βραχιόλια είναι πολύ αξιολάτρευτα μεταξύ των κοριτσιών. Το υπέροχο έργο των διαμαντιών δίνει ένα εντυπωσιακό σχέδιο με καμπύλες που κρατούν χρυσό. Τέτοια βραχιόλια φοριούνται σε φορέματα σχεδιαστών και σαρένια. Αυτό το σχέδιο μπορεί επίσης να γίνει με πολύχρωμα διαμάντια σύμφωνα με τη στολή σας, αλλά δίνει το καλύτερο ελκυστικό του αποτέλεσμα με λευκά διαμάντια.

Τα σχέδια της καρδιάς ήταν πάντα ιδιαίτερα για πολλές γυναίκες σε κοσμήματα. Αυτό είναι ένα σύμβολο αγάπης, φροντίδας και αγνότητας. Αυτός ο τύπος χρυσής καρδιάς Kada με χαριτωμένα λευκά διαμάντια δίνουν μια απλή αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση στον χρήστη. Καθώς είναι απλό, φοριέται και σε casuals. Αυτό μπορεί να είναι ένα δώρο που κερδίζει την καρδιά για το καλύτερο σας μισό. Αυτός ο τύπος σχεδίου δίνεται επίσης στα νήπια ως δώρα, ή επίσης στο ντους μωρών στη μητέρα από τον πατέρα που εκφράζει την αγάπη του.