12 hängande stolar och hängmattor för barn

hängstolar-gungstolar-barnmatta

Om du behöver mer utrymme och innovativa idéer för att designa dina små älsklingar, har vi för dig idag 12 hängande stolar eller hängmattor valda som förslag för dig. Barn och tonåringar kommer att ha mycket roligt när de umgås med syskon eller vänner, om de vill läsa något i fred eller om de vill koppla av. Vi hoppas kunna inspirera dig till nästa projekt i barnrummet med en hängande stol.

12 coola hängande stolar design

Baby room väggdekor gungstol

12 hängande stolar som du måste välja mellan är olika i design och material. I form av en bubbla av transparent plast erbjuder denna hängstol en stor variation för barnen i deras barnrum. Den sfäriska designen är modern och samtida och utrymmet inuti är tillräckligt stort även för en tupplur eller för att svänga medan du berättar på kvällen. Dina barn väntar inte ens på att visa denna nyhet för sina skolkamrater. I ett barnrum används den här hängstolen som en elegant inredning som bidrar till inredningen i rummet, även om du inte kan använda den för din baby på ett tag. På en metallram ser det elegant och elegant ut och hängs inte ens i taket.

12 coola hängande stolar

Gungande tält-hängt-på-trädet

Det du kan ha i barnkammaren är också 12 coola hängande stolar i trädgården. När det är fint väder är hängande tält det perfekta tillfället att underhålla och hålla dina barn sysselsatta. Detta är en bra julklapp till barnen i deras barnrum. Om du älskar boho -utseendet finns också några färgglada handgjorda hängmattor. Det påminner dig mer om de stora tiderna i tvillingkammaren “stora tjejen” i mellanstadiet.

Boho look-swing-stickad-färgglad-fiber

Med en boho -look för skolåldern

Hängmatta för läsning

Denna hängmatta kan bära upp till 90 kg och kan till och med bjuda in mamma och pappa ombord. Skapa ett läshörna för dina barn och välj ekologiska textilier och mjuka sittdynor för mer komfort.

handgjord hängstol

Denna hängmatta, där du också kan svänga dina barn, har en vacker bohemisk stil. Detta ger barnrummet ett vuxet utseende och betonar det subtila och kulturella i det. Handgjorda och individuellt designade, du kan lägga till ett par kuddar och filtar för mer komfort.

handgjord-hängande-stol-i-svart

Denna extraordinära hängstol är handgjord av 100% ekologiska material. Det finns också plats för två eller flera barn. Den svarta designen och figurerna kommer särskilt att glädja mamma och pappa, eftersom de ändå har valt den moderna inredningsstilen hemma.

Tyg tillverkad-trästång-hängande stol

Tyget är tillräckligt tjockt och ger därför föräldrar en lugnande känsla medan de lämnar sitt barn till hängstolen. Extra klädsel och sittplatser kommer säkert att glädja barnen och fickorna som används kan fyllas med leksaker eller böcker för mer roligt på sätet.

Swing fun grotta av tyg

Denna hängande stol är känd som en svänggrotta. I det ögonblick som barnet kommer in börjar drömresan i värme och komfort. Ballongformen sparar utrymme och är särskilt lämplig för de mindre barnrummen.

Sovrum-med-gungstol

När barnen fortfarande är små är det en bra idé att designa ett läshörna i barnrummet och på så sätt skapa entusiasm, särskilt på kvällstimmarna innan du lägger dig.

Brasiliansk-hängmatta-med-färgade-ränder

Färgerna och mönstren på denna hängmatta kommer garanterat att glädja dig. Redo för användning i trädgården, i strandhuset eller helt enkelt i barnrummet för roligare läsning eller vila.

Fjärilar-på-väggen boho-hängstol

I denna plantskola hittar vi en typisk bohemisk stil av en hängande stol från en tonårsflicka. Det passar perfekt med stängningskorgarna och kompletterar utseendet på rummet. Helt enkelt för att bli kär i färgkombinationen och resten av inredningen!