Cabriolet barnsängar i modern design för det nya barnrummet

YiAhn konvertibla babymöbler handfat bordsstolar bokhylla

Moderna linjer, miljövänlig design och innovativa val definierar dessa föränderliga Babysängar i modern design. De kombinerar mångsidiga möbleringslösningar och har mer än en funktion.

Babysängar i modern design – YiAhn av Min Chul Kang

Bassinet YiAhn konvertibla möbler barnrum bambuplywood

Vagnen YiAhn tänker inte bara på funktionalitet under de första tre månaderna av barnet, utan också efteråt. Den Brooklynbaserade industridesignern Min Chul Kang inspirerades av att hennes första barn kom för att designa möbler för nyfödda istället för de dyra och kortlivade bassängerna på marknaden. Designkonceptet hedrar en sund tillväxt och utökad funktionalitet. Vagnen går från en spjälsäng till en leksakslåda, från en bokhylla till en stol och ett bord. Det kommer att följa ditt barn hela vägen till grundskolan.

Bassinet YiAhn baby sängar design bokhylla leksak låda

YiAhn-barnsängen är tillverkad av förnybara, giftfria material och består av bambu-plywood Plyboo ®, rostfritt stål, krom och metall, 100% bomullsbo. Strukturen använder ett enkelt repsystem för att fästa de modulära komponenterna tillsammans.

YiAhn -barnsängar med blöjor i modern design

När barnet växer ut i vagnen kan det enkelt omvandlas till en leksakslåda och bokhylla med lådor. För grundskoleåren kan modulsystemet omvandlas till en bekväm stol och ett bord som passar barn från 4 till 8 år.

Min Chul Kang designer baby sängar med en modern design

Chul Min Kang kallar hennes första möbel för “en design kärlekshistoria” och vi är lika förtrollade – både med den tankeväckande designen och hennes vackra son YiAhn.

   Bassinet YiAhn konvertibel bambu plywood eko design

YiAhn design repsystem fäster tillsammans bo

YiAhn baby korg design boet bomull bambu

konvertibla möbler barnkammare barnsäng barnsäng konvertibla bordsstolar barntid Barnsängar med en modern designad bassäng YiAhn

Det andra förslaget till barnsängar med modern design är denna unika Koo -vagga från Lunar, ett företag baserat i Palo Alto, Kalifornien. Vaggan kan förvandlas till en fåtölj för att älska mammor. Tillverkaren planerar ett rapporteringssystem och flaskvärmare för att utveckla det innovativa konceptet.

Babysängar i modern design – Koo vagga från Lunar

KOO vagga baby fåtölj mamma cabriolet innovativ

multifunktionella barnmöbler barnsäng fåtölj mor modern design

lunar koo vagga barnsängar med modern design fåtölj mor

koo baby basket gungstol mor konvertibel design

KOO babysängvagn konceptflaska varmare lunar