Söta färger och väggdesign i barnkammaren och barnrummet

Prinsessrum som dekorerar väggklistermärken

Vi erbjuder dig söta idéer för Väggdesign i barnrummet och barnrum – idéer för tapeter och tapeter. Tres Tintas Barcelona -kollektionen innehåller intressanta mönster och färgscheman och skapar en glad atmosfär för barnen.

Väggdesign i barnrummet – färger och motiv

Väggdesignidé för barnrum

Samlingen av Tres Tintas Barcelona skapades av fem designers som skapade en sagostämning för småbarnen. Dessa roliga scener kommer att inspirera och skapa ett äventyrligt interiörschema som inspirerar till lek. Det är ingen lätt uppgift att göra rätt Väggdesign i barnrummet att välja. Designerna valde neutrala färger och fäste ett intressant mönster på tapeten i barns höjd. Så det är säkert att barnet kan ge fantasin fria händer när det leker.

Väggdesign i barnrummet – organisera en lekplats

Spela indiska tält för hörnkammare

Sätt upp en lekplats med en böna, ett kreativt hyllsystem för leksakerna, ett bord med stolar där barnet kan måla och ett roligt väggklistermärke. Så det är klart från början – det är här vi spelar. Färgerna bredvid sängen ska i alla fall vara pastellfärgade – så att barnet kan lugna sig. Välj motiv som aldrig blir gamla – för tjejer – prinsessor eller blommor, för pojkar – pirater, sjömän, riddare. Sätt upp ett indiskt tält mitt i lekrummet och kombinera det med roliga kanter – så det övergripande utseendet blir komplett.

Sött barnrum med en intressant tapet

kreativt väggdesign-barnkammartåg

När du överväger den nya väggdesignen i barnkammaren, överväg vad barnet tycker om det. Matcha färgerna och motiven efter det syfte rummet ska tjäna. När barnet går till skolan ska det inte finnas några färgglada motiv ovanför skrivbordet. Du kommer att distrahera hans uppmärksamhet. Så tänk på fördelningen av rymden i perspektiv – vad kommer att förändras med tiden. Om barnet tröttnar på den här väggdekalen kan du helt enkelt dölja den med en bokhylla. Låt dig inspireras av Tres Tintas Barcelonas förslag och sätt upp ett sagoliknande barnrum!

Grönt färgschema

söt barnkammare vägg design grön färg

Färgglada barnrum

lillbarnssäck

Söt design för småbarn

söta prinsessan plantskola slott tapeter

Robott – kreativ väggdesign för pojkar

Pojkarum Robott Väggklistermärke Idé

Havstema i barnkammaren

Söta idéer väggfärger tjejer

Pirattema för pojkar

Barnrum pirat pojke interiör

Dekorativt blommönster på väggen i flickrummet

Flickrums design-väggfärger

Hus – mönster för äldre barn

blågröna tjejerum färgschema