Utdragbar barnsäng med tälttak inbjuder dig att gå på äventyr

utdragbart-barnsäng-tält-tak-äventyr-grå-design-kreativ-intressant

Småbarn behöver frisk luft, spel och framför allt äventyr. Den där Barnsäng med tälttak och lekfull design väcker barnens fantasi och gör dem på gott humör.

Säng med tälttak väcker barnens fantasi

Exempel foton vackert design pojkar säng tält tak

Ofta står man inför utmaningen att hitta plats för alla nödvändiga möbler i barnrummet. Naturligtvis finns det knappt plats kvar för en gästsäng, än mindre ett tält. Designerkontoret Mathy av Bols löste problemet – och tog med en multifunktionell design på marknaden. Utdragningen Barnsäng med tälttak är extremt platsbesparande och funktionell. Den stabila träkonstruktionen skapar en känsla av trygghet. En hoprullningsdörr fästs i sängen med en liten trälist. Tältets två sidor lämnas öppna – så god ventilation är möjlig.

Utdragbar säng med tälttak-platsbesparande och lekfull design

Tält tak pojkar rum design exempel idéer

Den där Barnsäng med tälttak finns i olika färger. Barnen ändrar snabbt sina favoritfärger – sängen kan målas om utan problem. Färgen på sängramen bör samordnas med inredningsstilen. Den gröna färgen skapar en glad stämning och är väl lämpad för modern / minimalistisk inredning. Den enkla vita färgen passar perfekt, till exempel med puristiska interiörer eller inredning i skandinavisk stil. Det kan fräschas upp med färgglada kuddar och lintäcken. Dekorationen överlämnas till föräldrarnas och barnens fantasi – tillsammans kan de tillföra designen en personlig touch.

Säng eller tält? Sängen erbjuder en lekplats under dagen och en gästsäng på kvällen

Barnsäng utdragbart tält tak idé förvaringsutrymme

Äventyr i ditt eget barnrum – sängen med tälttak

original inredning säng tält tak träd väggdekoration

Tält tak vackra kuddar pojkar rum rullbar dörr