Innovativ lampdesign

Designad av Tom Dixon

modern innovativ belysning

Brittisk designer Tom Dixon har detta innovativa Lampdesign designad. Kollektionen heter Etch och består av tre modeller, varav två är taklampor och en är utformad i form av en ljuskrona. Lamporna skapades med mycket kreativitet och övertygar med sitt snygga koncept.

Modern och elegant lampdesign

fascinerande lampa

 Den första lampan heter Etch Web och har en 65 cm bred skärm. Dess struktur är gjord av kopparfiber och liknar en spindelnät. Det spännande med denna design är skuggorna som lampan kastar. Den sfäriska konstruktionen består av flera mönster i form av en femkant, som kastar otroliga skuggor på väggar och golv. Lampan väger väldigt lite – bara 980 g och ser väldigt lätt ut. Den stora lampan är i mitten av sfären och det är innovativt Lampdesign Helt och hållet.

Spännande lampdesign

modern innovativ lampdesign

Den andra modellen från Etch -kollektionen har också ett paraply och heter Etch Light Brass. Dess struktur var gjord av mässing. Det kastar mindre skuggor och skapar en mystisk och mysig atmosfär. Den där Lampdesign designades mycket exakt så att varje lampa passar en viss atmosfär.

Den tredje modellen av Tom Dixon heter Etch Candle Holder och var gjord av metall. Det kastar otroligt vackra skuggor och gnistrar som eld. Effekten är unik och får den innovativa lampdesignen att se intim ut.

Av K.H. Christova

modern lampa med en innovativ design

modern lampa med en spännande design