22 armaturer och lampor designidéer för varje inredning

modern golvlampa-chic design vit

Vi erbjuder dig 22 idéer för lampor och Lampdesign, som fräschar upp din inredning. Inte bara praktisk, utan också innovativ – denna belysning är den perfekta dekorationen för alla moderna interiörer!

Snygg lampdesign för vardagsrummet

modern taklampa vardagsrum belysning idé

Aqua design presenterade nyligen en ny taklampa som kan bli en riktig höjdpunkt i ditt vardagsrum. Det skickar Lampdesign kommer att locka allas uppmärksamhet.

Lampdesign – Ubundus

modernt lamp vardagsrum cool design

Scott Jarvie har kommit med en ny lampdesign – modellen heter Ubundus och fascinerar med sin innovativa form. Perfekt för alla fans av minimalistisk stil.

Modern ljuskrona i trä

rustik ljuskrona-trä levande idéer design

Remedios Simon designade en ljuskrona i trä. Den där Lampdesign skapar ett spännande spel av ljus och skugga.

Modern bordslampa

Bordslampa kontorsdesign dekoration

Denna moderna LED -bordslampa av Shane Holland kan vara det perfekta tillägget till din kontorsinredning – dess slingrande form är praktisk och innovativ.

Futuristisk golvlampa – lampdesign av Matt Downer

modernt golvlampa vardagsrum

Denna futuristiska golvlampa är designern Matt Downer och kan sätta vackra accenter i ett rymligt vardagsrum. Designen kallas kranlampa – golvlampan har formen av en kran.

Lampdesign – den perfekta dekorationen

modernt hängande lampa bambulock

Detta Lampdesign dekorerades med bambu. Lampskyddet rör sig enkelt med varje bris och är perfekt för din veranda eller uteplats.

Golvlampa i röd färg

modern golvlampa-chic röd

Denna spiral golvlampa från Aquilalberg i röd färg kan matcha både klassisk och modern inredning.

Bordslampa av trä

Rustik trälampa-Ardea bordslampa

Ardea är en vacker sammanställning av tradition och modernitet – den kastar mjukt ljus och är gjord av det finaste träet. Designen har ett rustikt utseende. Lampan var från Armitrani designad.

Modern lykta från Holo

trendig, innovativ lampväska Molo

Dessa moderna lyktor från  Molo design kommer säkert att fascinera alla kvinnor. Elegant, elegant och med lock i form av en väska – lampdesignen imponerade verkligen på oss!

Intressanta hängande lampor

modern hängande lampa-skandinaviska möbler

För alla som gillar skandinavisk stil – här kommer rätt belysning. Hood -lampan av Forma oss med kärlek är ett modulärt belysningssystem för stora vardagsrum.

Blomkruka med integrerad belysning

Blomkruka belysning rum växter

Trädgårdsmästarna kommer att älska dessa blomkrukor med inbyggd belysning Oniprojekt ser verkligen fram emot. Designen kallades tematiskt Babilon.

Lampdesign – taklampor

Takbelysning lampor geometrisk form

Den spanska arkitekten Ramon Esteve har designat ett takljussystem som är perfekt för kök. Systemet består av fyra moduler i olika höjder och storlekar. På så sätt kan olika geometriska former och figurer skapas.

Lampa tillverkad av glödlampor

Glödlampa lampa-modern design

Den engelska designern Scott, Ritch och Victoria ha en Lampdesign från glödlampor, som påminner om lamporna från mitten av 1800-talet.

Handgjorda lampor med lock av plywood

modernt lamplock lock trä bar interiör

Dessa handgjorda lampor med lock av plywood av Erwin Zwiers  ha ett rustikt utseende. Varje lampdesign är noggrant utformad och unik. Den innovativa belysningen kan användas både i en bar och i ett konferensrum.

Röd hänglampa från LZF

modern röd hängande ljuspapper lampa idé

Denna röda hängande lampa presenterades nyligen på en mässa av LZF presenterar. De begåvade formgivarna har visat vilken vacker modell som kan skapas med lite fantasi och fräsch färg.

Futuristisk lampdesign

Iris hängande ljus-cool modell

Iris är namnet på dessa söta mönster från Alex MacMaster. De erbjuds i olika färger – från rött till naturligt varmt träfärg och diffust mjukt ljus i rummet.

Skulpturell lampdesign

trendiga pendellampa designer lampa idéer

Det är svårt att tro att denna skulpturella hängande lampa verkligen är försedd med ett träskydd. Kanske är det därför lampan är så imponerande Elisa Strozyk ännu mer.

Färgad belysning sätter accenter

modernt belysningssystem-futuristiskt

Det israeliska företaget Aqua Creations nyligen öppnade en ny butik där chic färgad belysning från den senaste kollektionen presenterades.

Chic golvbelysning som dekoration

dekorativ golvbelysning - snygg inredning

Belysning kan ge accenter, men också fungera som dekoration – golvbelysningen kommer från som ett exempel Grimanesa Amoros.

Led ljus

LED -belysning replampa

Designern Christian Haas har belyst ett rep med LED – resultatet – innovativ och intressant belysning.

24 idéer för dekoration av bambustång – hur används bambu i rummet?