Armaturdesign – romantisk belysning för din inredning

minimalistisk vit golvlampa

Romantiskt vitt Armaturdesign, som kan vara ett elegant tillägg till din inredning – det här är det bästa sättet att beskriva konceptet hos den italienska belysningstillverkaren Karman.

Armaturdesign – ny kollektion från Karman

Chic vita ljus-italienska möbler

Familjeföretaget kan se tillbaka på en lång tradition – företaget grundades 1964. Den nuvarande ägaren – Davide är grundarens sonson. Han växte upp i en designpåverkad miljö. Belysning blev snabbt hans passion – här kan han fritt genomföra sina idéer och ge sin kreativitet fria tyglar. Med en touch av det förflutna, men också med tanke på framtiden – så här kommer modellerna från Karman Italien slutet. I nära samarbete med unga designers lanserade företaget sin sista kollektion. De eleganta vita lamporna pryds av ömma fjärilar och kristaller. Sky -modellen är dekorativ – taklamporna är avskurna för att skapa stjärnhimmeleffekten. De är gjorda av perforerat stål.

Italiensk belysningsdesign inspirerar romantiker

Vägglampa kreativa väggdesign fjärilar

Designerna presenterade sina modeller på en vit, minimalistisk bakgrund. Naturen finns i varje bild – ibland blommor, ibland påminner träd oss ​​om sambandet mellan design och natur. Konceptet utvecklades för människor som vet hur man njuter av livet men ändå vill koppla av i en neutral atmosfär. Den där Armaturdesign är genomtänkt in i minsta detalj och har precis tillräckligt med dekoration för att se intressant ut. Det finns ett brett utbud av belysningsarmaturer – från golvlampor till golvbelysning och dekorativa vägglampor. På så sätt kan du möblera hela lägenheten i en stil. De stora taklamporna är särskilt populära bland hotellägare. Snyggt och snyggt – det är det bästa sättet att beskriva lamporna.

Vita vägglampor och minimalistisk inredning

Vägglampa modern hall design

Dekorativ hängande lampa med fjärilar

romantisk hängande lampor-vardagsrumsdesign

Hängande ljus i matsalen skapar en romantisk atmosfär

Hängande lampa kristallbelysning matbord

Dekorativ belysning – hängande lampor med stjärnhimmeleffekt

moderna stjärnhimmel hängande lampor

Bordslampa skapar accenter i vardagsrummet

Belysning - italienska möbler

Lyxig golvlampa

Golvlampa kristaller Karman italiensk tillverkare

Golvbelysning – lampa med intressanta effekter

Belysningslampor design Italien

Lampdesignklassikern “Bourgie” av Kartell redesignad på många sätt