Sladdlösa och hängande lampor för konstnärlig belysning i alla områden

Luna Liberty finns också som sladdlös lampa med blommönster

På årets Euroluce -ljusmässa kommer In.es.artdesign inte bara att presentera sin nuvarande “Out Collection”, utan också några intressanta modeller från “Battery Collection”, “Out Collection” och mästerverket “Luna Liberty”. De sladdlösa lamporna, med vilka du kan belysa alla områden i eller utanför huset, är särskilt intressanta. Vi skulle vilja presentera dig för de enskilda trendmodellerna så att du kan få en bättre uppfattning om dem. Sedan är det upp till dig om du vill använda lamporna till vardagsrummet, köket, sovrummet eller ett annat rum.

Sladdlösa lampor från batterisamlingen

Sladdlösa lampor med T Moon batterimodell

Som namnet på samlingen antyder är det batteridrivna lampor utan kablar. Lamporna med batteri kan också laddas när som helst. Modellerna från denna kollektion är de senaste smyckena från designföretaget och imponerar inte bara med sin speciella design, utan också med det faktum att de tack vare avsaknaden av en kabel enkelt kan flyttas för att vara användbara var som helst ljus behövs. Bordslamporna är den perfekta dekorationen för varje rum och skapar en romantisk och sagostämning.

Sladdlösa lampor i form av halvklot - Knapp T i beige, rosa och blått

Mästerverket i denna samling är utan tvekan “Luna Take Away”. Den har ett stålhandtag och finns i olika färger. Ljusstyrkan kan också justeras. En mindre modell är “T.moon”. Denna lampa kan dock väljas i olika storlekar. Andra sladdlösa lampor från denna kollektion är “Luce liquida”, som finns i sex olika färger och är formad som en flaska, och “Knapp T” med formen av ett halvklot.

Bordslampor påminner om månen och lyser i ett romantiskt ljus

Även “Candle” och “Cacio & Pepe “är lampor med batterier som inte har några irriterande kablar. Båda modellerna är gjorda av ett material som liknar gummi och inte blir varmt, men ändå imiterar ljuset från ett ljus. Detta ger dig effekten av ljus utan risk för brännskador eller vaxfläckar. När det gäller designen liknar dessa två lampmodeller de andra från kollektionen, eftersom de också har en neutral färg. Skillnaden görs med de färgglada ringarna, med vilka lamporna kan bäras eller hängas utan kablar. Så om du vill hänga lampor på skärmen är dessa exakt rätt val. Ljusa färger är också ett kännetecken för Cacio -modellen&pepp. Använd en av dessa unika modeller som lampor i köket, i vardagsrummet eller som lampor i sovrummet.

Luna Liberty

Luna Liberty är en hängande lampa med sladd

Luna Liberty påminner om en måne och är mycket elegant och attraktiv på grund av de kurviga och böjda mönstren, som främst inspirerades av växter. Mönstret kommer till sin rätt när det slås på och gör lampan till något alldeles speciellt. Det är designern Oçilunams verk. Den erbjuds i två storlekar. Du kan välja mellan 30 och 50 cm, varvid dessa modeller erbjuds i form av lampor utan kablar och med kablar. Så de passar både som golvlampa för golvet och som taklampa.

Utsamlingen

T Moon och Ex.moon för inomhus- och utomhusbruk

Om du letar efter intressant och unik belysning för utomhusområden kan du hitta den i Out -samlingen. Det finns sladdlösa lampor samt hängande lampor som är formade som en måne och lyser på samma mystiska och romantiska sätt. De kallas “Luna out”, “Ex.moon” och “A.moon out” och har en ojämn yta, som månen. Men modellerna finns också i andra former, storlekar och färger, så att den perfekta modellen kan hittas för varje utomhusområde.

Bin F Nebula ut i form av cylindrar för belysning av trädgården eller terrassen

Ljusa färger erbjuds också för modellen “Button out”. Dessa är vägglampor med en minimalistisk design som ger varje modernt utomhusområde en speciell atmosfär. Lamporna och lamporna “Tank 1” och “Tank 2” är däremot avsedda för alla som föredrar den klassiska eller retrostilen. Lamporna “Bin F Nebula out” utan kablar är också värda att nämnas. Det här är golvlampor som också kan användas som bord eller pall. På detta sätt blir lampan snabbt till en möbel, vilket kan vara mycket praktiskt, särskilt på små terrasser. Så om du letar efter platsbesparande och små lampor utan kablar kan den här modellen vara precis rätt för dig.

Lampor moderna och intressanta

Tank out i trevliga färger som blått, grönt och beige påminner om flaskor

Om vi ​​har väckt ditt intresse kan du titta närmare på modellerna nedan för att få en uppfattning om färgerna som erbjuds. Om du väljer lampor utan kablar eller med kablar från In.es.artdesign får du ett stort urval av mönster, färger och modeller där du kan hitta något för varje område. Oavsett om du vill förbättra ditt interiör eller belysa och dekorera trädgården, terrassen eller poolområdet, trädgårdsvägar eller trappor – med modellerna från den här kollektionen får du riktiga blickfång som du inte bara kommer att vara stolt över, utan också som du också kommer att kunna koppla av på.

Lampor utan kablar för väggen som vägglampor med knapp ut

Laddningsbara lampor med Luce Liquida från batterisamlingen

Den röda versionen av Luce Liquida som bordslampa

Knappa ut lampor utan kablar i rosa, grönt och gult

Vacker och praktisk bordslampa med bas och sfärisk form

Romantisk belysning som från månen med de nya modellerna i Out -kollektionen

Moderna sladdlösa och sladdlösa lampor för inomhus och utomhus från In.es.artdesign

Luna ute för att hänga i trädgården och ovanför sittgruppen på terrassen

Häng upp Luna Liberty i grupper av olika storlekar

Luce Liquida påminner om en antik vas och är en fantastisk dekoration

Sladdlösa lampor Luce liquida i gult och blått

Sladdlösa lampor i olika former och färger - Luce liquida -modeller

Design av In.es.artdesign.