25 originella bröllopsdekorationer att göra själv

bröllopsdekor idéer diy papper blommor hjärtknapp brudbukett boutonniere

I dagens artikel har vi några intressanta och söta sådana Bröllopsinredningstips, som du enkelt kan göra själv.

Bröllopsdekoridéer med fågelburar

bröllopsdekor idéer fågelbur mintgrön vit vintage blommor DIY

Det bästa med den här idén och om dem alla Bröllopsinredningstips, vad vi ska presentera för dig idag är att du kan designa dem efter dina behov och idéer så att de passar temat för ditt bröllop. Ändra färgen på byggpapper och fjärilar med de som passar din smak. Välj ett citat eller talesätt som du och din blivande make gillar och lägg de färdiga riskastarna i en korg, varifrån gästerna kan ta en i taget när de kommer in i rummet.

Bröllopsdekor – vintage servetter

bröllopsdekoration idéer gör din egen servett vintage broderi rep servettring

Få fina tygservetter med vintagemönster eller broderier. I stället för en servettring, knyt ett rep eller tråd runt servetten. Och du har redan en original, hemlagad bröllopsdekoration.

30 originalidéer för bröllopsfavörer

25 originella bröllopsdekorationer att göra själv

Bröllopspresenter – 20 användbara förslag

Idé från hjärtat för dekorationen

bröllop dekoration idéer hjärtan papper färgglada hantverk vintage vaser bröllopsceremoni

Gör färgglada hjärtan av papper och klistra dem på spett. Du kan sedan använda det för att dekorera golvet och andra delar av bröllopsfesten. Du är också välkommen att välja ett annat motiv som passar ditt bröllopstema.

Masonburkar som bröllopsdekorationer

bröllopsdekor idéer mason jar vas papper krans rosor lila

Stora bröllopsdekorationer är särskilt de i vintagestil. De utstrålar extra romantik och kärlek. Du kan också använda masonburkar istället för vaser och dekorera dem med ett band eller papper. Lägg sedan till snöre eller garn så får du exemplet ovan.

Bröllopsinredningstips – utsökt glass i en masonburk

isglasögon-dekoration-för-bröllopstillverkning

Det är inte så svårt att göra glass själv. Ingredienserna finns överallt. Servera den i masonburkar på ditt bröllop och du kommer att säkerställa ett klassiskt och tidlöst utseende. Allt du behöver göra är att hämta ingredienserna, hälla dem i masonburkar och sedan dekorera dem snyggt. Dina gäster kommer att göra resten. Både barnen och de vuxna gästerna kommer att vara där Bröllopsdekoration Idéer ove.

Bröllopsdekorationer – likör med tranbärssmak i dekorativa flaskor

spritflaskor-bröllop-dekoration-att-göra-själv

Alla älskar sprit på bröllop och särskilt de som var inblandade i förberedelsen av bröllopet. Sätt dig bara i deras skor. De bär alla de kläder du ber om och de har på egen hand sett stressen med bröllopsplanering. Vissa kan också ha rest långt för att vara en del av din stora dag. Så varför inte belöna dem och överraska alla med sin egen flaska hemgjord likör.

Få några vackra, dekorativa flaskor från en heminredningsbutik eller hantverksbutik och kom igång med en av de mest utsökta  Bröllopsinredningstips. Servera dina hjälpare en utsökt godbit efter att ha gått mot altaret. Förbered ett kort tal och tack innan du börjar mottagningen. Se det som ett kort, men trevligt, privat möte med tärnorna och brudgummen innan själva festen börjar.

 Bröllopsinredningstips – gör kex

Papper-rullar-för-bröllop-dekoration

I fem steg kan du göra dessa kex på bara en kort tid, så att du äntligen kan överraska dina gäster med en original bordsdekoration med en intressant slogan. Om du känner för det kan du också komma med ett individuellt talesätt för varje gäst. Du kan vara säker på att gästerna kommer att älska denna personliga gest och kommer att tycka att denna idé är ännu bättre.

Om du vet vilket godis barnen som kommer till bröllopet med sina föräldrar kommer att älska, var noga med att lägga till dem i knäcken. Du kan också förvandla knäcken till ett spel som kommer att göra mottagandet ännu roligare för att göra det mer intressant. Lägg till exempel papper med modprov eller andra roliga idéer.

 Bröllopsdekorationer – hemgjorda mini tårtor

minikakor-som-dekoration-bröllop-godis

Gör dig redo för några timmars bakning eftersom vi lovar att dessa kakor är alldeles för läckra för att inte prova. Oavsett om du serverar dem till brudduschen, bröllopsreceptionen eller bröllopsbrunchen, kommer alla garanterat att bli nöjda. Särskilt när det gäller förpackning, var original. Bind dem i vackra band eller hitta på något som återspeglar din personliga stil. Lägg till ett tackkort och använd kakorna som en vacker bordsdekoration eller som plats för gästerna så snart du anländer till receptionen. Du kommer utan tvekan att vara nöjd med din idé.

Den viktigaste dagen är krans

papper-krans-bröllop-dekoration-självdesign

Romantiskt och ljust – dekoration i rosa, himmelsblått och gult

romantisk-dekoration-bröllop-dekoration-idéer-rosa-blå

Minihinkar med färgglada bröllopsgodisar

mini-krukor-med-bröllop-godis

Rosor, pärlor och spetsar – en touch av romantik

bröllop-dekoration-att-göra-själv-godis-pärlor

Bröllopsdekorationer – riskastare med fjärilar

ris-fjäril-papper-dekoration-bröllopstillverkning

doft-flaska-med-salt-stjärnor-bröllop-dekoration

fjäril-låda-present-bröllop-gör-det-själv

original-idé-bröllop-dekoration-fjäril-tillverkning

bröllop-idé-med-mini-rosor-och-väskor

glas-med-skriv-brud-brudgum-dekoration

glas-dekoration-med-blommor-för-bröllop-gör

väska-med-fjäril-för-bröllop-dekoration

Instruktioner-fjäril-dekoration-gör-ensam-bröllop

vacker-bild-bröllop-papper-dekoration-bollar