Mullet bröllopsklänning som en brudmodetrend: 25+ inspirationer

Mullet bröllopsklänning brudmodetrender strandbröllop

Om du letar efter en brudklänning som inte bara är vacker och elegant utan också praktisk, så är mulletbröllopsklänningen något för dig. Dessa klänningar är idealiska för unga och moderna brudar och har massor av intressanta och funktionella silhuetter som är långa bak och korta fram. Låt dig inspireras av vårt galleri och övertyga dig om hur underbara dessa klänningar är!

Vad är en mulletklänning?

Mullet bröllopsklänning off the shoulder grädde vita brudmodetrender-001

Vokuhila bröllopsklänning ser extravagant men ändå snygg ut och är bara grejen för brudar som vill våga något. Det är ett bra sätt att visa upp dina ben och se elegant ut hela tiden. De kännetecknas av att de är längre bak än fram. Hur stor skillnaden i längd och hur smidig övergången är kan dock variera från modell till modell. Ofta går den bakre delen in i ett tåg, vilket ger klänningen ett ännu mer elegant utseende. Men korta mullet bröllopsklänningar är populära, där ingen av de två delarna sträcker sig till golvet. Vi har sammanfattat de mest varierande varianterna för dig – ta en titt på vårt bildgalleri och låt dig inspireras!

Mullet bröllopsklänning med ärmar för en lekfull look

Mullet bröllopsklänning med ärmar och spetsiga brudklänningar

Oavsett om den är kort, lång eller ¾ – de olika ärmlängderna gör att bruden kan välja den mest smickrande varianten för sin kroppsform. Bröllopsklänningar med ärmar ser väldigt ladylike, eleganta och eleganta ut. För ett riktigt glamoröst utseende är det bäst att välja design gjorda av spetsar.

Mullet bröllopsklänning från axeln

Mullet klänning av axeln bröllopsklänning modetrender brudkläder

Om du vill framhäva dina axlar och nacke utöver dina vackra ben kan alternativet att bära din mulletbröllopsklänning av axeln vara det rätta valet! Till exempel är en axelklänning med volanger perfekt för ett sagobröllop på stranden på sommaren!

Mullet bröllopsklänning med en fantastisk älsklingsringning

Mullet Bröllopsklänning Fjädrar Off Shoulder Älskling Bröllopsklänningar Brudmode

Vad kan vara mer romantiskt och charmigt än en bröllopsklänning med en söt halsringning?! Denna form gör att klyvningen verkar större, vilket är särskilt fördelaktigt för kvinnor med en liten byst. Men även brudar med större bröst kan modigt använda denna halsringning eftersom den har en stödjande effekt. Resultatet i slutändan är en vacker och feminin look.

A-line mullet bröllopsklänning

Mullet bröllopsklänning En bröllopsklänning med spetsar

A-linjen är en av de mest önskvärda formerna för bröllopsklänningar eftersom den ser väldigt elegant och smickrande ut. Denna snitt är perfekt för kvinnor som har bredare höfter och vill dölja dem. En A-line bröllopsklänning i kombination med en spännande accent som spetsrygg ser helt enkelt fantastiskt ut och alla ögon är definitivt riktade mot dig!

Mullet bröllopsklänning med volanger

Mullet klänning tyll axelbandslös bröllopsklänningar krämfärgade brudmode elegant

Vare sig små och små eller stora och modiga – volanger har gjort en riktig comeback de senaste åren! De flyter runt dina ben på ett härligt sätt och ger en hisnande look!

Mullet bröllopsklänning med tyll

Mullet bröllopsklänning av axelbrudklänningar rygglösa spetsar lila-001

När det gäller att skapa en vacker brudlook är tyll en av de mest populära tygerna för många kvinnor. En axelbandslös mulletbröllopsklänning med tyll ser romantisk ut och ger samtidigt en lätt och avslappnad look.

Färgade mullet bröllopsklänningar

Mullet bröllopsklänning lila bröllopsklänningar brudmode

Har du redan bestämt dig för en elegant och inte så traditionell brudklänning i mulletform? Så varför inte gå ett steg längre? Medan vit är den traditionella färgen för brudar, är det inte alls det enda alternativet. Numera finns det mer och mer snygga och eleganta brudklänningar i många olika färger på marknaden. Vad sägs om lila, till exempel? Ett oväntat bra alternativ för ett ännu mer romantiskt och sagolikt utseende. Du måste bara hitta den nyans som passar din hud bäst.

Mullet bröllopsklänning rosa spetsfjädrar bröllopsklänningar brudmode

Är inte lila din färg? Okej, vad sägs om lite rosa då? Denna nyans kan känsligt krydda din bröllopsklänning. Det är färgen på varje liten prinsessa och varje kvinna ska känna sig som en prinsessa på hennes bröllopsdag, eller hur?

Mullet bröllopsklänning svart vit brudmode bröllop

Bröllopsklänning i svart? Varför inte?! Svarta bröllopsklänningar är raseri nuförtiden eftersom de helt enkelt är unika, eleganta och lite lekfulla. Med glittrande detaljer, med spets eller taft och tyll, ser en brudklänning i svart inte längre så mörk ut. Ett annat populärt alternativ är en mullet bröllopsklänning i svart och vitt.

Mullet Bröllopsklänning V-ringning Cowboystövlar Bröllopsklänningar Brudmode-001

Mullet bröllopsklänning te längd brudklänning krämfärgad brud mode-001

Mullet bröllopsklänning V-ringad brudmode-001

Mullet bröllopsklänning tyll bröllopsklänningar brudmodetrender

Mullet bröllopsklänning Off shoulder bröllopsklänningar Gisele Bündchen Brautmode

Mullet bröllopsklänning strand bröllop brudkläder v halsringning bröllopsklänningar

Vokuhila bröllopsklänning volanger lila bröllopsklänning Mlumenmotive brudmode från axeln

Mullet Bröllopsklänning Korta ärmar Bröllopsklänningar Trends-001

Mullet bröllopsklänning kort modernt brudmode

Mullet bröllopsklänning ljusrosa bröllopsklänningar V-hals brudmode-001

Älskling halsringning bröllopsklänningar mullet bröllopsklänningar romantiskt brudmode

Bröllopsklänning mullet axelbandslöst elegant brudmode

Bröllopsklänningar v-ringning mullet bröllopsklänningar

Bröllopsklänning kort mulle bröllopsklänningar elegant brudmode

Brudklänning fjädrar mullet brud slitage off axel

Mullet Bröllopsklänning Fjädrar Brudkläder Zuhair Murad Bröllopsklänningar

Mullet klänning rosa blommor brudmode