Planera bröllopet – 8 tips för att undvika misstag

brudgummen framåt tänkande

Som med alla andra saker i livet kan det vara med förberedelse och Planerar bröllopet missöden eller misstag uppstår. Detta kan hända även den mest erfarna arrangören. Därför är det ganska normalt att bruden gör några misstag. För att hålla risken för olyckor så låg som möjligt har vi några tips om Planerar bröllopet sätt ihop för dig. De hjälper dig att undvika misstag.

1. Planerar bröllopet – Listan över gäster

planera gästlista skapa idéer

Du bör definitivt planera antalet gäster i förväg Planerar bröllopet gör det själv. På samma sätt bör du inte starta bröllopsförberedelserna förrän du är säker på antalet. Det kan bli otäcka överraskningar om du har planerat ett litet, mysigt bröllop och väntar det och plötsligt dyker dubbelt så många gäster upp som till exempel har blivit inbjudna av andra familjemedlemmar. Så ställ in antalet gäster och planera resten av bröllopet därefter.

2. Planerar bröllopet – Lär dig idéerna om din framtid

planerar att låta brudgummen säga sitt

Så mycket som du skulle diskutera varje detalj med din blivande partner, kom ihåg att män helt enkelt inte är gjorda för att ta till sig massor av information. Ändå bör du försöka ta reda på hur han exakt föreställer sig detaljerna. När allt kommer omkring bör din man vara stressig trots Planerar bröllopet har fortfarande känslan av att du är närvarande och där för honom. För att göra detta kan du till exempel ange en dag i veckan som bröllopet kommer att diskuteras och diskuteras. Så alla kan bidra med sina åsikter och idéer utan att gå på varandras nerver och alla kan vara säkra på att de har hörts.

3. Ändringar i sista stund

Borddekorationsidéer träbordblommor

Varje kvinna har redan idéer inför det perfekta bröllopet när det gäller färger, dekorationer och klänning. Men det händer ofta att dessa idéer förändras under Planerar bröllopet förändra. Om du till exempel har föreställt dig ett bröllop i rosa, med rosa klänning och rosor som blommor, kan det hända att du efter några veckor inser att du har mer variation när det gäller färger, blommor och dekorationer som du vill ha. För att sådana ändringar i sista minuten ska vara möjliga är det viktigt att du förblir medveten om dig själv under Planerar bröllopet lämna tillräckligt med frihet. På så sätt kommer du inte att ha några problem eller stress om du fortfarande vill ändra något. Tvärtom! Du kommer till och med att bli förvånad över hur lätt det kan vara.

4. Planera bröllopet – Bröllopsklänningens storlek

Bruden försöker klä sig

Vilken kvinna vet inte detta: Du tycker om ett plagg för ett speciellt tillfälle och köper det i en mindre storlek. Planen är att banta och träna tills du når rätt storlek. Men låt oss vara ärliga. För det mesta slutar denna plan i katastrof och med sökandet efter en ny outfit i sista stund. Du bör också undvika detta misstag när du väljer en brudklänning Planerar bröllopet att inte bli förvirrad. Så det är bättre att köpa den i rätt storlek direkt. Naturligtvis vill vi inte hindra dig från att göra något för din figur. Men lugna dig och glöm inte att du gifter dig med någon som älskar dig för den du är.

5. Planera bröllopet – Budgeten

Bestäm budgetbröllopsklänning

Även den mest exakta Planerar bröllopet det kan hända att du plötsligt upptäcker att du överskrider den strikt fastställda budgeten. Trots att du har beaktat allt, jämfört priser och gjort kompromisser. Det är inte utan anledning att budgeten är en av de mest fruktade sakerna i bröllopsplanering. Förtvivla inte ändå. Sätt dig ner med din fästman och gå igenom allt mycket noga. Tänk på vilka planerade saker du fortfarande kan göra utan eller ersätta. Var och en av er kan göra en eller två kompromisser till så att ingen känner sig missgynnad.

6. Låt inte tårar rinna över bagateller

planera inte tårar behåll lugnet

Det faktum att inbjudningarna efter utskrift eller kanske bordsdekorationerna inte är riktigt vad du förväntade dig under Planerar bröllopet har utvecklats finns det verkligen ingen anledning att få panik direkt. Tänk på följande: Kommer detta knappast dödliga misstag att vara viktigt för dig om ett år? Knappast troligt! Så innan du hamnar i en nervös kris bör du tänka två gånger och sedan också inse att de flesta avvikelser av det här slaget egentligen inte är viktiga. Men det kan naturligtvis också vara fallet under Planerar bröllopet kommer till ett allvarligt problem. Om så är fallet bör du göra allt du kan för att fixa det.

7. Planera bröllopet – Dela arbetet

planera att låta andra hjälpa

de Planerar bröllopet är en stressig affär. Av denna anledning behöver du inte nödvändigtvis göra allt ensam, utan kan involvera flera personer. Detta kan vara din mamma, syster eller vänner. Men självklart ska du inte överbelasta dem med arbete heller. Se till att alla bara behöver planera en viss sak (t.ex. bordsdekorationer, blomsterarrangemang etc.), så att dina nära och kära också kan njuta av förberedelserna och Planerar bröllopet att ha.

8. Planera bröllopet – Brudduschen och möhippan

Festidéer bröllopsplanering

Dessa två fester, som vanligtvis äger rum på kvällen före bröllopet, trotsar känslor och är verkliga energiförbrukare. En vanlig följeslagare är naturligtvis alkohol. Vi rekommenderar att du inte placerar detta evenemang den sista kvällen, utan snarare firar en vecka innan bröllopet. Annars kommer du att känna dig trött och slapp på bröllopsdagen. Som brud riskerar du också att få mörka ringar under ögonen, vilket även sminket kanske inte kan dölja. Istället ska du somna tidigt på kvällen före bröllopet så att du kan se och känna dig fräsch och fräsch nästa dag.

planera presenter resor semester

Även om förberedelserna inför bröllopet är hektiska, kommer smekmånaden – upptäck världen tillsammans!

planerar glad brud brudgum

Glad bröllopsdag – fira din kärlek